|
Nu esti logat.
Rog interpretare analize - doctoressa sau cine se pricepe....-5
#77 2012-08-02 17:28:13
Re: Rog interpretare analize - doctoressa sau cine se pricepe....buna, dana. Offline #78 2012-09-26 18:45:26
Re: Rog interpretare analize - doctoressa sau cine se pricepe....Am gasit site-ul asta si am vazut ca din fericire raspunde-ti la intrebari.Acum as avea si eu o intrebare.acum 3 zile am fost la endocrinolog si mi-a dat sa fac niste analize:prolactina serica,fsh,lh,21-oh-progesteron,testosteron plasmatic,dheas,tsh(cred ca asa se scrie ultima,nu prea am inteles scriusl).Acuma mie mi-e tare frica.Poate sa fie ceva grav??La diagnostic pe foaia cu analize o scris spaniomenoree si virilism pilar.Cm nu-mi vine decat foarte rar,aprox 3-4 ori pe an.Am fire de par pe fata,cosuri,o greutate destul de mare,aprox 20 de kg peste medie(am 18 ani si 1,66).Va rog frumos ce crede-ti as putea avea ceva grav.Mi-e frica.Sunt si agitata.La analize nu m-am dus inca pt ca trebuie sa fac rost de bani.Costa aprox 270 RON.Si de asta am pus intrebarea aici.Multumesc anticipat. Offline #79 2012-09-27 10:22:05
Re: Rog interpretare analize - doctoressa sau cine se pricepe....Buna ! am si eu o problema...iau ac jeanin de 1 an , iar de 2 luni ceva se intampla cu mine...zilnic sunt obosita si oricat m-as odihnii nu imi este suficient. Mi-am facut analizele si mi=au iesit foarte bine...Tot timpul am avut m-am protejat....si mi-am facut si un test si a iesit negativ....Stiu ca simtoma de oboseala e pe lista celor de sarcina si stau incontinuu ingrijorata. Ce ar putea fi? Offline #80 2012-09-27 11:36:20
Re: Rog interpretare analize - doctoressa sau cine se pricepe....discuta cu medicul de familie. ingrijorata in privinta sarcinii nu ai de ce fi. cine stie, poate e ceva la ficat... ce analize ai facut? sau poate chiar depui mult efort sau esti stresata. Offline #81 2012-09-27 11:49:26
Re: Rog interpretare analize - doctoressa sau cine se pricepe....si nu prea am pofta de mancare si ma simt ametita Ultima oara a fost editat de Annemonna (2012-09-27 11:51:57) Offline Publicitateloading...
#82 2012-09-27 12:42:09
Re: Rog interpretare analize - doctoressa sau cine se pricepe....
iti dai seama ca nu te consulta nimeni pe forum. Offline #83 2012-09-27 13:09:42
o problema medicala , e clar ca ai. Incearca sa refaci analizele inclusiv HLG COMPLETA, Sideremie, glicemie, TGO,TGP , calcemie, magnemie, creatinina serica, aslo, colesterolul. Poate fi si o deficienta de magneziu , poate fi orice. daca ai in orasul tau ai laboratorul synevo , te sfatuiesc sa te duci acolo , le lucreaza ca la carte. In caz de ai schimbat partenerul n-ar strica sa faci si testul pt hepatita B, si C. Ultima oara a fost editat de angeldarkwoman (2012-09-27 13:11:29) What doesn't kill me, makes me stronger Offline #84 2012-09-27 13:29:38
Re: Rog interpretare analize - doctoressa sau cine se pricepe....eu de synevo am auzit exact pe dos Offline #85 2012-09-27 14:00:05
sustin laboratorul synevo pt ca a fost singurul laborator care mi-a gasit ceva. Am fost la n laboratoare si la toate rezultatele erau bune , si eu ma simteam rau. What doesn't kill me, makes me stronger Offline #86 2012-09-27 14:50:36
Re: Rog interpretare analize - doctoressa sau cine se pricepe.... nici eu n-am motive sa ma plang de synevo. am facut foarte multe analize acolo si sigur voi mai face; nu mi-au dat niciodata motive de indoiala sau de nemultumire. recomand si Institutul Cantacuzino. este harababura specifica sist. de stat dar am incredere in analizele lucrate acolo. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|