homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Pf.

#1 2010-01-09 13:24:02

QueenOfRoses
Moderator
De la: Where the wild roses grow.
Inregistrat: 2009-08-21

Pf.

Deci, mi-a venit menstruatia cu fix o saptamana mai devreme. Adica mi-a venit pe 7. Eu pe 2 am avut un contac sexual protejat cu prezervativ. Si pana pe 2 mi-am tot dat peste cap organismul cu nopti nedormite, si de atunci imi e cam rau din cauza ficatului, am de atunci niste stari de greata. Oricum ideea e, in decembrie am avut menstruatie normala , care m-a tinut 4 zile, si mi-a venit pe 14.
Menstruatia de luna asta, nu e nici abundenta, si la inceput a fost deschisa la culoare. Chiar nu stiu ce am  neutral .Voi ce parere aveti ?

"Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson

#2 2010-01-09 13:29:50

dea_di
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-01-16

Re: Pf.

daca nu ai avut contacte neprotejate probabil e doar o dereglare! pana acum ai avut un ciclu regulat?

"Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?"

#3 2010-01-09 13:34:17

Deutzika
Full member
Inregistrat: 2010-01-08

Pai...daca ai avut contact protejat si esti sig q nu s-a rupt prezervativul sau mai stiu eu ce...nu ai dc sa-ti faci griji q esti insarcinata:)Acum depinde poate din cauza stresului ti-a venit mai devreme sau poate ca nu ai mestruatia regulata?Si..ca sa fi tu linistita fa-ti un test de sarcina peste 1 sapt de la contact...Eu ti-as recomanda sa te duci la un cabinet ginecologic bun,sa-ti faci analize si apoi vezi ce tip de anticonceptionale iti recomanda...:)Multa bft p viitor:*

#4 2010-01-09 13:46:24

QueenOfRoses
Moderator

testul se face la 3 saptamani de la contact,sau la o saptamana de la intarziere neutral. Menstruatia mea nu chiar regulata, adica in octombrie mi-a venit,si in noiembrie nu. Contacte neprotejate nu am avut neutral... m-am gandit ca poate mi-a venit mai devreme ca am racit si am stat in frig... Dar ma pune pe ganduri,starea asta de greata care o am , o fii de la ficat ?

"Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson

#5 2010-01-09 13:53:03

Deutzika
Full member
Inregistrat: 2010-01-08

M rog..nush ce sa-ti zik..fa-ti testu d sange?...dar daca zici ca nu ai avt contacte neprotejate nu vad rostu..Suna-ti doctoru si ..poate o serie d analize?

Publicitate

loading...

#6 2010-01-09 17:32:43

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

pai daca zici ca ai tot facut excese in ultima perioada eu cred ca pot fi foarte bine cauza unei disfunctii a bilei(mai repede decit a ficatului care e mai rezistent decit atit)...
avind in vedere ca ti-a venit menstra la 21 de zile e posibil ca de asta sa fie mai redusa cantitativ...eu insa mi-as face un test de sarcina daca am avut si alte contacte sexuale in afara de cel de pe 2, in perioada scursa de la ultima menstra....

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#7 2010-01-10 18:54:14

QueenOfRoses
Moderator

Ultima oara a fost editat de QueenOfRoses (2011-08-16 00:52:02)

#8 2010-01-12 12:50:39

QueenOfRoses
Moderator

acum am mai si racit neutral pot face analizele cand sunt racita?

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.