|
Nu esti logat.
Sangerare intre menstre-2#20 2010-01-27 00:49:30
Re: Sangerare intre menstre
Intr-adevar ar putea fi de natura endocrinologica, dar mai degraba persoanele subponderale sunt cele care au probleme cu cicluri neregulate. Offline #21 2010-01-27 01:11:00
Pai fa testul, nu sta. Ca mie mi-a dat medicatie aiurea peste sarcina si m-am simtit ft aiurea. Adica ar trebui sa te intrebe la intarziere daca ai facut test de sarcina. Pe mine nu m-a intrebat si mie nu-mi daduse prin cap, ca mi se intamplase si cu o luna inainte. Dar sigur, poate fi si de la oprirea ac, ca asa credeam si eu...si chiar eram in situatia, doar ca in paralel mai era si sarcina. Offline #22 2010-01-27 02:10:33
Re: Sangerare intre menstrepai am fost la control inainte sa observ ca imi intarzie... Offline #23 2010-01-27 02:16:30
Re: Sangerare intre menstreNu pot sa mint si sa zic ca a fost conceptie imaculata la mine. Asa ca daca stii sigur ca a fost protejat, sansele sunt minime. Sincer, nu cred ca e sarcina in cazul tau, dar nu e bine sa risti sau sa te mai stresezi. Si da, iese si la ora asta in mod normal, dar daca vrei asteapta. Sper sa poti sa dormi. Bafta! Offline #24 2010-01-27 18:13:14
Re: Sangerare intre menstrehai ca am facut un test si a iesit negativ. au trecut 39 de zile de la ultimul cm (am calculat azi exact) deci mi-au disparut grijile. Offline Publicitateloading...
#25 2010-01-27 22:57:05
Re: Sangerare intre menstreMa bucur pt tine. Poate e ok daca mai astepti, pt ca intradevar dupa oprirea ac apar dereglari cateva luni. Dar poate sa iti si dea ceva. Offline #26 2010-01-29 09:53:31
Re: Sangerare intre menstream o intrebare..... Offline #27 2010-01-29 09:55:17
Re: Sangerare intre menstredaca le-ai luat numai in pauza, nu e nevoie de protectie suplimentara Offline #28 2010-01-29 21:14:10
dap ..exact primele 3 zile de pauza ms mult Offline #29 2011-10-21 19:29:10
Re: Sangerare intre menstrebuna seara. am si eu o problema: am inceput sa i-au anticonceptionale acum vreo 5-6 ani. prima doctorita mi-a recomandat loete, dar dupa 2 luni de tatonare,am renuntat la ele pt ca ma simteam f rau. am inceput sa i-au diane 35, si am luat fara probleme vreo 3 ani si ceva. apoi, intruna din pauze, am discutat cu un medic de la planning, care mi-a recomandat marvelon, sugerand ca diane35 aveau o doza mult prea mare, si ca nu sunt foarte recomandate ca si protectie. am luat cateva luni marvelon, timp in care am inceput sa am sangerari intre menstre. am fost din nou la doctor, care mi-a spus ca am gresit ca am schimbat diane35 pe marvelon, si ca ar fi bine sa incerc novinette. problema a persistat, asa ca m-am enervat si am schimbat si doctorul. noul doctor mi-a recomandat artitia, pe care le-am luat, fara rezultat; apoi am trecut pe yasmine. acum i-au yasmine de 2 luni, dar nu vad nici o imbunatatire. extra mi-a dat si etamsilat fiole, si acestea fara nici un rezultat. nu mai stiu ce sa fac, si cu ce doctor sa mai vorbesc. mi-am facut toate analizele posibile, si nu rezulta din nici una ceva care sa duca la aceste simptome. practic, am doua menstruatii pe luna. din cele 4 saptamani ale unei luni, eu 2 sapt...am probleme... singura diferenta intre mentruatia normala si cea anormala e ca nu am dureri, nu sunt balonata, si sangele e in unele zile pur...ca si cum te-ai taia la deget, iar in unele zile doar maroniu. voi ce credeti? ce ar trebui sa fac? doctoressa...help me pls Offline #30 2011-10-21 19:44:23Re: Sangerare intre menstreanka ai warn pentru postare multipla. Asteapta raspuns aici. Celalalt topic il voi inchide Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline #31 2011-10-23 21:28:44
