|
Nu esti logat.
Operatie laparoscopie diagnostic sactosalpingx bilateralPagini: 1 2
#1 2010-01-05 08:51:09
operatie laparoscopie diagnostic sactosalpingx bilateralBuna.In urma investigatiilor mi s-a pus diagnosticul de sactosalpingsx bilateral.La sfarsitul lunei acesteia ma voi opera laparoscopic de d-na dr., la CMU bucuresti, ptr a mi se sigila trompele.Intrebarea mea este daca stiti cumva cat costa operatia la aceasta clinica ?.Va multumesc. Va rog nu ma citati!Ajutati-ma sa nu imi iau ban.Multumesc. Offline #2 2010-01-05 09:14:41
Re: operatie laparoscopie diagnostic sactosalpingx bilateralla ei pe site scrie ca laparoscopia diagnostica este 1850 lei Offline #3 2010-01-05 09:24:17
Re: operatie laparoscopie diagnostic sactosalpingx bilateralmultumesc Gargarita, esti o scumpa . o sa-mi intreb medicul cand ma voi programa. Va rog nu ma citati!Ajutati-ma sa nu imi iau ban.Multumesc. Offline #5 2010-01-05 09:56:02
Re: operatie laparoscopie diagnostic sactosalpingx bilateralgargarita Va rog nu ma citati!Ajutati-ma sa nu imi iau ban.Multumesc. Offline Publicitateloading...
#6 2010-01-11 02:02:03
Re: operatie laparoscopie diagnostic sactosalpingx bilateralSa nu uiti sa pui si intrebarea despre cat costa ziua de spitalizare, cate zile te va tine spitalizata si sa nu uiti sa ai in vedere niste banuti separat, just in case, pentru cazul in care vei avea nevoie de medicatie suplimentara sau investigatii suplimentare (EKG, sange etc - tot ce va considera ca-ti lipseste sau ca mai trebuiesc lamurite). M-am operat acum o luna tot la spital particular si am avut norocul sa mi se spuna toate acestea inainte de internare, asa ca am fost pregatita Multa sanatate. Ultima oara a fost editat de elena30 (2010-01-11 02:02:55) Offline #7 2010-01-13 00:27:41
Re: operatie laparoscopie diagnostic sactosalpingx bilateralElena 30 merci ..eu ma voi opera la CM unirea bucuresti doctora mea opereaza acolo. mi-a spus sa ma prezint cu chitanta de la CAS(casa de asigurari de sanatate, eu platesc lunar) si sa ma interesez de operatie ca din ce stie dansa casa de asigurari de sanatate mi-ar deconta o parte din bani....dar am intrebat la mine in prahova , in ploiesti si mi s- a spus s-ar da o parte din bani inapoi , numai daca operatia ar fi in spital de stat nu spital particular...eu in prezent astept ''ciclonul'' pe 19,20 luna aceasta , sun la medic ma programez pentru operatie si apo voi merge personal la CAS prahova sa-mi spuna verde in fate ce platesc ei si ce nu ...sa vad ce s-a va intampla ...iti multumesc pentru raspuns Va rog nu ma citati!Ajutati-ma sa nu imi iau ban.Multumesc. Offline #8 2010-01-14 10:34:41
Re: operatie laparoscopie diagnostic sactosalpingx bilateral
daca spitalul are contract cu casa de asigurari nu conteaza daca el e de stat sau particular, trebuie sa ti se deconteze la fel Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #9 2010-01-14 21:08:09
Re: operatie laparoscopie diagnostic sactosalpingx bilateraldoctoreassa merci Va rog nu ma citati!Ajutati-ma sa nu imi iau ban.Multumesc. Offline #10 2010-01-17 12:14:38
Re: operatie laparoscopie diagnostic sactosalpingx bilateraliti tinem pumnii... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #11 2010-01-17 14:29:42
Re: operatie laparoscopie diagnostic sactosalpingx bilateralDoctoressa multumesc da , important este sa fie bine in timpul operatiei si dupa... Va rog nu ma citati!Ajutati-ma sa nu imi iau ban.Multumesc. Offline #12 2010-01-17 14:35:52
