homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Yaz imi creaza neplaceri ! Help !

#1 2010-01-07 13:45:48

lilva
Membru
Inregistrat: 2010-01-07

Yaz imi creaza neplaceri ! Help !

Buna citesc de ceva vreme acest forum dar acum sunt nevoita sa si postez ceva din pacare...

Iau YAZ la recomandarea medicului din cauza unui mic chist , sunt in a 2-a luna si mai trebuie sa iau inca 2 luni problema e ca imi provoaca stari de greata uneori , am sanii mult mai tari si ma dor ingrovitor , sunt foarte irascibila si acum a mai aparut si spoting-ul .   inaite am mai luat AC dar luasem Yasmine de la care nu am avut nici o problema si as dori sa stiu daca pot sa trec de la YAZ la Yasmine cand termin cu acest blister ? daca DA, trebuie sa mai iau pastilutzele placebo ? cum ar trebui sa procedez ?

Va multzumesc anticipat !

#2 2010-01-07 13:48:00

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Re: Yaz imi creaza neplaceri ! Help !

Eu as zice sa mai incerci inca o luna... dupa primele 3 luni de obicie efctele astea secundare dispar
Altfel, da, ar trebui sa incepi folia de Yasmin dupa pastilele placebo de Yaz

#3 2010-01-07 13:54:19

lilva
Membru
Inregistrat: 2010-01-07

heimdall a scris:

Eu as zice sa mai incerci inca o luna... dupa primele 3 luni de obicie efctele astea secundare dispar
Altfel, da, ar trebui sa incepi folia de Yasmin dupa pastilele placebo de Yaz

problema e ca m-am speriat putzin cand a aparut spotingul big_smile  si durerile de sani nu mai incetau ! dar sper ca e ok, iti multzumesc pt raspuns . puss

#4 2010-01-07 13:57:46

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

n-ai pt ce  puss

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.