|
Nu esti logat.
Intrebare despre anticonceptionale#1 2010-01-12 15:31:35
intrebare despre anticonceptionalebuna ziua. ma ajutati cu o nelamurire? e ok ca in timp, daca iei pastilute, sa tot scada cantitatea de sange de la ciclu? de ex mie azi mi-a venit vreo 4-5 picaturi si in mod normal venea destul de mult. iau pastilute de un an jumate... Sau e posibil sa fi ramas insarcinata, ca stiu ca intr-o zi am luat pastila cu vreo 3 ore intarziere. Offline #2 2010-01-12 15:38:39
Re: intrebare despre anticonceptionaledaca nu ai intarziat cu pastiluta mai mult de 12 ore, nu ai de ce sa iti faci griji. E ceva normal sa iti scada cantitatea de sange. Sa inteleg ca prima zi de pauza? "Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson Offline #3 2010-01-12 15:40:48
Re: intrebare despre anticonceptionalenu, e chiar a 6-ea zi de pauza. poimaine incep noua folie, si mi-au curs doar vreo 4 picaturi. iar luna trecuta a venit mult , in mod normal, in a 5-ea zi de pauza. Offline #4 2010-01-12 15:54:54
Re: intrebare despre anticonceptionaleDin cate stiu eu Ac reduc din cantitatea ciclului menstrual...acum nu stiu si cat...cred ca depinde de la persoana la persoana...eu zic sa nu te ingrijorezi...Cat despre sarcina daca ai luat pastilele corect e aproape imposibil sa ramai insarcinata. Offline #5 2010-01-12 15:56:48
Re: intrebare despre anticonceptionaleda, stiu, da no, una nu am luat-o la timp. nu e de culoare maronie sangerarea, doar ca e extrem de putina fata de cum venea inainte. si a si intarziat o zi Offline Publicitateloading...
#6 2010-01-12 16:00:53
Re: intrebare despre anticonceptionalestai calma atunci, incepe poimaine noua folie "Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson Offline #7 2010-01-15 10:30:32
Re: intrebare despre anticonceptionalefetelor am si eu sa va intreb ceva..... prin decembrie am intrerupt dianele 35...nu ca as fi vrut..dar se terminase folia si am zis sa fac o pauza.... de venit mi-a venit ciclu...dar acum knd treb sa-mi vina.... nu mi-a venit! sa fie oare din cauza k am intrerupt dianele si sa se fi dereglat? contact am avut luna trecuta pana sa-mi vina si a fost ok...ca mi-a venit! ce credeti ca e..? ca mai am putin si ma si sperii “Dragostea noastra a inceput k o scanteie.Niciunul din noi nu a simtit cand sa aprins focul magic intre noi.Tot ce ne amintim e k am fost rapusi de o dragoste si de care nu ne putem vindeca...:k�ra: Offline #8 2010-01-15 10:35:16
Re: intrebare despre anticonceptionaleda, probabil din cauza intreruperii AC... mai ai putina rabdare si daca tot nu vine si nu vine, mergi la medic Offline #9 2010-01-15 11:09:41
Re: intrebare despre anticonceptionaleda dar acum o spt am fost la o ecografie la ovare pt un kist si s-a uitat si pe la uter si mi-a zis ca e perfect normal....daca era ceva nu e asa ca se vedea doar? “Dragostea noastra a inceput k o scanteie.Niciunul din noi nu a simtit cand sa aprins focul magic intre noi.Tot ce ne amintim e k am fost rapusi de o dragoste si de care nu ne putem vindeca...:k�ra: Offline #10 2010-01-15 11:17:36
Re: intrebare despre anticonceptionalece sa fie adica? Offline #11 2010-01-15 11:27:24
Re: intrebare despre anticonceptionalepai avand in vedere ca la ecografie se vede ceva aiurea daca ar fi fost..ex: o sarcina.... cred ca mi-ar fi spus dr. “Dragostea noastra a inceput k o scanteie.Niciunul din noi nu a simtit cand sa aprins focul magic intre noi.Tot ce ne amintim e k am fost rapusi de o dragoste si de care nu ne putem vindeca...:k�ra: Offline #12 2010-01-15 11:33:05
Re: intrebare despre anticonceptionaleevident, n-ai de ce sa-ti faci probleme Offline #13 2010-01-15 11:41:55
Re: intrebare despre anticonceptionaleuff m-am linistit..k ma gandeam eu ca daca era ceva imi spunea doar..mesii oricum... “Dragostea noastra a inceput k o scanteie.Niciunul din noi nu a simtit cand sa aprins focul magic intre noi.Tot ce ne amintim e k am fost rapusi de o dragoste si de care nu ne putem vindeca...:k�ra: Offline #14 2010-01-15 16:40:29
Re: intrebare despre anticonceptionaleBuna ziua...am si eu nevoie de ajutorul vostru....am inceput sa iau anticonceptionale logest...in prima zi de menstruatie.Au trecut de atunci 11 zile....am luat pastila in fiecare zi...dar menstruatia nu mi s-a oprit inca.Este ceva normal....sau ar trebui sa ma speriu?Iau aceste anticonceptionale la recomandarea doctorului dupa o intrerupere de sarcina.Va multumesc Offline #15 2010-01-15 16:42:31
Re: intrebare despre anticonceptionaleDa, e vorba de spotting, un efect secundar al AC, normal in primele luni de administrare Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|