|
Nu esti logat.
Vaccinul AH1N1 si AC-urile#1 2010-01-11 20:22:13
Vaccinul AH1N1 si AC-urileVaccinul pt AH1N1 interactioneaza in vreun fel cu AC-urile? am auzit totusi ca sunt efecte secundare deloc placute Offline #2 2010-01-11 23:57:38
Re: Vaccinul AH1N1 si AC-urileDin cate stiu eu nu si nu vad un motiv pentru care sa interactioneze. Nu scrie nimic pe prospect si chiar nu vad o legatura. Offline #3 2010-01-12 00:02:06
Re: Vaccinul AH1N1 si AC-urileNu interactioneaza cu anticonceptionalele;a fost intr-o seara Adrian Streinu-Cercel la tv si raspundea intrebarilor primite de la telespectatori,una din intrebari a fost chiar asta si raspunsul lui a fost NU. Nu exista decat un singur copil perfect pe lumea asta si fiecare mama il are! Hotararea de a avea un copil e cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|