Re: operatie laparoscopie diagnostic sactosalpingx bilateralgeorgi o sa fie bine din 10.10.2011 sunt cea mai fericita mamica un anisor si jumatate de fericire, implinire si bucurii Offline #13 2010-01-17 16:00:42
Re: operatie laparoscopie diagnostic sactosalpingx bilateralNerama (trebuie sa fie bine) dar imi este teama . eu am si ceva chisturi pe ovare si un fibrom de 18,5mm si cine stie ce o sa mai gaseasca acolo.... ....eu astept de mult aceasta zi , o sa se clarifice multe :ovare, trompe, fibrom si ....eu am mai facut operatie de apenticita la varsta de 9 ani ...si de atunci nici o interventie chirurgicala...ma intristez ca eu am fost ursita sa ma chinui , sa fac tot ce este posibil pentru a-mi tine si eu propiul meu copil in brate....atatea ani petrecuti pe holurile spitalelor si in cabinete...si sa-mi dea cine stie ce veste medicul dupa operatie,...nu stiu daca emotional pot sa mai rezist. Va rog nu ma citati!Ajutati-ma sa nu imi iau ban.Multumesc. Offline #14 2010-01-17 17:03:22
Re: operatie laparoscopie diagnostic sactosalpingx bilateralgeorgi trebuie sa revisti... gandeste-te ca dupa operatia asta iti vei putea tine bebele in brate... din 10.10.2011 sunt cea mai fericita mamica un anisor si jumatate de fericire, implinire si bucurii Offline #15 2010-01-17 18:05:38
Re: operatie laparoscopie diagnostic sactosalpingx bilateralnerama iti multumesc o sa ne-a dd bebelusul pe care ni-l dorim noi si la toate cuplurile care isi doresc . Va rog nu ma citati!Ajutati-ma sa nu imi iau ban.Multumesc. Offline #16 2010-01-17 22:23:06
Re: operatie laparoscopie diagnostic sactosalpingx bilateralsa nu-ti fie teama deloc. laparoscopia e o operatie foarte usoara, si foarte important e ca te recuperezi foarte repede. am suferit 2 astfel de operatii, deci pot spune ca am o anumita experienta. singura chestie derajanta dupa e ca m-am simtit foarte slabita, de, uterul pana-si revine. in rest... si fara taieturi, un lucru foarte important. Offline #17 2010-01-17 23:27:17
Re: operatie laparoscopie diagnostic sactosalpingx bilateralelena 30 iti multumesc pentru incurajari. ma rog la dd sa fie bine Va rog nu ma citati!Ajutati-ma sa nu imi iau ban.Multumesc. Offline #18 2010-01-26 12:05:45
Re: operatie laparoscopie diagnostic sactosalpingx bilateralbuna.am revenit.operatia a decurs bine.ambele trompe au fost curatate si inchise si din interiorul uterului mi-a scos un fibrom micut.in luna martie incep procedurile pentru fertilizare.operatia a costat 1200 de euro.mi-a fost teama dar acum sunt bine.... ca dupa o operatie, ma simt putin obosita.... trebuie sa stau linistita la pat 2 saptamani.ii multumesc bunului d-zeu ca totul a decurs bine si multumesc si d-nei doctor Bucur Cezara pentru sustinerea pe care o am din partea dansei si increderea ca in viitorul foarte apropiat voi avea bebelusul mult dorit. Va rog nu ma citati!Ajutati-ma sa nu imi iau ban.Multumesc. Offline #19 2010-01-26 13:06:17
Re: operatie laparoscopie diagnostic sactosalpingx bilateralasa ce ma bucur ca esti bine georgeta ,dumnezeu sa iti ajute sa ai bebe cat mai repede Ultima oara a fost editat de fany (2010-01-26 13:06:32) minunea din pantec acum e in brate la mami ,galusca mica si iubita http://www.fertilityfriend.com/home/269b55 Offline
Pagini: 1 2
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|