homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce sa fac?-2

#20 2010-01-30 23:54:56

ryanna22
Hero member
Inregistrat: 2008-10-08

Re: ce sa fac?

Toand, felicitari pt alegere, nu multe ar fi procedat ca tine! tummenupp

#21 2010-01-31 01:57:22

Alex2
Sr. member
Inregistrat: 2008-08-11

mai,daca m-ar suna pe mine unul in fiecare seara, dupa ce eu mi-am exprimat clar dorinta, si in repetate randuri(ca imi doresc ceva serios), sa imi spuna "dar totusi, nu vrei sa facem decat sex? ca eu asta vreau" mi se pare badaranie. a, da, daca si ea vroia acelasi lucru si erau pe aceeasi lungime de unda, totul ok, dar asa, el insista ca poate poate pica fata, chiar daca ea nu isi doreste asta. si de aici intrece masura si din acel "om sincer" devine un nesimtit care nu stie cand sa se opreasca.

#22 2010-01-31 23:01:11

ToandMe
Full member
Inregistrat: 2008-03-18

ryanna22 a scris:

Toand, felicitari pt alegere, nu multe ar fi procedat ca tine! tummenupp

eu stiu ca nu mai vreau sa sufar....nu vreau doar p cineva sa fie.vreau mai mult.Eu stiu ca pot oferii multa dragoste si nu vreau sa ma simt folosita. Intr-adevar respectivul x a avut acel ceva..si mi-a fost greu sa iau alegera asta. Am luat-o pana la urma..chiar dc imi doream ca lucrurile sa stea altfel. Din pacate ..in viatza nu toate lucrurile nu stau cum vrem noi.

#23 2010-02-06 14:33:16

anraanda
New member
Inregistrat: 2010-01-09

buna...sunteti simpatici rau de tot.....da l-am sunat pe tip si i-am spus ca atunci cand are nevoi sa si le rezolve in alta parte pt ca nu ma intereseaza dorintele lui. I-am explicat si sa nu ma mai sune noaptea pt ca am copil si ma deranjeaza. Momentan nu m-a mai sunat noaptea. Cred ca a inteles ca nu are sanse la o aventura cu mine. Voi vedea oricum comportamentul lui in momentul cand ma voi reintoarce la vechea unitate deoarece momentan sunt delegata in alta unitate si pot sa spun ca avand in vedere ca nu am mai avut contact cu el mi-a cam iesit din inima (ochii care nu se vad se uita-cica) dar cred ca va reintra in momentul cand ma voi vedea cu el la locul de munca.
ms mult pt sfaturi
va pup:*pusspuss

#24 2010-02-06 17:21:54

Deutzika
Full member
Inregistrat: 2010-01-08

Npc>big_smile<Oricand>big_smile<Bfta in cont:Dpuss

Publicitate

loading...

#25 2010-02-07 16:36:50

pink_martini
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-08-08
Site

rogvaiv a scris:

Te cred ca dupa 3 ani simti nevoia de sex, dar mie mi se pare ca el nu te vede pe tine ci doi sani umblatori. Persoana ta se rezuma doar la atat?

offtopic  imi vine sa mananc pisicuta din avatarul tau.  hjarta

"Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand

Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare

#26 2010-06-04 07:43:58

zurlizurli
Membru
Inregistrat: 2010-06-04

buna,
am descoperit de curand acest site interesant...am citit foarte multe sfaturi pentru diverse situatii din viata noastra.
As dori si eu unul, pentru ca, sincer, nu stiu cum sa procedez. Sunt casatorita de 17 ani, iar in urma cu vreo 2 ani, in cercul prietenilor nostri a intrat familia unei colege a sotului. Am inceput sa ne vizitam, am facut si concedii impreuna, pana cand a avut loc o nenorocire, iar prietenul nostru a incetat din viata. Evident ca i-am fost alaturi prietenei noastre, insa in sufletul meu si-a facut loc suferinta.
Desi observasem demult ca sotul meu o privea cu admiratie de fiecare data (cel putin asa credeam atunci), a fost un moment in care mi-a marturisit ca o place, iar daca din partea ei ar exista un semn, ar incerca sa se culce cu ea.
Am suferit ca un caine, pentru ca mi s-a parut josnic din partea lui sa recunoasca astfel de lucruri. Cu toate ca m-am gandit si la divort, imi este teama de acest pas, pentru ca as da copilul peste cap si nici nu am unde sa merg, locuind in casa parintilor lui. Este foarte rece, parca tot timpul suparat pe mine, ar eu nu stiu cum sa ii mai intru in gratii.
Tot ce imi doresc, este sa il pot recuceri, insa nu stiu ce sa mai fac si cum sa mai procedez. Poate ma ajutati cu un sfat....multumesc mult

#27 2010-06-04 08:34:33

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

of zurli sad
sincer, eu nu cred ca as putea sa mai continui relatia cu iubitul/sotul meu daca mi-ar marturisi asa ceva....

