|
Nu esti logat.
Vaccin anti-gripal#1 2010-01-10 19:07:33
Vaccin anti-gripalSunteti de acord cu Vaccinul anti-gripal A/H1N1? I hate this part right here... Offline #2 2010-01-10 19:16:14#3 2010-01-11 10:33:04
Re: Vaccin anti-gripalclaudia, spune-ne te rog si parerea ta. de ce nu ai voie sa spui, chiar si sub protectia anonimatului? Offline #4 2010-01-16 14:14:25
Re: Vaccin anti-gripalRefertitor la vaccinarea contra virusului a/h1 n1 din ceea ce am inteles de la doct meu ginecolog, eu sunt si insarcinata acum, conteaza din ce este facut vaccinul (din tulpina vie a virusului sau din fragmente de virus mort) Offline #5 2010-01-16 19:53:11
Re: Vaccin anti-gripalnu pot spune ca cred in acest vaccin 100%,dar eu una am mers si l-am facut.acum aproape 2 luni cand am descoperit acele bubite ce pareau a fi negi genitali ma gandeam cu groaza ca am virusul hpv, si imi doream sa fi facut si eu vaccinul contra cancerului de col uterin si sa nu trec prin ceea ce treceam.din fericire nu erau negi,insa acum gandindu-ma la acel vaccin controversat mi-am dat seama cat de mult seamana aceste scandaluri ale acestor vaccinuri.de cand m-am nascut pana azi am tot facut vaccinuri.niciodata nu am stiut ce riscuri presupun.inainte de 90 cel putin daca spunea hai la vaccin te duceai.m-am tot gandit inainte de al face ca ar pute fi riscant.dar e si riscant sa nu te vaccinezi,nu?apoi m-am gandit la cate medicamente sunt pe piata care au o lista intreaga de efecte adverse,si totusi suntem nevoiti sa apelam la ele...la cate alimente mancam si care sunt pline de tot felul de nenorociri... Offline Publicitateloading...
#6 2010-01-16 20:03:52
Re: Vaccin anti-gripal
vaccinul e facut pe oua embrionate... Ultima oara a fost editat de x_ynna (2010-01-16 20:22:18) O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|