homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Eliberare..-2

#20 2010-01-07 19:47:54

Meow_cat
Membru
Inregistrat: 2009-01-12

Re: Eliberare..

Nu inteleg cum pot atatea persoane sa dea sfaturi de genul scapa de el cat mai repede, cu atata usurinta.
Replica lui wild-wind este de-a dreptul socanta si jignitoare (daca tu te bucuri cu ceva multumitor,suficient,linistit,atunci e ok). Fetelor se pare ca voi aveti o intuitie extraordinara si va credeti adevarate profesoare in arta relatiilor perfecte.
Ceea ce mi se pare cel mai cutremurator este ca nici una nu vrea sa taca din gura dar toate spuneti acelasi lucru.
Si stiu ca acuma vor aparea 50 de mesaje mai mult sau mai putin amenintatoare, si o sa ziceti ca voi doar vreti sa ajutati, bla bla dar am impresia ca topicurile astea sunt foarte iubite pentru ca persoanele care comenteaza isi descarca   
frustrarile din viata lor personala.

Cumva viata ta devine mai frumoasa atunci cand scoti in evidenta uratenia din viata celuilalt.

Invatata sa intelegi mai intai si apoi sa fii inteles

#21 2010-01-07 20:06:23

wild_wind
Platinum member
De la: tara nimanui
Inregistrat: 2008-08-14

nu meow,nu vor aparea 50 de mesaje ,,amenintatoare,,..suntem destul de civilizati aici..
din pacate,nu stiu daca stii ce a scris olivia..insa eu stiind cine este, mi-am permis sa scriu asa,ptr ca ea stie sa citeasca printre randuri...tu nu.

VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!!

#22 2010-01-07 20:06:23

wild_wind
Platinum member
De la: tara nimanui
Inregistrat: 2008-08-14

..

Ultima oara a fost editat de wild_wind (2010-01-08 08:23:54)

VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!!

#23 2010-01-07 20:22:50

green_fairy
Platinum member
De la: undeva...
Inregistrat: 2006-03-11

meow....tu ce sfat ai da unei persoane care sta intr-o relatie pt 2-3 momente frumoase pe an? sau poate nici alea?ai indemna-o sa stea?
eu una nu as sta si asta e sfatul meu pentru ea, mai ales ca vb din experienta. o relatie de care tragi de atata timp si nu merge, apar jigniri si alte alea e clar ca nu va mai functiona niciodata normal. eu personal ma pun in locul fiecarei fete ce povesteste o anumita situatie si spun ce as face eu. cand am zis odata unui user ca nu va merge relatia si se va desparti de prietenul respectiv, nu m-a crezut...ca ea il iubea si etc etc. in 1-2 luni aproximativ si-a lasat prietenul pentru altul big_smile nu oi fi eu dumnezeu sa le stiu pe toate insa imi dau seama f bine cand o relatie nu mai e relatie si inevitabilul se va produce mai devreme sau mai tarziu.

partydance Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer  partydance

#24 2010-01-07 20:26:48

be_happy
Platinum member
Inregistrat: 2009-03-22

Meow fiecare o sfatuieste ceea ce crede de cuviinta, ceea ce poate ar face si daca ar fi vorba de propria persoana. Ce ai fi vrut sa faca fetele? Sa ii zica sa ramana langa un om care nu o face fericita? Pana la urma fiecare isi exprima parerea iar persoana care primeste sfaturile va face ceea ce crede ca e mai bine. Tu poti veni sa o sfatuiesti sa ramana langa respectivul, restul au sfatuit-o altceva, pana la urma ea va face ce va fi mai bine pentru ea.

Publicitate

loading...

#25 2010-01-07 20:29:24

Loveable
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2008-02-12

bai da ce enervante sunteti cand va editati/stergeti posturile roll ( lol )

hjarta

#26 2010-01-07 20:52:18

LadyPink
Platinum member
De la: el din brate
Inregistrat: 2008-12-20
Site

Ia uite cine vorbeste lol

Meow, multe lucruri care se spun la astfel de postari sunt chestii generale (care insa pot fi trecute cu vederea atunci cand esti implicat direct) si, mai ales, pareri personale. Ce-ai tu cu userul X daca el/ea considera ca ar fi mai bine sa se desparta? Asta este parerea ei/lui. Atata timp cat nu se jigneste, nu e un capat de tara ca cineva considera ca ar fi mai bine ca cei doi sa se desparta smile

Sunt de acord insa (asta paralel cu ce ai zis tu) ca unele sfaturi sunt date de perspectiva unor persoane care nu s-ar inchipui niciodata in situatia respectiva... sau care gandesc acum obiectiv ca la fel vor gandi atunci cand totul va deveni asa de subiectiv smile Si nu doar la topicul asta, ci in general. Foarte multe care taie si spinteca si sunt convinse ca in orice situatie vor gandi la fel, no matter what. Eu am aflat pe pielea mea ca lucrurile nu stau chiar asa si de aia poate gandirea mea e uneori neconventionala in comparatie cu ce mai citesc.
Nu zice nimeni "fa asa cum iti spun eu ca asa e cel mai bine"  - sau daca zice, zice degeaba. Nu conteaza ce vor zice 30 de membri de pe un forum, conteaza ce e in inima persoanei care are problema respectiva. smile

#27 2010-01-07 21:26:01

blueeyes
Platinum member
De la: BearLand
Inregistrat: 2006-11-30

Eu nu inteleg nimic neutral De ce mai scrii, daca nu lasi povestea acolo? supa

patfierbinte      sjuk     
mamica de Davidut si Anna-baba hjarta hjarta hjarta

#28 2010-01-07 21:31:20

persifona
Vizitator

anca, te rog sa postezi cand poti ajuta sau ai ceva de spus, nu doar de dragul de a agita spiritele.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.