|
Nu esti logat.
Inflamatie..sau...motiv sa fiu speriata?#1 2010-01-04 20:47:13
Inflamatie..sau...motiv sa fiu speriata?Buna! Ultima oara a fost editat de Marielle (2010-01-04 20:50:03) Offline #2 2010-01-04 21:37:02
Re: Inflamatie..sau...motiv sa fiu speriata?nu e din cauza menstruatiei care intarzie... "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #3 2010-01-04 22:32:21
Re: Inflamatie..sau...motiv sa fiu speriata?am o problema...de ieri tot am senzatia de urinare ....dar...nu prea am ce...am mai avut acum vreo jumatate de an...o raceala...si simptomele erau asemanatoare...ma doare mai mult...nu e usturime...simt cum se contracta vezica in momentul urinarii...foarte tare...si o durere aproape insuportabila...iau urinal...si niste ketonal ...ce sa fie?infectie...sau raceala...?n-am timp sa ajung la medic curand...si inca ceva...medicamentele astea park nu intereactioneaza cu antibb sau ma insel? nu te grabi sa vorbesti de pacatul altuia pana ce nu ti-l cunosti pe al tau... Offline #4 2010-01-04 22:37:01
Re: Inflamatie..sau...motiv sa fiu speriata?nu interactioneaza "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #5 2010-01-04 22:43:50
Re: Inflamatie..sau...motiv sa fiu speriata?da...cred k e o cistita ceva...cam asa arata simptomele...si durerile...si am citit k fara antibiotic nu prea trece...o sa termin urinalul asta...k farmacista zice k trece...daca nu ..o sa-mi fac timp sa merg la medic...ms mult nu te grabi sa vorbesti de pacatul altuia pana ce nu ti-l cunosti pe al tau... Offline Publicitateloading...
#6 2010-01-04 22:46:02
Re: Inflamatie..sau...motiv sa fiu speriata?cu mare placere "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #7 2010-01-05 21:41:29
Re: Inflamatie..sau...motiv sa fiu speriata?sincer sper sa nu fie ce spui tu...pentru ca...am observat ca nu mai doare...am doar mancarimi..si putin mai ustura..dar..macar nu mai doare.. Offline #8 2010-01-05 22:52:12
Re: Inflamatie..sau...motiv sa fiu speriata?sper si eu "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|