homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce ati face daca v-ar insela iubitul/iubita si ati afla ati ierta?-7

#115 2010-01-15 00:43:49

ally18
Insomniac member
Inregistrat: 2008-08-05

Re: Ce ati face daca v-ar insela iubitul/iubita si ati afla ati ierta?

kapitulation

Love.  Live. Laugh.

#116 2010-01-15 00:45:36

ryanna22
Hero member
Inregistrat: 2008-10-08

love_t a scris:

Off topic!

Recunosc ca pink_martini imi este antipatica lol

love rotfl2

#117 2010-01-15 00:47:48

Finesse
Banat
Inregistrat: 2009-01-16

love_t a scris:

Off topic!

Recunosc ca pink_martini imi este antipatica lol

De ce? Antipatică nu e, dar e cam proastă, iar asta-i ?n dauna ei. Răutăcioasă nu e şi nici ?emancipată? precum puiul cel prăjit. Dintrele ele două, cu pink_martini mi-aş mai bate capul, săracă at?t poate şi-şi cam ştie locul. Pe c?nd asta... cum era melodia aia? ?Urăsc ţăranul de oraş şi ?n special de Bucureşti? (desigur, să fii din Bucureşti nu e un lucru rău, dar ţăranii de oraş, din Bucureşti sunt cei mai răi: au impresia că sunt buricul păm?ntului).

Goodnight moon

#118 2010-01-15 01:05:37

sunshine16
Banat
Inregistrat: 2008-09-01
Site

Nu stiu, pur si simplu imi e antipatica  nustiu

True sophistication lies in simplicity!

www.bubulinagospodina.com

#119 2010-01-15 01:30:11

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

love_t, toate avem simpatii si antipatii.
dar e simplu: eviti sa citesti ce scriu respectivele pers.
acum ce se alege pe forum daca ne apucam sa spunem toate ca aia imi e antipatica, aia imi e antipatica, ailalta imi e dusmanca?

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

Publicitate

loading...

#120 2010-01-15 01:31:59

Finesse
Banat

Ar fi mai corect. Ce-i cu at?ta pupincurism? Pe bune, o lume mai sinceră ar fi benefică tuturor, mai ales c?nd vine vorba de dat cu părerea.

Goodnight moon

#121 2010-01-15 01:39:23

sunshine16
Banat
Site

Dar eu sunt sincera... nu am zis nimic rau, ce-am facut daca am spus ce simt?  nustiu

#122 2010-01-15 01:41:23

Finesse
Banat

Nimic rău, evident.

Goodnight moon

#123 2010-01-15 01:47:48

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

nu ar fi neaparat  rau, dar de ce ar interesa pe cineva cine ii e simpatic cui si de ce?
si hai sa nu semanam samanta de scandal pe forum doar pt ca vrem sa fim 'sincere'. ori in viata reala, daca ai in grup o persoana care nu iti [ica prea bine, te duci si o tragi de maneca: eu nu te suport!? ? ma indoiesc!
am spus si repet: nu iti convine ce scrie o persoana, treci mai departe.

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

#124 2010-01-15 07:14:35

anka9mai
Hero member
De la: Iasi
Inregistrat: 2008-03-28

sad uf ce de`a discutii aici....eu sper sa fiu bine primita aici desi intru doar atunci cand pot

pc  pc

#125 2010-01-15 07:58:10

password
Full member
Inregistrat: 2007-09-06

Referitor la subiect...numai gandul ca ar fi langa altcineva si ar atnge-o cu atat mai mult sa se sarute nu stiu de ce dar imi intoarce stomacul pe dos...Deci daca ma gandesc la asa ceva pur si simplu imi provoaca greata asa ca raspunsul meu este nu cred ca l-as ierta. Dar acum depinde si de alte detalii ale momentului..Deocamdata zic nu! smile

What goes around comes around!
Mancarea este un minut pe buze  si o viata pe corp!

#126 2010-01-15 10:01:49

cezady
New member
Inregistrat: 2010-01-04

ada.vogue a scris:

cezady a scris:

ada.vogue a scris:

nimenialtu , ai mei parinti erau ca doi colegi de apartament, si crede-ma era foarte nasol. Mai ales pentru mine, desi incercau sa acopere ca se cearta, eu simteam tensiunea dintre ei , si mai ales nu mai simteam iubirea lor . E un sentiment ciudat,si nu am pretentia sa intelegi.

ai stiut lucrul asta ada.vogue de la inceput sau ti-ai dat seama brusc la o varsta mai inaintata?te intreb pt ca si eu sunt in curs de divort ,dar pe alte motive,si incerc sa vad si pc de vedere al copilor mei,doar ca din pacate sunt prea mici ca sa imi spuna ceea ce gandesc sau simt

nu am stiut, au incercat sa se prefaca, dar lucrurile astea se simt. Si un copil nu e niciodata prea mic, crede-ma, discuta cu ei. si cel mai important este sa nu va certati in fata lor, nici macar sa auda ei. cati ani au copiii tai?

