homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Mancarime-2

#20 2010-01-10 15:44:28

angel89
Sr. member
Inregistrat: 2007-11-07

Re: mancarime

angel89 a scris:

azi  mi am pus in 100 ml apa 3 picaturi din sol de samburi de grapfruit si vreau sa zic ca acele 3 picaturi i au dat un gust f neplacut apei, deci ma gandesc ca e f concentrata solutia aia si imi fac griji. ar trebui sa ma protejez cu prez? pe ambalaj scrie ca are 80% concentratie. ce sa fac?

kapitulation fetelor

In America, in sfarsit!big_smile

#21 2010-01-10 18:34:31

michidoo
Full member
Inregistrat: 2008-12-24

pai, daca e candida, oricum ar trebui sa folosesti prezervativ, ca sa nu ia si el si sa o iei de la capat

#22 2010-01-10 18:52:12

angel89
Sr. member

pai imi diminueaza efectul Ac sau nu?

#23 2010-01-10 18:55:32

michidoo
Full member

asta cred ca nu ti-o poate spune nimeni cu siguranta. Nici macar nu s-au facut studii despre efectul grepfruitului asupra AC, unii doctori nici nu stiu ca ar interactiona. Si chiar daca primesti un raspuns, esti dispusa sa-ti risti pielea pentru o informatie care nu are cum sa fie exacta?!

#24 2010-01-10 19:02:07

angel89
Sr. member

pai eu stiu ca sunt destule alimente, pastile care interactioneaaza cu Ac, prin urmare si grapfruitul si sunatoarea(Astea le stiu de pe forum), dar nu folosite in cantitati mici..adica daca mananc un grapfruit pe saptamana nu mi se poate intmpla nimic..si de asta intreb eu cu acele picaturi, pt ca in 100 ml de apa 3 picaturi i au schimbat radical gustul apei, si ma gandeam k luate in mai multe zile sa nu mi diminueze efectul Ac-lor

Publicitate

loading...

#25 2010-01-10 19:34:27

michidoo
Full member

eu nu sunt biolog, nici chimist, dar ma gandesc ca efectul unei substante asupra AC este masurat in laborator, prin diverse teste, apoi se stabileste care e concentratia care reduce efectul AC, apoi care e concentratia din fruct in sine (eventual cu cifre care pot fi raportate la greutate, ca sa-ti dai seama ce efect are un gref mic fata de un gref mare smile ) Mai departe iti e usor sa calculezi concentratia sucului de gref si, stiind concentratia acestuia, o raportezi usor la solutia pe care o iei tu. Doar ca...nu aveam aceste cifre, nu? toata lumea stie informatia asta "de pe forum" (de aici sau din alte parti) si o propaga, ea transformandu-se de la o simpla supozitie intr-o informatie stiintifica

deci na, sa iasa in fatza persoana care a sustinut pentru prima data interactiunea AC cu grepfruit si sa ne spuna cum e cu concentratiile

*prin asta nu vreau sa zic ca interactiunea cu greful si sunatoarea ar fi o "legenda urbana", nici ca nu ar trebui sa se tina cont de ea. Pana la urma, e mai bine sa feresti chiar daca nu exista motive reale, decat sa nu te feresti si sa se intample pocinogul care sa demonstreze ca motivele erau reale.

dar oricum nu ajungem nicaieri asa, deci eu zic sa folosesti prezervativul ala (ai deja doua motive, unul dintre ele fiind chiar important) ca n-o fi moarte de om o saptamana doua. Sper smile

#26 2010-01-10 20:22:18

angel89
Sr. member

hmm, nu stiu sigur ce am sa fac..probabil daca o voi face o sa fol prezervativ, dar tot o sa ma duc la plafar sa intreb sau macar sa mi dea prospectul de la acea sticluta, ca nu l am gasit in cutie..
ms michidoo!

#27 2010-01-10 20:35:25

michidoo
Full member

e tinctura sau un gen de extract? Stiu ca tinctura se ia cam 30 de picaturi, de 3 ori pe zi, deci n-ai facut nimic cu 2-3 picaturi (in sensul ca nu trateaza candida). Dar daca asa scrie pe sticluta, ca se iau 2-3 picaturi, inseamna ca e mult mai concentrat. Dar nu prea te poti lua dupa gust cand vine vorba de concentratii. Tinctura de pelin, spre exemplu, te baga in boala, chiar daca o iei cu apa, atat de amara e. Dar asta nu inseamna ca are o concentratie mare (de fapt, habar n-am cat e, ca nu scrie pe ea)

in rest, eu nu m-as baza pe parerea persoanei de la plafar in ceea ce priveste reducerea protectiei. Gandeste-te ca si eu as putea vinde acolo, si sa stiu tot atata cat stiu acum despre aceasta interactiune (adica nimic). Iar pe prospect tare mi-e teama ca nu o sa scrie de astfel de interactiuni. Sunt prospecte serioase de antibiotice pe care nu scrie nimic de AC, d-apai ceva extract din plante care se ia ca supliment alimentar (si deci, cred ca a fost aprobat pentru vanzare fara sa-i oblige sa studieze interactiunile)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.