|
Nu esti logat.
Ia spuneti...?#1 2010-01-11 13:43:57
ia spuneti...?nu stiu daca a fost subiestu asta dar daca a fost iertati`ma ...ce masti naturale folositi pentru fata,puncte negre si par..care credeti ca dau rezultate??? Offline #2 2010-01-11 13:53:06
Re: ia spuneti...?ptr punctele negre eu folosesc gomaj si uneori imi mai fac o masca cu albus de ou si malai..imi lumineaza fata Offline #3 2010-01-11 14:20:48
Re: ia spuneti...?eu mi-am facut o masca cu ulei de ricin si galbenus de ou ptr par si a fost superbuna To see the world in a grain of sand, And heaven in a wild flower, Hold infinity in the palm of your hand, And eternity in an hour Offline #4 2010-01-11 14:59:34
Re: ia spuneti...?Loryana, nu era mai bine, dacă puneai un alt titlu, de exemplu " Măşti naturale " sau " Tipuri de măşti " ca să ne dăm seama, despre ce se discută ?n acest topic, ?nainte de a intra! Este doar un sfat, să nu interpretezi greşit ! Eu folosesc masca de argilă şi Clean & Clear Blackhead Scrub pentru puncte negre, este foarte bun! Ultima oara a fost editat de D. Loredana (2010-01-11 15:00:08) “Singurul tiran pe care îl voi urma este vocea calmă, blândă din mine.” (Mahatma Gandhi) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|