#28 2010-06-04 11:14:34

dea_di
Platinum member
Inregistrat: 2008-01-16

eu zic ca multi barbati ar incerca sa se culce cu multe femei daca ar primi "semne" din partea lor! din punctul meu de vedere, indiferent ca esti femeie sau barbat si oricat de serioasa ar fi relatia in care esti implicat, inevitabil te simti atras(a) si de alte persoane, doar ca putina lume recunoaste chestia asta! faptul ca si-a exprimat dorinta de a fi cu femeia respectiva pentru ca il atrage nu inseamna ca acest lucru chiar o sa se intample! sub nicio forma nu mi se pare motiv de divort! poate ca si tu, intr-o zi cand te plimbi pe strada, vezi un barbat care te atrage si te gandesti cum ar fi sa ai o aventura cu el, dar asta nu inseamna ca o sa sari pe el in urmatoarea secunda! mai bine vezi care sunt adevaratele probleme din casnicia ta si incearca sa le rezolvi, discutand cu sotul tau!

"Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?"

#29 2010-06-04 11:19:25

pink_martini
Hero member
Inregistrat: 2006-08-08
Site

dea_di a scris:

eu zic ca multi barbati ar incerca sa se culce cu multe femei daca ar primi "semne" din partea lor! din punctul meu de vedere, indiferent ca esti femeie sau barbat si oricat de serioasa ar fi relatia in care esti implicat, inevitabil te simti atras(a) si de alte persoane, doar ca putina lume recunoaste chestia asta! faptul ca si-a exprimat dorinta de a fi cu femeia respectiva pentru ca il atrage nu inseamna ca acest lucru chiar o sa se intample! sub nicio forma nu mi se pare motiv de divort! poate ca si tu, intr-o zi cand te plimbi pe strada, vezi un barbat care te atrage si te gandesti cum ar fi sa ai o aventura cu el, dar asta nu inseamna ca o sa sari pe el in urmatoarea secunda! mai bine vezi care sunt adevaratele probleme din casnicia ta si incearca sa le rezolvi, discutand cu sotul tau!

vorbesti serios ?

"Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand

Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare

#30 2010-06-04 11:26:34

kreed
Sr. member
Inregistrat: 2008-05-13

de la a vedea un barbat atragator pe strada si sa te gandesti la cum ar fi, dar sa fii destul de des in preajma unei persoane si sa te gandesti serios la an affair...e cale lunga....daca sotul ei i-a marturist asta, inseamna ca nu e ceva trecator....poate sa ii explice cat vrea ea si sa vb cu ea, daca el se gandeste la cat de buna e alta atunci nu prea ai ce face...daca face asa dupa 17 ani de casnicie...e clar ca si in alte dati nu se va abtine...daca primeste vreun semn!!

#31 2010-06-04 11:37:34

dea_di
Platinum member
Inregistrat: 2008-01-16

bineinteles ca vorbesc serios, daca am o parere diferita de a fetelor care au postat inaintea mea inseamna ca ma tin de glume, sau cum?

"Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?"

#32 2010-06-04 11:52:24

LadyPink
Platinum member
De la: el din brate
Inregistrat: 2008-12-20
Site

pink_martini a scris:

dea_di a scris:

vorbesti serios ?

si de ce ma rog n-ar vorbi serios??  roll

#33 2010-06-04 11:58:30

suzanaj
Sr. member
Inregistrat: 2010-04-22

Banuiesc ca doreste o impacare cu sotul pentru ca 17 ani .. sunt o viata si parca nu iti vine sa renunti asa, sa fim setriosi e o casniciee, sunt copii la mijloc nu e o relatie din tinerete la care sa renunte asa usor, e foarte simplu sa zici lasa-l.pana la urma e decizia fiecaruia, nu zic, ca a mea reactie u a fost aceasi ca nu as accepta.toate am acceptat unele chestii ce nu ne conveeau in relatiile noastre , dar mai intr-o casnicie de atatia ani.zurli , mai trebuie sa vrea si domnul sa fie recucerit probabil ca o discutie pe tema asta ar fi cea mai buna si luata o hotarare daca se incearca o revitalizare a relatiei sau  nu.mult noroc si imi pare rau ca suferi.

Exista doua moduri de a-ti trai viata:ca si cum nu ar exista miracole sau ca si cum totul ar fi un miracol.(albert einstein)

#34 2010-06-04 12:11:44

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

zurli, ai putea sa vorbesti cu femeia aia si sa-i spui cum stau lucrurile... poate ca va intelege si se va indeparata.
cred ca asta e criza specifica barbatilor la 40 ani... sau ma rog, o varsta de genul.
daca in general lucrurile intre voi merg/au mers bine se va gasi o rezolvare

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

#35 2010-06-04 20:46:49

luisjota
Hero member
De la: ...madrid al cielo
Inregistrat: 2009-12-27

dea ai dreptate, sunt de acord cu tine in tot ce ai spus tongue

pe de alta parte, zurli...cel mai bine e sa-l lasi sa faca ce vrea el, se va duce oricum la tipa aia daca ea ii da "semne" ....se va culca cu ea sau cel putin o sa incerce...
poate iti faci griji degeaba si problema nu este in faptul ca ti-a marturisit treaba asta...(multe fete de pe aici, apreciaza sinceritatea si deschiderea unui barbat cu iubi a lui...)

e ca si cum i-as povesti eu lui iubi ca daca as primi un "semn" de la Megan Fox as incerca sa i-o trag...rotfl

bine...recunosc, as inerca sa i-o trag si fara "semne" din partea ei...

fucking perfect...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.