|
Nu esti logat.
Pf.#1 2010-01-09 13:24:02
Pf.Deci, mi-a venit menstruatia cu fix o saptamana mai devreme. Adica mi-a venit pe 7. Eu pe 2 am avut un contac sexual protejat cu prezervativ. Si pana pe 2 mi-am tot dat peste cap organismul cu nopti nedormite, si de atunci imi e cam rau din cauza ficatului, am de atunci niste stari de greata. Oricum ideea e, in decembrie am avut menstruatie normala , care m-a tinut 4 zile, si mi-a venit pe 14. "Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson Offline #2 2010-01-09 13:29:50
Re: Pf.daca nu ai avut contacte neprotejate probabil e doar o dereglare! pana acum ai avut un ciclu regulat? "Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?" Offline #3 2010-01-09 13:34:17
Re: Pf.Pai...daca ai avut contact protejat si esti sig q nu s-a rupt prezervativul sau mai stiu eu ce...nu ai dc sa-ti faci griji q esti insarcinata:)Acum depinde poate din cauza stresului ti-a venit mai devreme sau poate ca nu ai mestruatia regulata?Si..ca sa fi tu linistita fa-ti un test de sarcina peste 1 sapt de la contact...Eu ti-as recomanda sa te duci la un cabinet ginecologic bun,sa-ti faci analize si apoi vezi ce tip de anticonceptionale iti recomanda...:)Multa bft p viitor:* Offline #4 2010-01-09 13:46:24
Re: Pf.testul se face la 3 saptamani de la contact,sau la o saptamana de la intarziere . Menstruatia mea nu chiar regulata, adica in octombrie mi-a venit,si in noiembrie nu. Contacte neprotejate nu am avut ... m-am gandit ca poate mi-a venit mai devreme ca am racit si am stat in frig... Dar ma pune pe ganduri,starea asta de greata care o am , o fii de la ficat ? "Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson Offline #5 2010-01-09 13:53:03
Re: Pf.M rog..nush ce sa-ti zik..fa-ti testu d sange?...dar daca zici ca nu ai avt contacte neprotejate nu vad rostu..Suna-ti doctoru si ..poate o serie d analize? Offline Publicitateloading...
#6 2010-01-09 17:32:43
Re: Pf.pai daca zici ca ai tot facut excese in ultima perioada eu cred ca pot fi foarte bine cauza unei disfunctii a bilei(mai repede decit a ficatului care e mai rezistent decit atit)... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #7 2010-01-10 18:54:14
Re: Pf.*** Ultima oara a fost editat de QueenOfRoses (2011-08-16 00:52:02) "Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson Offline #8 2010-01-12 12:50:39
Re: Pf.acum am mai si racit pot face analizele cand sunt racita? "Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|