homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Exista sante sa raman insarcinata?

#1 2010-01-08 16:24:27

Deutzika
Full member
Inregistrat: 2010-01-08

Exista sante sa raman insarcinata?

Buna.Am si eu o intrebare?Deci acum o luna am inceput sa iau anticonceptionale(Din pacate din a 3a zi a menstruatiei,Marvelon 21,bineinteles la recomandarea medicului)?Am luat pastilele cum trebuie adik in fiekre zi si cam la aceiasi ora.Luna aceasta,pe 1 mi`a venit mestruatia(in timp in care am facut si pauza de 7 zile)?Ieri,dupa cum se aministreaza am inceput iar alt blister,am luat prima pastila pe la ora 11 dupa-amiaza,iar pe la ora 3 am avut contact sexual neprotejat in care el a ejaculat in mine.Din cate stiu?daca iei anticoncept nu mai este ?valabila? metoda calendarului?O intrebare am si va rog cat pot de frumos sa imi raspundeti:e posibil sa raman insarcinata???Am inteles ca AC isi fac efectul din a 2a pastila din blister:-sCu speranta ca o sa-mi raspundeti...Va multumesc!...Astept mai multe pareri...PLS

Ultima oara a fost editat de Deutzika (2010-01-08 18:57:56)

#2 2010-01-08 16:30:06

sushi
Hero member
Inregistrat: 2009-05-11

Re: Exista sante sa raman insarcinata?

Pai cum sa ramai daca iei anticonceptionale? Chiar daca le-ai inceput din a 3a zi de menstruatie, dupa 7 zile ai fost protejata. Si oricum, am inteles ca abia dupa ce ai inceput al2 lea blister a fost acel contact. Esti ok.

#3 2010-01-08 16:31:34

kdeea
Platinum member
Inregistrat: 2008-06-13

Nu inteleg de ce iti faci griji smile Ai luat pastilele corect, de ce iti faci probleme ca ai ramane insarcinata ?
El poate sa ejaculeze in tine, ca nu ramai insarcinata, daca de asta iti faci griji.

Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ?

#4 2010-01-08 16:33:09

Deutzika
Full member
Inregistrat: 2010-01-08

Pai nush...abia am inceput sa le iau si mi-e cam teama de chestia asta..plus ca e prea devreme..cred ca toate ati trecut prin chestii d-astea la inceput...Oricum mersi frumos pt raspuns:DM-ati mai linistit;))Ms mult!pusspusspuss

#5 2010-01-08 16:40:42

kdeea
Platinum member
Inregistrat: 2008-06-13

Pentru putin. Oricand smile

Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ?

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.