homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Vreau sa stiu daca e adevarat ! pls-2

#20 2010-01-12 15:19:33

skumpi
Vizitator

Re: vreau sa stiu daca e adevarat ! pls

eu cand vad ceva in magazin nu ma gandesc aaa ce m-ar invidia x daca as purta chestia asta rotfl2 ma gandesc ce bine mi-ar sta si ce mult imi place... MIE big_smile si cu asta am spus tot forgetit

#21 2010-01-12 15:20:56

BratzG
Sr. member
Inregistrat: 2009-02-12

skumpi a scris:

eu cand vad ceva in magazin nu ma gandesc aaa ce m-ar invidia x daca as purta chestia asta rotfl2 ma gandesc ce bine mi-ar sta si ce mult imi place... MIE big_smile si cu asta am spus tot forgetit

rock

eu,tu si restul lumii...

#22 2010-01-12 20:27:03

Andrew1kiss
New member
De la: Pitesti
Inregistrat: 2009-09-12
Site

multumesc pentr parerile voastre !
PS: daca era o tema pentru scoala filosofam ! asa eu doar am vrut sa stiu si parerea unor femei !

Un filosof spune : NU EXISTA "NIMIC" ! Daca ar exista nu ar putea fi perceput si chiar daca ar fi perceput (prin absurd), nu ar putea fi comunicat.

#23 2010-01-13 19:39:32

Lelaina
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-02-02

Eu ma aranjez din cauza ca sunt maniaca.
Nu mi-e rusine sa plec nemachiata pana la paine, dar in rest, consider ca daia ni se spune sexul frumos. Am zile in care ma aranjez mai mult, zile in care lucrurile astea imi ocupa mai putin timp. Depinde si de inspiratie smile

Ma aranjez si in functie de locul in care ma duc. Daca ies cu fetele in oras nu ma aranjez mai mult din spirit de competitie, ci mai degraba fiindca ma simt ca la o iesire Sex and the City style. Plus ca mai arunc si eu privirea dupa cate un mascul smile

In general nu plec nedichisita bine de acasa. E deja un ritual la mine... i just like it.

Poor is the man whose pleasure depends on another

#24 2010-01-13 20:03:50

maryu
Hero member
De la: Honolulu
Inregistrat: 2007-08-27

eu cred ca femeile se imbraca mai intai pt satisfactia personala,pentru femei iar apoi pt barbati.
de ce barbatii i-am pus dupa femei?pai barbatii rar observa cum ti-ai combinat culorile, accesoriile, tipul gentii(ca e plic, ca e xxl, ca e LV sau made in china).bineinteles ca sunt barbati care apreciaza femeile pt modul de a se imbraca sau..cum patesc eu..prietenul meu vede unele haine care probabil eu nu le-as da importanta.dar stiind cu ce imi sta bine, se risca sa-mi recomande ceva big_smile .si ma mai si atentioneaza cateodata ca  mi-ar mai trebui ceva(un accesoriu, o esarfa) ba ar trebui sa iau o alta culoare etc.
in schimb femeia are un ochi format care observa orice lol si un fir de par scapat de epilator rotfl
eu ma imbarc cu haine care sa ma avantajeze, atat in privinta culorii cat si in privinta croielii.si STRICT pentru mine, pt ca imi place sa fiu ingrijita, sa arat bine, imi induce o stare de bine si de confort.

În fiecare om sunt doi oameni: unul e treaz în întuneric, celălalt doarme în lumină. chicot
What will it take for us to realize,
The more we provoke, winter will come twice...

Publicitate

loading...

#25 2010-01-13 20:41:50

iris2
Full member
Inregistrat: 2009-05-08

adevarat ai grait, maryu!

#26 2010-01-13 21:42:47

pink_martini
Hero member
Inregistrat: 2006-08-08
Site

BratzG a scris:

love_t a scris:

Daca femeia aia ar fi sigura pe ea si s-ar simti o femeie frumoasa, nici nu i-ar trece prin cap de concurenta intre femei...

Asta e partea a 2`a,doar ca unele sunt nitel mai competitive.

Love,de acord cu tine oricum:P

Poate nu pe toate ne ajuta frumusetea, poate unele nu suntem femei frumoase si atunci trebuie sa iti mai lucrezi  look-ul..

