|
Nu esti logat.
Helllpppppppp-4#58 2010-04-12 18:12:36
Re: helllppppppppia un Imodium sau Smecta si atentie la protectie, daca mai ai un scaun moale deja urmatoarea pastila s-ar putea sa nu se mai absoarba cum trebuie Offline #59 2010-04-12 19:14:50
Re: helllppppppppmerci de rasp heimdall.... dar asa mi se intampla doar cand iau pastile k in rest de felu meu am probleme .... sunt constipata tot timpul....si de cand iau yasmin asa patesc.... Viseaza ca si cand ai trai pentru totdeauna, traieste ca si cand ai muri azi. Offline #60 2010-04-12 19:16:49
Re: helllppppppppe ciudat, nu-mi amintesc sa fi vazut in prospect efectul asta... mergi si spune-i medicului, poate ti le schimba, nu poti avea diaree tot timpul cat le iei Offline #61 2010-04-13 13:14:58
Re: helllppppppppadevaru e ca nu tot timpul.... in prima saptamana Viseaza ca si cand ai trai pentru totdeauna, traieste ca si cand ai muri azi. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|