|
Nu esti logat.
Am vrut sa opresc administrarea de rigevidon#1 2010-01-06 21:06:29
am vrut sa opresc administrarea de rigevidonbuna...am vrut sa opresc administrarea de rigevidon dar am omis ca drajeurile maron nu contin hormoni si am avut contact sexual in ultima saptamana...eu terminam drajeurile duminica...si luni nu am mai luat rigevidon spre marti dimineata mi-am dat seama de drajeurile maron si am luat alta cutie si am citit pe prospect ca exissta posibilitatea de a ramane insarcinata.acum iau in continuare rigevidon.as vrea sa stiu daca chiar pot ramane insarcinata si daca asa ceva s-ar intampla cam in cat timp as putea sa fiu sigura de faptul daca sunt insarcinata sau nu.?mentionez ca am intarziat luarea primului drajeu cu mai putin de 24 de ore...va rog dati-mi un raspuns...niste sfaturi... Offline #2 2010-01-06 22:02:40
Re: am vrut sa opresc administrarea de rigevidondaca nu ai intirziat cu primul drajeu mai mult de 24 ore, nu ai nici un risc de sarcina... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #3 2010-01-09 10:40:31
Re: am vrut sa opresc administrarea de rigevidonPai nu prea stiu ce sa zic ca nu prea stiu cam multe dsp pastilele pe care le administrezi tu...dar daca ai uitat sa iei pastila si ai luat-o in max 12 ore nu ai cum sa ramai...dar daca ai luat`o dup 24 de ore cam sunt sante(slabe)...si km asa cv am auzit si eu..cele maronii nu contin hormoni...Dc nu iti suni doctorul ginecolog sa te lamureasca mai bn? Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|