homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Scurgeri maronii, imediat dupa sex

#1 2010-01-08 10:08:46

alexa_grrl
New member
Inregistrat: 2009-09-14

scurgeri maronii, imediat dupa sex

am si eu o mica problema..
vinerea trecuta am facut dragoste cu prietenul meu (dupa vreo 4 luni in care nu mai facusem asta), a fost totul ok, am folosit prezervativ + ca iau si diane de vreo jumatate de an , pt problemele cu acneea. Urmatoarea zi am observat o scurgere maronie, care insa s-a oprit dupa 2 zile si a revenit la normal. MIercuri am facut din nou sex si ieri, aceeasi problema..acum parca s-a mai agravat, mi-a curs si putin sange. Intentionez sa merg la medic, insa unde merg eu e putin mai greu, cu programare si toate cele. De aceea apelez la un prim sfat de la voi, sunt destul de speriata cesafac

#2 2010-01-08 10:21:19

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

Re: scurgeri maronii, imediat dupa sex

Hmmm ... trebuie neaparat sa mergi la medic. Aceasta sangerare dupa contact poate fi din cauza unei rani pe col.

Fericita mamica de Aida Maria!

#3 2010-01-11 13:53:16

alexa_grrl
New member
Inregistrat: 2009-09-14

Re: scurgeri maronii, imediat dupa sex

uff...mai nou am si ceva usturimi si pare putin inflamata zona genitala si simt un discomfort permanent...saptamana asta nu stiu daca pot merge la medic, tocmai mi-a venit menstruatia..si stiu ca data trecuta cand am mers a facut "urat" pt ca am mers la finalul menstruatiei..
sunt putin cam speriata:(..e posibil sa fi luat ceva de la prietenul meu, chiar daca a folosit prezervativ??mi se pare absurd, dar nu vad alta cauza..inainte sa fac sex cu el nu aveam nimic:(

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.