|
Nu esti logat.
Limba incarcata-candida?#1 2010-01-09 22:58:56
limba incarcata-candida?salut am si eu o intrebare si as vrea s aprimesc un raspuns sunt racita de vreo 4 zile...la incpeut ma durea ffoarte tare gatul..apoi gatul a trecut insa nu mai rasufla nasul si tusesc. Nu am fost la medic, nu am baut antibiotice. Doar pastile pt gat si prafuri contra racelei. Ca tratament am mai baut lapte cu miere aproximativ 2 cani pe zi. Azi am observat ca am limba incarcata, ceea ce pan acum nu am vazut. Este pur si simplu asa mai alba si cand trec cu dintii raman urme; si simt uscaciune in gat. Credeam ca toate acestea sunt de la raceala,insa uscaciunea asta la limba a inceput sa ma deranjeze si am cautat pe inet ce ar putea fi. Mie frica sa nu fie candida bucala. Voi ce credeti? Ati avut careva? Ce simptome ati avut? Merci mult pt raspunsuri Offline #2 2010-01-09 23:47:35
Re: limba incarcata-candida?eu zic ca nu e candida...ar trebui sa fie niste pete albicioase nu limba incarcata si alba uniform...mai mult ca sigur e de la raceala, inflamatia amigdalelor...e unul din semnele ce apar cel mai des in raceala... O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! Offline #3 2010-01-10 00:07:32
Re: limba incarcata-candida?off sper asa sa fie si imi fac griji degeaba...mss mult pt raspuns Offline #4 2010-01-10 00:12:04
Re: limba incarcata-candida?O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! Offline #5 2010-01-10 10:04:21
Re: limba incarcata-candida?Du-te la doctorul de familie mkr..nu mai sta asa cu speranta ca-ti trece...nu-i de glumit cu sanatatea ta...sau macar du-te la farmacie,arata farmacistei si vezi ce ai...Succes Offline Publicitateloading...
#6 2010-01-10 11:10:30
Re: limba incarcata-candida?
o nu, asa la sigur nu arata..pur si simplu limba e alba, nu asa patata...chiar sper sa fie de la raceala Offline #7 2010-01-10 11:54:13
Re: limba incarcata-candida?Aaaaa.....aiurea asa...incearca mn la farmacie...sau mai cauta si u pe net poate gasesti cv...multa bfta><npc:* Offline #8 2010-01-10 12:39:21
Re: limba incarcata-candida?
daca zici k e doar alba...se poate sa fie de la deshidratare...deci bea mult lichide "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #9 2010-01-10 16:54:47
Re: limba incarcata-candida?da, am citit ca trebuie sa beau lichide ma uit acum si parca arata normal poate mam stresat degeaba si arata asa de la raceala..mss fetele pt ajutor Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|