|
Nu esti logat.
Meleva35#1 2010-01-07 21:22:56
meleva35buna seara, am facut tratament cu Meleva35 timp de 3 luni pt ovare polichistice; dupa 3 luni mi-a aparut o candidoza bucala, cauza nu stiu sigur daca a fost de la anticonceptionale, dar eu m-am speriat si le-am intrerupt, problema e ca le-am intrerupt in a 4-a luna, dupa ce luasem numai 7 pastile dintr-o folie, si la cateva zile dupa ce le-am intrerupt am avut dureri de cap groaznice cateva zile si apoi mi-a venit ciclul(dupa 2 zile de cand am intrerupt ac) si avusesem ciclu cu o saptamana inainte.... e normal sa se intample asa cand le intrerupi? multumesc anticipat! Offline #2 2010-01-07 21:27:53
Re: meleva35Da, dupa ce le intrerupi ti se deregleaza menstruatia, nu o sa mai fie regulata in mod sigur, si durerile de cap tot din cauza asta le aveai. Offline #3 2010-01-08 10:24:19
Re: meleva35E normal sa apara din nou menstra daca ai intrerupt folia. Fericita mamica de Aida Maria! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|