homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ciclu peste anticonceptionale

#1 2010-01-05 15:11:47

mariutza_n
New member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-03-21

ciclu peste anticonceptionale

Buna. vin si eu cu o intrebare. Iau yasmine de 2 ani aproape, la recomandarea unui medic, insa de atunci nu am mai trecut pe la el. Acum, pentru prima data, mi-a venit ciclu mai repede, eu mai avand de luat 4 pastilutze din blisterul asta. ce e? ce sa fac? continui pastilele? ar trebui sa le iau azi la 9 seara? Cred ca e ciclu, desi e mai anemic ca sa zic asa smile, dar asa e de obicei in prima zi.

#2 2010-01-05 15:14:00

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Re: ciclu peste anticonceptionale

Da, le iei normal si daca se repeta si luna viitoare mergi la medic, s-ar putea sa fie nevoie sa le schimbi

#3 2010-01-05 22:09:27

Melania_Mely
Full member
De la: Cluj-Napoca
Inregistrat: 2009-04-17

heimdall a scris:

Da, le iei normal si daca se repeta si luna viitoare mergi la medic, s-ar putea sa fie nevoie sa le schimbi

Uff...in primul rand La multi ani tuturor...e prima oara cand postez pe anul asta

Buun...si eu iau Marvelon28 din luna mai si mi s-a intamplat de prin 21 dec pana prin 28 sa am scurgeri maronii...ca si ciclu pot sa zic...desi mie numai maine sau poimaine cam asa trebuie sa imi vina ciclu.Am vb cu o tanti de la planning care foarte flegmatic mi-a spus ca nu e nici o problema.Deci...nu stiu ce sa mai cred...

Everything has its beauty, but not everyone sees it.
Don't Let Someone Become a Priority in Your Life When Your Just an Option in Theirs
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/ … /event.png

#4 2010-01-05 22:50:42

YoHanna
Insomniac member
Inregistrat: 2007-05-31

La Multi Ani Mely puss
mie nu mi se pare ok sa apara dupa atata timp.
daca era in primele 3-4 luni era altceva...
insa s-ar putea sa nu le mai agreeze organismul tau...si sa trebuiasca sa le schimbi smile
dar totusi...mai asteapta sa vezi daca si luna viitoare e la fel.

am uitat sa intreb...le-ai luat corect nu? smile

Ultima oara a fost editat de YoHanna (2010-01-05 22:51:24)

hjarta "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" hjarta

#5 2010-01-05 22:57:26

Melania_Mely
Full member
De la: Cluj-Napoca
Inregistrat: 2009-04-17

YoHanna a scris:

La Multi Ani Mely puss
insa s-ar putea sa nu le mai agreeze organismul tau...si sa trebuiasca sa le schimbi smile

La multi ani scumpa mea  kram
Pai nici mie nu mi se pare ok...si m-am speriat recunosc dar pe cine era sa intreb zilele alea inainte de Craciun mai ales ca eram in alt oras.Asa ca am asteptat pana acum...si tot nu m-am ales cu cine stie ce raspuns.Stiu ca in primele luni..cele de acomodare e firesc spotting-ul...dar acum la atatea luni...e cam suspect.M-am simtit tot timpul bine de la ele...nu am avut probleme..le iau corect..aproximativ la aceeasi ora...plus,minus o ora maxim.Nici in primele 3 luni nu am avut nici o problema de la ele...nu ameteli,greturi,spotting..nimic.Astept luna viitoare sa vad cum sta treaba.

Everything has its beauty, but not everyone sees it.
Don't Let Someone Become a Priority in Your Life When Your Just an Option in Theirs
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/ … /event.png

Publicitate

loading...

#6 2010-01-05 23:01:28

YoHanna
Insomniac member

se mai int...si de-astea...sa se inteleaga bine organismul cu ele...si apoi la un moment dat sa le respinga
"iubirea" asta dintr "ei" nu dureaza la vesnicie lol

sa speram totusi ca luna viitoare nu mai ai neplaceri smile

hjarta "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" hjarta

#7 2010-01-06 10:34:45

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

Melania_Mely a scris:

YoHanna a scris:

La Multi Ani Mely puss

La multi ani scumpa mea  kram
Pai nici mie nu mi se pare ok...si m-am speriat recunosc dar pe cine era sa intreb zilele alea inainte de Craciun mai ales ca eram in alt oras.Asa ca am asteptat pana acum...si tot nu m-am ales cu cine stie ce raspuns.Stiu ca in primele luni..cele de acomodare e firesc spotting-ul...dar acum la atatea luni...e cam suspect.M-am simtit tot timpul bine de la ele...nu am avut probleme..le iau corect..aproximativ la aceeasi ora...plus,minus o ora maxim.Nici in primele 3 luni nu am avut nici o problema de la ele...nu ameteli,greturi,spotting..nimic.Astept luna viitoare sa vad cum sta treaba.

motiv sa intri in panica nu exista...
cum bine zice YoHanna, e posibil ca sa nu le mai agreezi...nu-i bai...daca se repeta si luna viiotare, mergi la un medic de planning(altul decit cel laconic) si vezi cu ce le-ai putea inlocui...vestea proasta e ca sunt singurele care sunt gratuite...

