homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Inflamatie..sau...motiv sa fiu speriata?

#1 2010-01-04 20:47:13

Marielle
Membru
Inregistrat: 2010-01-04

Inflamatie..sau...motiv sa fiu speriata?

Buna!
Ma scuzati ca deranjez..dar am o problema..sau asa cred cel putin...

Am observat pe labia stanga in interior o inflamatie (acum 2 zile)..cat un bob de mazare..nu are nici o culoare..dar ma ustura cateodata..alteori simt doar mancarimi..
Problema e urmatoarea...eu sunt virgina..si de luat de la cineva..nu se pune problema..

Am inceput sa folosesc o crema(aseara), se numeste Gyne-Lotrimin(-7-day treatment). Am primit o de la o prietena din America, care lucreaza intr-o farmacie si mi-a spus care foarte bunapentru tot felul de probleme asemenea.
Nu stiu ce sa fac..sper sa nu fie vre un chist sau ceva de genul..
Mentionez ca este prima data..poate de aceea sunt si asa speriata..
De asemenea as vrea sa spun ca am o problema cu menstruatia..(de obicei..intarzie cate o saptamana..alteori mai repede cu o saptamana..)...Poate fi acesta motivul?..

Daca puteti sa imi raspundeti..ar fi ..minunat.
Multumesc!

Mari

Ultima oara a fost editat de Marielle (2010-01-04 20:50:03)

#2 2010-01-04 21:37:02

YoHanna
Insomniac member
Inregistrat: 2007-05-31

Re: Inflamatie..sau...motiv sa fiu speriata?

nu e din cauza menstruatiei care intarzie...
s-ar putea sa fie chist bartholin,insa nu pot fii foarte sigura...de aceea ar fi indicat sa mergi la doctor daca nu dispare dupa acest tratament care il faci.

hjarta "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" hjarta

#3 2010-01-04 22:32:21

Adi_na
Full member
Inregistrat: 2009-02-01

am o problema...de ieri tot am senzatia de urinare ....dar...nu prea am ce...am mai avut acum vreo jumatate de an...o raceala...si simptomele erau asemanatoare...ma doare mai mult...nu e usturime...simt cum se contracta vezica in momentul urinarii...foarte tare...si o durere aproape insuportabila...iau urinal...si niste ketonal ...ce sa fie?infectie...sau raceala...?n-am timp sa ajung la medic curand...si inca ceva...medicamentele astea park nu intereactioneaza cu antibb sau ma insel?

nu te grabi sa vorbesti de pacatul altuia pana ce nu ti-l cunosti pe al tau...

#4 2010-01-04 22:37:01

YoHanna
Insomniac member

nu interactioneaza
in legatura cu simptomele...se poate sa fie o raceala...insa dak persista...ar trebui sa faci o analiza de urina.

hjarta "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" hjarta

#5 2010-01-04 22:43:50

Adi_na
Full member
Inregistrat: 2009-02-01

da...cred k e o cistita ceva...cam asa arata simptomele...si durerile...si am citit k fara antibiotic nu prea trece...o sa termin urinalul asta...k farmacista zice k trece...daca nu ..o sa-mi fac timp sa merg la medic...ms mult puss

nu te grabi sa vorbesti de pacatul altuia pana ce nu ti-l cunosti pe al tau...

Publicitate

loading...

#6 2010-01-04 22:46:02

YoHanna
Insomniac member

cu mare placere puss

#7 2010-01-05 21:41:29

Marielle
Membru
Inregistrat: 2010-01-04

sincer sper sa nu fie ce spui tu...pentru ca...am observat ca nu mai doare...am doar mancarimi..si putin mai ustura..dar..macar nu mai doare..

#8 2010-01-05 22:52:12

YoHanna
Insomniac member

sper si eu puss
sa mergi la doctor daca nu trece repede

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.