homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Vaccin anti-gripal

#1 2010-01-10 19:07:33

Pink Vampire
Full member
De la: Constanta
Inregistrat: 2009-12-20

Vaccin anti-gripal

Sunteti de acord cu Vaccinul anti-gripal A/H1N1? cesafac

I hate this part right here...

#2 2010-01-10 19:16:14

claudia78
Insomniac member
Inregistrat: 2008-01-05

#3 2010-01-11 10:33:04

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

Re: Vaccin anti-gripal

claudia, spune-ne te rog si parerea ta. de ce nu ai voie sa spui, chiar si sub protectia anonimatului?
eu as vrea sa stiu toate detaliile astea; daca vrei, trimite-mi te rog mail (am vazut ca al tau e privat).

#4 2010-01-16 14:14:25

maryvasy
New member
Inregistrat: 2009-08-18

Refertitor la vaccinarea contra virusului a/h1 n1 din ceea ce am inteles de la doct meu ginecolog, eu sunt si insarcinata acum, conteaza din ce este facut vaccinul (din tulpina vie a virusului sau din fragmente de virus mort)
Si pentru ca d-lui s-a interesat si nimeni nu i-a dat un raspuns concret, el nu a recomandat niciunei femei insarcinate (ca-i pana in 5 sau dupa luni de sarcina) sa-l faca. Eu am incredere in parerea d-lui.
Ma refer strict pentru persoane insarcinate.
Sunt persoane care deja s-au vaccinat; vom vedea daca li se intampla sau nu ceva.

Multa sanatate tuturor!

#5 2010-01-16 19:53:11

ally eu
New member
Inregistrat: 2009-03-05

nu pot spune ca cred in acest vaccin 100%,dar eu una am mers si l-am facut.acum aproape 2 luni cand am descoperit acele bubite ce pareau a fi negi genitali ma gandeam cu groaza ca am virusul hpv, si imi doream sa fi facut si eu vaccinul contra cancerului de col uterin si sa nu trec prin ceea ce treceam.din fericire nu erau negi,insa acum gandindu-ma la acel vaccin controversat mi-am dat seama cat de mult seamana aceste scandaluri ale acestor vaccinuri.de cand m-am nascut pana azi am tot facut vaccinuri.niciodata nu am stiut ce riscuri presupun.inainte de 90 cel putin daca spunea hai la vaccin te duceai.m-am tot gandit inainte de al face ca ar pute fi riscant.dar e si riscant sa nu te vaccinezi,nu?apoi m-am gandit la cate medicamente sunt pe piata care au o lista intreaga de efecte adverse,si totusi suntem nevoiti sa apelam la ele...la cate alimente mancam si care sunt pline de tot felul de nenorociri...

Publicitate

loading...

#6 2010-01-16 20:03:52

x_ynna
Addicted member
Inregistrat: 2009-01-27

maryvasy a scris:

Refertitor la vaccinarea contra virusului a/h1 n1 din ceea ce am inteles de la doct meu ginecolog, eu sunt si insarcinata acum, conteaza din ce este facut vaccinul (din tulpina vie a virusului sau din fragmente de virus mort)
Si pentru ca d-lui s-a interesat si nimeni nu i-a dat un raspuns concret, el nu a recomandat niciunei femei insarcinate (ca-i pana in 5 sau dupa luni de sarcina) sa-l faca. Eu am incredere in parerea d-lui.
Ma refer strict pentru persoane insarcinate.
Sunt persoane care deja s-au vaccinat; vom vedea daca li se intampla sau nu ceva.

Multa sanatate tuturor!

vaccinul e facut pe oua embrionate...

de ce s-a mai deschis un topic daca mai este unul fix pe acelasi subiect? nustiu

Ultima oara a fost editat de x_ynna (2010-01-16 20:22:18)

O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! grater

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.