homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Avortul

#1 2010-01-12 15:52:15

Deutzika
Full member
Inregistrat: 2010-01-08

Avortul

Cu parere de rau vr sa va pun o intrbare celor care a trecut prin acea experienta neplacuta anume avortul.Adica nush...am asa niste ganduri care ma bantuie cu toate ca abia am inceput sa iau Ac tot mi-e frica...anume in pauzele alea de 7zile cand nu se mai ia deloc..iar a 8a..din cate am inteles numai e nevoie de protectie suplimentara cand incepi un alt blister dar ma cam tem sa ii scada efactul ac in alea 7 zile de pauza si nush...Deci in a 8a zi sigur sunt protejata nu?La voi cum a "decurs"avortul daca as putea spune asa?Si cat a costat?Daca esti minor(ap 18 ani) nu exista nici o santa sa te primeasca fara parinte sau o ruda nu?Sper ca ma intelegeti si p mn si...sper s sa n-am parte de asa cv  niciodata si nici voi de acum incolo.

#2 2010-01-12 16:25:55

april sunset
Insomniac member
De la: Paradisul femeilor
Inregistrat: 2008-12-28

Re: Avortul

daca le iei corect esti protejata si pe timpul pauzei si in a 8-a zi si mereu. n-ai de ce sa iti faci griji. nu te mai gandi la avort si mai stiu eu ce, mai mult rau iti faci

bebe V., soarele si luna

#3 2010-01-12 21:01:57

YoHanna
Insomniac member
Inregistrat: 2007-05-31

Re: Avortul

esti protejata si in pauza daca le iei corect.
nu exista persoana care sa fi ramas insarcinata in conditiile expuse de tine smile (numai daca nu le-au luat corect).
asa ca lasa gandurile despre avort...atata timp cat te protejezi.nu-i vad rostul !

hjarta "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.