In al doilea rand, e vorba de competivitate si nu neaprat ca ma simt amenintata sau ca nu sunt sigura pe mine, sau ca ma consider urata. Poate sunt genul de persoana care vreau sa fiu in centrul atentiei. Si fetele sunt primele care observa tinuta per ansamblu. Poate vreau sa fiu cea mai eleganta fata de la petrecere sau eveniment
Am mentionat ca nu vreau sa dau nici un baiat pe spate pentru ca am iubit si nu e cazul.

Ultima oara a fost editat de pink_martini (2010-01-13 21:45:32)

"Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand

Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare

#27 2010-01-13 21:58:18

taisha
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2008-01-17

subscriu, maryu

intotdeuna cand imi fac unghiile un roz inchis sau un visiniu, se gaseste cate un baiat sa-mi spuna ce unghii rosii am  rotfl
deci e clar ca, in general, baietii nu observa detalii, care fetelor nu le scapa

#28 2010-01-13 22:06:14

cezady
New member
Inregistrat: 2010-01-04

orice femeie se imbraca intai pt ea..cel putin eu asa cred..si nu numai femeile..si barbatii in general o fac ca sa se simta bine ei ca persoane..acuma ca finantele nu ajung intotdeauna ca sa ne satisfacem gusturile si dorintele in materie de vestimentatie ..asta e alta poveste...
sunt femei care daca ar avea alte posibilitati..sau s-ar pune mai sus pe lista de prioritati ar arata super bine...dar stiti cum se spune"nu haina il face pe om"

Ultima oara a fost editat de cezady (2010-01-13 22:06:55)

#29 2010-01-14 00:03:06

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

in ciuda a tot ceea ce s-a scris pe aici, eu zic ca ne imbracam pentru ceilalti.
ne imbracam in asa fel incat CEILALTI sa observe ca suntem cele mai elegante de la o petrecere, ne imbracam pentru ca CEILALTI sa ne spuna ca aratam bine, ne imbracam pentru ca nu vrem ca CEILALTI sa fie mai buni decat noi.
ne imbracam intr-un fel sau altul pentru ca partenerul sa fie mandru ca ne are alaturi, ne punem fel de fel de brizbrizuri ca sa atragem atentia...
da, ne simtitm si noi bine, insa ne simtim bine prin comparatie cu ceilalti.
ca daca am fi singura femeie dintre 100 de barbati care traiesc pe o insula, nu ar mai fi acelasi lucru smile

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

#30 2010-01-14 00:07:04

albinuta_vesela
Insomniac member
Inregistrat: 2007-07-23

ma imbrac sa ma simt eu bine in hainele alea, sa ma plac eu cand ma vad in oglinda.
si, probabil ca inconstient, o fac si pt cei din jur. pt imaginea mea, pana la urma.

#31 2010-01-14 00:44:59

pink_martini
Hero member
Inregistrat: 2006-08-08
Site

pokemon a scris:

in ciuda a tot ceea ce s-a scris pe aici, eu zic ca ne imbracam pentru ceilalti.
ne imbracam in asa fel incat CEILALTI sa observe ca suntem cele mai elegante de la o petrecere, ne imbracam pentru ca CEILALTI sa ne spuna ca aratam bine, ne imbracam pentru ca nu vrem ca CEILALTI sa fie mai buni decat noi.
ne imbracam intr-un fel sau altul pentru ca partenerul sa fie mandru ca ne are alaturi, ne punem fel de fel de brizbrizuri ca sa atragem atentia...
da, ne simtitm si noi bine, insa ne simtim bine prin comparatie cu ceilalti.
ca daca am fi singura femeie dintre 100 de barbati care traiesc pe o insula, nu ar mai fi acelasi lucru smile

In sfarsit ... ati recunoscut lol

"Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand

Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare

#32 2010-01-14 16:50:53

copilu
Sr. member
Inregistrat: 2007-10-05

Ne imbracam pt ceilalti fiindca parerea lor despre noi e importanta dar indirect ne imbracam si pt noi caci impactul pe care il avem  asupra celorlalti ne da o stare de bine.

fericita mamica de Teodora din 11.02.2012

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.