Re: Sangerare intre menstreScuze pentru dublarea mesajului. Iar Emilia, sa stii ca te inseli, am luat diane 3-4 ani, marvelon aproape un an, novinette cel putin 6 luni, iar artitia am luat 3 luni, dupa care doctorita mi-a spus sa renunt la ele si sa incercam cu yasmine ( pe care le i-au de 2 luni deja )...ar fi ok daca ar fi spotting....dar spotting-ul...nu ar trebui sa dureze doar cateva zile?sa nu fie abundent, si sa fie ceva trecator? am problema asta de cand am renuntat la diane 35...calculeaza si tu...e destul de mult...si toti doctorii imi recomanda sa schimb din nou medicamentele...nu mi se pare normal...daca mai are cineva problema asta...sau o solutie pentru ea...- in mod normal in zilele in care iei anti nu ar trebui sa ai sangerari...mentionez aici ca am luat si fiole de etamsilat ( la recomandarea medicului evident ) fara ca acest tratament sa aiba vreun rezultat...nu sunt doctor...dar eu zic ca nu e ok sa ai menstruatie de 2 ori pe luna, si de fiecare data sa tina 6-7 zile... Offline #32 2011-10-24 09:40:52
Re: Sangerare intre menstreBUNA...am si eu o problema si v-as ruga daca puteti sa imi raspundeti.cu 1 saptamana inainte de a termina folia de diane 35(luna trecuta)mi-a inceput o scurgere rozalie,am avut scaune moi si varsaturi timp de 3-4 zile si m-am gandit ca aceasta ar putea fi cauza,am continuat sa iau ac pana la terminarea foloiei,am avut menstra 2-3 zile dar f putin si de ieri(duminica) am inceput alta folie,dar in contiunuare am scurgerile roz,dar se intampla atunci cand merg la toaleta si este si o durere surda in zona abdomenului. aveti idee ce poate fi?ac iau din luana februarie Offline #33 2011-10-24 11:09:14
Re: Sangerare intre menstrete-ai protejat cu prezervativ de cand au inceput scaunele moi si varsaturile? daca nu, ar putea fi o sarcina... Offline #34 2011-10-24 11:18:58
Re: Sangerare intre menstrem-am protejat,mai putin ieri,deci nu cred ca e vb de sarcina.tin sa mentionez ca sotul meu este mai mereu plecat.poate sa fie vb de ceva dereglari? Ultima oara a fost editat de jojolinAA (2011-10-24 11:22:24) Offline #35 2011-10-24 12:04:49
Re: Sangerare intre menstreda, atunci cred ca e din cauza anticonceptionalelor. diane35 sunt puternice si de obicei se prescriu pt cca 3 luni, ca tratament. mergi la un cabinet de planning, cred ca e cazul sa ti le schimbe. Offline #36 2011-10-24 12:12:25
si eu credeam la fel, pana mi-a zis doc ca in cazul problemelor cu ovarele, diane 35 sunt tratament permanent; daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #37 2012-07-11 18:00:01
Re: Sangerare intre menstream o problema...iau diane 35 de 7 luni pentru tratarea acneei (am mai luat acum 3 ani timp de 6 luni si dupa ce le`am intrerupt mi`am reaparut cosurile)...de vreo 3 luni....cand mai am vreo 5-7 pastile in blister imi apare o scurgere maronie deshis timp de 2 zile...apoi revine la normal.....ce poate fii? Offline #38 2012-07-12 10:17:18
Re: Sangerare intre menstree spotting si poate semnala faptul ca pastilele nu iti mai sunt potrivite si trebuie schimbate. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|