|
Nu esti logat.
Infectii urinale#1 2010-01-09 14:42:55
infectii urinalebuna..am nevoie de raspunsuri...am infectie urinara...pot sa iau antibiotice..daca iau anticonceptionale? si inca ceva,cn a avut probleme cu infectiile urinare ce ati facut sa scapati de boala asta ..la mn problema asta tot revine,2-3 luni nu am nimic si pe urma revine... Offline #2 2010-01-09 15:07:59
Re: infectii urinalein primul rand mergi la medic pt analize Offline #3 2010-01-10 00:16:40
Re: infectii urinaleTrebuie neaparat sa faci o urocultura+antibiograma. Degeaba iei antibiotic daca nu e bacteria sensibila la el. Daca ai infectii vaginale, candidoza trateaza-le. Sunt si masuri de prevenire ale infectiilor urinare: bea 2 l de apa/zi, urineaza des si mai ales dupa un contact sexual, sterge-te dupa dinspre fata spre spate (ca sa nu aduci bacterii din anus in uretra), poarta lenjerie din bumbac (sa nu fie tanga), nu folosi sapun, deodorante in zona intima. Sper sa-ti fie de folos sfaturile Offline #4 2010-01-10 19:51:17
Re: infectii urinalesi eu am problema asta cu infectiile urinale...insa incerc sa beau multa apa pt a urina des si dupa tratamentul cu antibiotic prescris de medic am luat urinal vreo luna .ideea e sa bei multe lichide...si suc de grefe cica ar mai fi bun Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|