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#8 2010-01-09 18:00:26

sorinik
New member
Inregistrat: 2009-03-18

Buna seara!iau iasmine de 10 luni si nu mi s-a intamplat pana acum sa imi vina ciclul mai devreme.mai am 2 pastile pana termin blisterul si mie deja mi-a venit menstruatia.ar treui sa ma sperii?se poate intampla si asa ceva?

#9 2010-01-09 22:09:01

YoHanna
Insomniac member

le-ai luat corect?

#10 2010-01-09 22:39:09

alessandra.ada
Full member
Inregistrat: 2008-01-12

are ceva dak am luat pastilutele alea mici de la marvelon 28, nu la 9, la ora 10 jum? sau e totuna daca nu le iau?

#11 2010-01-10 12:17:14

sorinik
New member
Inregistrat: 2009-03-18

da le-am luat corect.

#12 2010-01-10 12:37:45

YoHanna
Insomniac member

alessandra.ada a scris:

are ceva dak am luat pastilutele alea mici de la marvelon 28, nu la 9, la ora 10 jum? sau e totuna daca nu le iau?

acelea nu e obligatoriu sa le iei...sunt doar pt a tine ritmul...si pt a nu uita k dupa acestea se incepe o alta folie smile
si n-ar fi fost o pb nici dak erau obligatorii...pt k n-ai intarziat mai mult de 12 ore smile

sorinik a scris:

da le-am luat corect.

daca le-ai luat corect....atunci cred k organismul tau nu se mai "intelege" bine cu ele si va fi nevoie sa le schimbi.
Se poate sa fie o dereglare hormonala,de aceea e indicat sa mergi la un plannig..si sa discuti cu doctorul.

#13 2010-01-10 19:08:07

alessandra.ada
Full member

mersi YoHanna puss .. inca ceva..am inceput azi sa iau antibiotice..sunt in a 5a zi d pauza.. ce trebuie sa fac in zilele urmatoare? iau in continuare pastilele, si ma protejez suplimentar cat timp?
e normal ca menst sa fie diferita cantitativ? curge ft putin si nici dureri de burta nu mai am cum aveam inainte sa iau ac . e ok?

Ultima oara a fost editat de alessandra.ada (2010-01-10 19:12:36)

#14 2010-01-10 21:31:05

YoHanna
Insomniac member

1.cat tine tratamentul?daca termini cu el in perioada de pauza..nu e nevoie de protectie suplimentara.insa daca vei lua antibiotice cand incepi urmatoarea folie..trebuie sa te protejezi suplimentar pana termini tratamentul si inca 7 zile,ca sa se reinstaleze protectia.
2.da este normal sa difere cantitatea si sa dispara durerile,cand iei AC smile

#15 2010-01-11 07:24:39

alessandra.ada
Full member

mersi mult pentru rasp. pai ar trebui sa iau si dupa per d pauza..da poate le intrerup. am inceput sa le iau ieri pt ca am un dinte care ma doare, dar maine ma duc sa mi-l trateze si poate n o sa mai fiu nevoita sa iau antibiotice.

#16 2010-01-12 21:09:22

alessandra.ada
Full member

am luat antibiotice doar vreo doua zile..le-am intrerupt de ieri seara. azi e ultima zi de pauza .de maine incep a doua folie. trebuie sa ma protejez suplimentar 7 zile? explicati-mi si mie va rog.. sunt incepatoare cu ac big_smile

#17 2010-01-12 21:11:44

YoHanna
Insomniac member

daca tratamentul cu antibiotice nu s-a suprapus cu anticonceptionalele...atunci nu a scazut protectia lor.
deci...daca ai terminat tratamentul pe perioada pauzei...atunci vei fi protejata in continuare...inca de la prima pilula de pe folia noua smile

#18 2010-01-12 21:25:46

alessandra.ada
Full member

multumeeesc mult big_smile tratamentul nu s-a suprapus cu ac, ca sunt in per d pauza. deci e bine. ms mult yohanna puss

#19 2010-01-12 22:11:12

YoHanna
Insomniac member

cu mare placere puss

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.