homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Obiceiuri mai mult sau mai putin stupide in pat si nu numai?-2

#20 2010-01-12 21:37:32

sunshine16
Banat
Inregistrat: 2008-09-01
Site

Re: obiceiuri mai mult sau mai putin stupide in pat si nu numai?

Sunteti ciudati rau rotfl

True sophistication lies in simplicity!

www.bubulinagospodina.com

#21 2010-01-12 21:38:31

lala20
Hero member
Inregistrat: 2009-03-07

Mă, voi sigur nu sunteţi suflete pereche? lol rodnar.

The wise man said just find your place
In the eye of the storm
Seek the roses along the way
Just beware of the thorns.

#22 2010-01-12 21:38:40

BratzG
Sr. member
Inregistrat: 2009-02-12

love_t a scris:

Sunteti ciudati rau rotfl

I know.Inca un motiv pt care pretuiesc putinele persoane care ma inteleg al9leacer

eu,tu si restul lumii...

#23 2010-01-15 13:01:25

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

eu nu suport sa mi puna mainile pe fata si in par in mod normal, dar ador sa o faca in timpul sexului;
daca merg cu cineva pe strada, el, o prietena, sor`mea... trebuie ca persoana respectiva sa stea in dreapta mea tongue
i-am terorizat pe toti lol

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

#24 2010-01-15 13:02:49

mykutza
Moderator
De la: noi de acasica :X
Inregistrat: 2008-03-28

aoleu asa imi face si prietena mea..cand merg cu ea pe strada cik "treci la locul tau ca asa nu pot sa merg" lol

Sa nu te astepti sa te salut!

Publicitate

loading...

#25 2010-01-15 13:42:05

ryanna22
Hero member
Inregistrat: 2008-10-08

mykutza a scris:

aoleu asa imi face si prietena mea..cand merg cu ea pe strada cik "treci la locul tau ca asa nu pot sa merg" lol

Asa imi face mie mama cand merg cu ea... rotfl2

Ultima oara a fost editat de ryanna22 (2010-01-15 13:43:06)

#26 2010-01-15 17:12:26

_alexa_
Hero member
De la: ghinioane mi se trage!!
Inregistrat: 2008-03-20

si eu tot la fel fac cu gresia, pavajul, canalele, sparturile din asfalt etc rotfl parca simt in talpa cand iau o dunga rotfl si ma oftic. mai nasol e cu piatra cubica lol mai mai sa topai pe varfuri nu alta
cu parul la fel sunt, nu suport sa fie atins, decat in pat.

Too often we lose sight of life's simple pleasures. Remember, when someone annoys you it takes 42 muscles to make your face frown, BUT, it only takes 4 muscles to extend your arm and bitch-slap that mother @#?*&! upside the head...

#27 2010-01-15 17:18:04

puffball
Sr. member
De la: wonderland
Inregistrat: 2009-04-23

de ce sa fie fita faptul ca nu suporti sa ti se puna mana in par? mi se pare ceva foarte normal. E sacaitor sa-ti bage cineva mana in par si sa-l tot frece la icre. chicot
eu am prostul obicei ca atunci cand merg pe strada sa ma uit la numerele masinilor care circula pe sosea si apoi le repet in gand, dar fara sa imi dau seama neutral L-)

#28 2010-01-15 18:28:58

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

puf, la mine e si mai naspa chestia cu numarul lol eu ma gandesc de la ce vine si fac propozitii, compu nume rotfl
asta cand ma plictisesc prea tare si n am la ce sa ma gandesc big_smile

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

#29 2010-01-15 18:44:07

paulinne
Full member
Inregistrat: 2008-07-22

carmen_21 a scris:

eu nu suport sa mi puna mainile pe fata si in par in mod normal, dar ador sa o faca in timpul sexului;
daca merg cu cineva pe strada, el, o prietena, sor`mea... trebuie ca persoana respectiva sa stea in dreapta mea tongue
i-am terorizat pe toti lol

Si eu la fel...nu suport sa stea cineva in stanga.Mi se pare ca ceva e anapoda  rotfl   big_smile

"I may not have gone where I intented to go, but I think I have ended up where I needed to be." Douglas Adams

