homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrerupere ciclul menstrual la 29 ani

#1 2010-01-05 00:54:06

lauratm
Membru
De la: Timisoara
Inregistrat: 2010-01-05

Intrerupere ciclul menstrual la 29 ani

Buna fetele,
am si eu o nelamurire. Am 29 de ani si o fetita de 6 ani. Am probleme cu ciclul menstrual, imi da batai de cap, nu vrea sa mai vina  nustiu , adica vine doar daca iau anticonceptionale. Am luat anti vreo 2 ani inainte de sarcina si vreo 5 ani dupa ce s-a nascut fetita, cu pauze de 1-2 luni. Am schimbat vreo 3 modele, si am ramas pe Triquilar, ma simt super de la ele. Dar in momentul in care le intrerup, in prima luna imi vine ciclul foarte putin ( de parca nici nu e), apoi urmatoarele nu mai vine deloc. Din septembrie 2009 nu mai am ciclu, m-am ingrasat vreo 4kg deja, sarcina nu este, am facut vreo 3 teste. Mentionez ca mama a intrat la menopauza la 40 ani.
Am fost la ginecolog exact inainte sa-mi vina ciclul in septembrie, mi-a spus ca totul este ok, chiar ma aflam in perioada de ovulatie, a spus ca daca vreau sa fac un bebe acum este momentul. Nu sunt chisturi, lama a iesit super bine. Dar atunci am uitat sa-i spun de problema mea, de care uitasem si eu, pana a aparut iar...
Sa ma duc la ginecolog sau la endocrinolog mai bine? Ma gandesc ca este si ceva ereditar de la mama.
Mentionez ca am un loc de munca mai stresant, si poate ma implic prea mult, dar asat sunt eu...
O alta doctorita (la care am fost acum vreo 2 ani) mi-a spus sa mai dau problemele la spate, dar atat, nu mi-a dat nici un fel de tratament sau alta explicatie, in afara de stres. Intre timp m-am apucat iar sa le iau, totul bine si acum iar...

Sper ca nu v-am plictisit prea tare!
Multumesc,
Laura happydance

#2 2010-01-05 09:12:17

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

Re: Intrerupere ciclul menstrual la 29 ani

laura mergi intai la ginecolog pt niste analize si un eco. abia apoi la endocrinolog

#3 2010-01-05 10:16:16

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

la ginecolog ai fost in septembrie si era totul in regula. endocrinologul e cel indicat pt astfel de situatii. nu de alta, dar risti sa iti dea ginecologul tratament hormonal si crede-ma ca nu vrei asta! smile

#4 2010-01-05 11:53:15

lauratm
Membru
De la: Timisoara
Inregistrat: 2010-01-05

camysh a scris:

laura mergi intai la ginecolog pt niste analize si un eco. abia apoi la endocrinolog

La ginecolog am fost in septembrie si totul a fost ok, de la eco pana la lama, a spus ca am un col lung si frumos, ovare ok, nu am chisturi. La ovare nu am fost racita decat o data in viata, am o viata sexuala normala.
Mi-e groaza sa incep sa merg pe la doctori, ca daca incepi, nu mai termini. Mersi mult

#5 2010-01-05 12:12:45

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

atunci mergi direct la endocrinolog

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.