homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Interactiuni medicamente

#1 2010-01-12 13:46:17

December
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-09-09
Site

Interactiuni medicamente

Pe prospectul unui medicament scrie "in timpul tratamentului se evita bauturile alcoolice" iar la precautii zice "alcoolul poate produce o reactie de tip disulfiram"

Ce e aia disulfiram?  yikes

Din ce am gasit pe net ar fi numele unui medicament... deci tot nu m-am lamurit ce reactie poate produce  nustiu

Dacă tu crezi că poți, sau dacă crezi că nu poți, oricum ai dreptate. (Henry Ford)

#2 2010-01-12 13:51:28

danielutza
Full member
De la: maramu'
Inregistrat: 2006-09-25

Re: Interactiuni medicamente

am gasit eu ceva, poate te lamureste http://www.pcfarm.ro/dictionar.php?id=disulfiram

#3 2010-01-12 13:56:06

December
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-09-09
Site

Multumesc  smile  inteleg deci ca 'reactie tip disulfiram' inseamna efecte asemanatoare cu ale acestui medicament.

Deci daca acel medicament s-ar combina cu alcool ar putea da "efecte neplacute ca: inrosire a fetei, dificultati respiratorii, palpitatii, cefalee, greturi si varsaturi"

(o sa comunic persoanei interesate... ca nu-l iau eu si de altfel nici nu beau alcool   wink  )

Merci inca o data par

Dacă tu crezi că poți, sau dacă crezi că nu poți, oricum ai dreptate. (Henry Ford)

#4 2010-01-12 13:57:02

danielutza
Full member
De la: maramu'
Inregistrat: 2006-09-25

ma bucur ca am fost de ajutor smile

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.