#30 2010-01-15 18:51:30

puffball
Sr. member
De la: wonderland
Inregistrat: 2009-04-23

carmen_21 a scris:

puf, la mine e si mai naspa chestia cu numarul lol eu ma gandesc de la ce vine si fac propozitii, compu nume rotfl
asta cand ma plictisesc prea tare si n am la ce sa ma gandesc big_smile

hai ca esti mai ciudata ca mine rotfl

#31 2010-01-16 00:24:09

albinuta_vesela
Insomniac member
Inregistrat: 2007-07-23

mykutza a scris:

acum imi dau seama ca de cele mai multe ori, ma "plasez" in stanga persoanei cu care merg pe strada. ca sa imi fie in dreapta.  nu stiu de ce.

si mai am una: nu suport ca pe strada sa mearga cineva in spatele meu si aproape. mi se trage de la un cosmar pe care il am constant de cativa ani.
asa ca atunci cand simt o prezenta in spate, ma misc mai la stanga sau dreapta ca sa vad cu coada ochiului cum arata sau ii fac loc sa treaca in fata. ciudat, stiu. smile

#32 2010-01-16 21:45:17

laura88
New member
Inregistrat: 2007-04-09

pako ,

ai auzit de sindromul obsesivo-compulsiv? s-ar putea sa ai o forma usoara de acest sindrom. am tot vazut intamplator emisiuni despre acest sindrom si cam asa se manifesta, simti nevoia sa parcurgi niste tipare, niste ritualuri care daca nu sunt respectate te simti nashpa. acuma eu nu stiu daca e in urma vizionarii acestor emisiuni sau chiar am asa ceva sau e doar un tic , da uneori fac tot felul de miscari ca si cum as trasa  stelute cruciulite imaginare cu degetul cand tin telecomanda de exemplu  chicot

Ultima oara a fost editat de laura88 (2010-01-16 21:46:29)

#33 2010-01-16 22:21:25

OmniaVincitAmor
Insomniac member
Inregistrat: 2009-03-22

Obiceiuri mai mult sau mai putin stupide in pat:  de fiecare data cand am orgasm,simt nevoia sa-i multumesc pentru el ; de fiecare data cand terminam o partida,simt nevoia sa-l sarut pe umar.

#34 2010-01-16 23:09:03

laura88
New member

asa facea si iubitul meu , de fiecare data cand o faceam imi multumea, da i-am zis sa nu-mi mai multumeasca ca nu i-am facut nici un favor , doar si eu am vrut si m-am simtit bine.

#35 2010-01-16 23:11:51

kdeea
Platinum member
Inregistrat: 2008-06-13

puffball a scris:

eu am prostul obicei ca atunci cand merg pe strada sa ma uit la numerele masinilor care circula pe sosea si apoi le repet in gand, dar fara sa imi dau seama neutral L-)

SI EU. Jur lol
Cat despre par, chiar imi place sa se joace cineva cu / in parul meu, as putea sa adorm in felul asta smile

Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ?

#36 2010-01-16 23:25:40

OmniaVincitAmor
Insomniac member
Inregistrat: 2009-03-22

laura88 a scris:

asa facea si iubitul meu , de fiecare data cand o faceam imi multumea, da i-am zis sa nu-mi mai multumeasca ca nu i-am facut nici un favor , doar si eu am vrut si m-am simtit bine.

Eu tot ii sunt recunoscatoare. Chiar daca vrea si el,tot ii multumesc,ca se concentreaza pe placerea mea big_smile

#37 2010-01-16 23:32:25

laura88
New member

ShineOfBlood a scris:

laura88 a scris:

Eu tot ii sunt recunoscatoare. Chiar daca vrea si el,tot ii multumesc,ca se concentreaza pe placerea mea big_smile

stiu ce zici , da eu totusi ma simteam un pic ciudat si vroiam sa il fac sa inteleaga ca nu trebuie sa imi multumeasca , ca e de la sine inteles asta si ca e reciproca treaba. dupa ce o incetat sa mai spuna mersi, m-am luat fara sa vreau dupa el si i-am zis eu de cateva ori ... lansandu-ma purtata de valul acela ....  forgetit

#38 2010-01-19 00:40:40

1ul1an
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-11-08
Site

Pako a scris:

eu cand merg pe strada si ma uit in fata...stiu exact locul de la cativa metri unde o sa pasesc cu un anume picior neutral e stupid

Asta cred ca e valabil pentru totdeauna. Insa nu toti isi pot da seama cand nu vor ajunge in respectivul loc cu piciorul pe care si-l doreau. diablodiablodiablo

O femeie ar dori ca un singur barbat sa-i satisfaca toate dorintele, pe cand un barbat                                                                   si-ar dori ca toate femeile sa-i satisfaca singura lui dorinta diablo

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.