copii intradevar sunt mici cel mare de 4 ani,mijlociul de doi ani juma si cea mica de 5 luni.Ideea e ca cei doi mai mari nu vorbesc ..si tind sa cred ca singura cauza e faptul ca violentele fizice si verbale au fost intotdeauna desfasurate in fata lor.despartirea s-a lasat si cu bataie urata de tot ,cu picioare in gura ,buza sparta si sange...tot de fata cu ei..si mai rau ca abia de 10 zile copii au ramas definitiv la mine...pana acuma ba mi l-a luat pe cel mare..apoi ba mi l-a dat,dupa aia a venit ca il vrea de sarbatori,eu i-am dat pe amandoi.....si am doar 10 zile de cand ii am pe toti trei laolata si definitiv.
spun toate astea  ca sa intelegeti putin cam de ce nu vreau ca omul asta sa aiba contact cu copii decat supravegheat si nu mai mult de 1 -2 ore.
de cand sunt cu mine,si aici unde stau e liniste sunt intr-un mediu familial normal,au un program sanatos pt un copil,si nu se fumeaza..au inceput sa rupa cuvinte....
as vrea sa pot discuta cu ei,dar  momentan nu am cum....totusi varsta e inaintata..nu pot intra in mintea lor pt ca nu comunica decat gestual,vreau sa te gandesti cam cum erai la 4 ani si daca simteai lucrurile astea,si mai ales in ce fel te afectau atunci.
Oricum am in plan imediat dupa divort sa ii duc la psiholog pe amandoi,sa ma invete cum sa lucrez cu ei...chiar daca nu am eu studii sunt clar traumatizati de violentele care s-au intamplat intre mine si el.

Si sincera sa fiu,nu am intentie sa nu aiba o relatie cu tatal lor,si nici nu am de gand sa ii cresc inraiti,cu ura si resentiment fata de el....ramane fix la alegerea lui daca vrea sa aiba o relatie cu copii,=...dar tinand cont ca de cand ne-am deapartit,nu a avut bunul simt sa aduca hainele copiilor,si se fac doua luni si el nu avenit decat cu 300 lei,sa ii intretin....nu il vad prea interesat,din contra chiar usurat de povara familie

si pt ca deja am fost  offtopic o sa deschid un subiect despre divort ,copii si parinti laolata am rugamintea sa intre sa isi spuna experienta reala...am nevoie de multe pc de vedere din toate partile.
merci mult
il deschid aici la totul despre sex..daca nu e bine sa ma anunte si pe mine o moderatoare unde il muta,sau daca e cineva online cam pe unde ar trebui pus.

Ultima oara a fost editat de cezady (2010-01-15 10:29:37)

#127 2010-01-15 10:16:48

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

Finesse a scris:

Dacă deschid un subiect despre apicultură, o să apară şi ea spun?nd că şi-a tras-o cu un bondar, pe furiş. Dacă deschid un subiect despre astronomie, o să spună că şi ea a văzut cum a căzut o stea, c?nd şi-o trăgea pe c?mp cu un vecin d-al bunicului ei, ?n vacanţa de vară. Bine, ar mai fi şi varianta cu soarele şi bronzatul, dar ea doar la solar se prăjeşte, precum puiul la rotisor.

rotfl2   rotfl (a nu se intelege ca rad de persoana in cauza, ci pur si simplu m-a amuzat textul)
Finesse wink kram

#128 2010-01-15 11:02:20

sunshine16
Banat
Site

pokemon a scris:

nu ar fi neaparat  rau, dar de ce ar interesa pe cineva cine ii e simpatic cui si de ce?
si hai sa nu semanam samanta de scandal pe forum doar pt ca vrem sa fim 'sincere'. ori in viata reala, daca ai in grup o persoana care nu iti [ica prea bine, te duci si o tragi de maneca: eu nu te suport!? ? ma indoiesc!

Dar tu crezi ca esti placuta de toata lumea? sau placi pe toata lumea?
E ceva normal, nu vad ce am spus sa supere asa de tare.
Nu cat scandal, am lucruri mai bune de facut, chiar nu stiu de ce te-ai aprins asa.
Si da, in viata reala, daca cineva imi e antipatic, ii spun smile

#129 2010-01-15 11:02:49

andreutza89.dreaming
Full member
Inregistrat: 2009-08-12

pai...avand in vedere ca ...m-a inselat si a avut si curajul dupa luuungi rugaminti sa-mi spuna de ce si cu cine....l-am iertat dar nu pot s scap e suspiciuni...nush ..tot am senzatia ca imi ascunde ceva...poate e doar imaginatia mea...dar nu pot sa-mi scot din minte modul in care mi-a sp..si asa senin..ca" da...dar nush de ce am facut asta....."  grater

“Dragostea noastra a inceput k o scanteie.Niciunul din noi nu a simtit cand sa aprins focul magic intre noi.Tot ce ne amintim e k am fost rapusi de o dragoste  puss si puss  de care nu ne putem vindeca...:k�ra:

#130 2010-01-15 11:24:30

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

Finesse ai warn pentru jigniri si etichetari

si daca forumul asta a ajuns asa cum spui ce mai cauti aici daca nu iti place?
ma gandesc ca pe acest forum exista doar persoane de genul celor mentionate de tine, iar daca tu activezi pe acest forum, inseamna ca esti ca noi.

si va rog sa reveniti on topic

#131 2010-01-15 11:40:16

YoHanna
Insomniac member
Inregistrat: 2007-05-31

pokemon a scris:

zice persoana care m-a facut proasta si pupincurista...(la topicul offtopic) lol

hjarta "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" hjarta

#132 2010-01-15 12:59:00

pinguin
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-12-19

finesse are ban permanent pentru ca i-a dat datele de acces userului banat james care a folosit contul din data de 14.01.2010 pana azi inclusiv. ceea ce s-a scris de pe userul finesse in ultimele 2 zile s-a scris de fapt de james... ignorati ..

#133 2010-01-15 13:04:21

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

ma gandeam eu ca e james dar n am vrut sa ma bag lol
el folosea "calificativul" proasta la orice pas

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.