|
Nu esti logat.
Vreau sa imi cumpar telefon-16#286 2011-11-24 21:20:01
Re: Vreau sa imi cumpar telefonfetele multumesc mult de raspunsuri cineva mi'a spus ca nu o sa ma descurc cu el si chiar ma gandeam. sper sa ma descurc cu el O femeie desteapta Saruta dar nu iubeste, Asculta dar nu crede si Pleaca inainte de a fi dezamagaita..... Offline #287 2011-11-26 00:12:16
Re: Vreau sa imi cumpar telefonCe parere aveti despre telefoanele dual sim? Offline #288 2011-11-26 11:28:32
Re: Vreau sa imi cumpar telefondin nou nedumerire smartphone pot sa fac astfel incat daca vreau sa raspund la un apel, sa imi ceara o parola? sa nu se poata raspunde fara ea? Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #289 2011-11-26 21:14:54
Re: Vreau sa imi cumpar telefon@coraline, cred ca depide de telefon.. ce model ai? Eu am un Galaxy S, si vad ca nu pot sa-mi setez melodiile pe care le-am bagat eu in tel ca sonerie de mesaj.. probabil pt ca-s prea mari. Dar mi-am descarcat o aplicatie cu ringtonuri dragute de pe android market, si pentru a le seta, trebuie doar sa tin apasat pe rington-ul respectiv si apare un nou meniu in care pot selecta ca melodia sa fie"default rington/alarm/notification (mesaj)". Offline #290 2011-11-26 21:18:26
Re: Vreau sa imi cumpar telefonmizuko, am nexus s deci tot ca si galaxy.. exact aceeasi problema o am si eu cu ringtonurile, nici la sms nici la alarma nu le pot schima. am downlodat o aplicatie, am folosit diverse metode de facut ringtonuri pentru android, nimic! Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline Publicitateloading...
#291 2011-11-26 21:34:09
Re: Vreau sa imi cumpar telefonHmm..eu cu alarma n-am probleme, daca tin apasat pe melodia (chiar daca e foarte mare) pe care vreau s-o setez ca alarma, imi apare iarasi un meniu si pot selecta s-o pun alarma/ringtone, dar nu mesaj. Pentru mesaje am downloadat "Android Cool Ringtones", incearca-le pe astea. Offline #292 2011-11-26 21:37:35
Re: Vreau sa imi cumpar telefondaca tin apasat pe melodie apare "use as phone ringtone" atat. un rest play, add to playlist delete sau search Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #293 2011-11-27 00:21:26
Re: Vreau sa imi cumpar telefonca sa puteti pune orice melodie vreti voi la mesaj/alarma trebuie sa o copiati in fisierul Windows sau Android (acolo unde e instalat sistemul de operare, la My device). When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history. Offline #294 2011-11-27 00:24:06
Re: Vreau sa imi cumpar telefonhai_faiv?! Eu nu citesc bine sau tocmai ai adus o jignire la adresa utilizatorilor de smartphone,adica fetelor care purtau o discutie mai sus? Nu de alta,dar si eu am aceasi problema si asteptam solutia,dar pe langa solutie am primit si o "lauda". Offline #295 2011-11-27 00:28:49
Re: Vreau sa imi cumpar telefono da, si pe mine ma depaseste blackberryli, atunci il am de 4 luni si la unele chestii tot nu i-am dat de capat...dar nici nu ma macina Offline #296 2011-11-27 00:30:23
Re: Vreau sa imi cumpar telefonVio,pe mine ma macina,pentru ca am un sunet ingrozitor la mail/sms/mms Offline #297 2011-11-27 00:31:19
Re: Vreau sa imi cumpar telefon nu.... no way... aduceam o jignire telefoanelor..ca si eu mi-am tocat nervii vreo 3 zile pana am descoperit cum sa pun la mesaje o melodie ce imi place mie...fiind si eu un utilizator dintre aia mai nepriceputi decat telefonul nu ma refeream la fetele de pe forum, poate nu m-am exprimat bine... When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history. Offline #298 2011-11-27 00:35:50
Re: Vreau sa imi cumpar telefonTelefonu nu e mai destept ca mine, ca nu ma intreaba el pe mine si face in locul meu. Tot eu il programez. Offline #299 2011-11-27 00:53:52
Re: Vreau sa imi cumpar telefonTimo, scuze daca te-am subestimat. eu macar am recunoscut ca m-a dat gata in primele zile un smartphone, cu toate ca domeniul meu e info When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history. Offline #300 2011-11-27 01:24:29
Re: Vreau sa imi cumpar telefonEu nu consider ca o vrabie este mai desteapta ca mine pentru simplul fapt ca stie sa zboare.
SO-ul citeste de pe memoria externa daca a fost sau este instruit sa faca asta, nativ, prin aplicatie part time sau modificare de registrii/sintaxe. Altfel n-am avea programe cu executabile pe hdd/sdcard. Offline #301 2011-11-27 01:38:46
Re: Vreau sa imi cumpar telefon subscriu hi_faiv. unul din motivele pentru care nu am ce face cu un smartphone Ultima oara a fost editat de frankie (2011-11-27 01:41:50) Offline #302 2011-11-27 01:47:08
Re: Vreau sa imi cumpar telefonSi sa inteleg ca primul tau telefon, din secunda 1 l-ai folosit la potentialul lui maxim? Offline #303 2011-11-27 02:06:14
Re: Vreau sa imi cumpar telefonnu, doar ca prefer ca potentialul lui sa nu-mi depaseasca nevoile degeaba. Ultima oara a fost editat de frankie (2011-11-27 02:06:27) Offline #304 2011-11-27 08:37:01
Re: Vreau sa imi cumpar telefonok ok eu recunosc ca telefonul ma depaseste la cele mai mici detalii, in prima saptamana am vrut sa il duc inapoi de 5 ori crezand ca e stricat cand de fapt eram eu vai de mine si nu stiam ce se face cu el Ultima oara a fost editat de coraline (2011-11-27 08:41:41) Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|