|
Nu esti logat.
Intarzierea menstruatiei#1 2010-01-13 09:16:37
intarzierea menstruatieiam urmat un tratament pt cistita cu duphaston si amoxacilina.dupa 5 zile mia venit ciclul.luna aceasta imi intarzie de 4 zile.este posibil ca dl tratament?va rog frumos ajutati ma.pot cumva s provoc menstruatai s vina my repede? Offline #2 2010-01-13 11:16:35
Re: intarzierea menstruatieidoar amoxacilina a fost pt cistita. ti-a intarziat si luna trecuta? ma gandesc ca de aceea ti-a dat duphaston. 5 zile ai luat duphaston-ul? cum ti-a spus doctorul sa-l iei? Offline #3 2010-01-13 13:46:48
Re: intarzierea menstruatieide 2 ori pe zi si amoxacilina la 6 ore.pai in noiembrie mia intarziat prima oara si dupa am luat asat si in decembrie mia venit si akum nik de 2 ziel imi intarzie. oare dk iau amoxacilina imi vine? Offline #4 2010-01-13 14:44:09
Re: intarzierea menstruatieie posibil sa se fi dereglat si de la amoxacilina. nu lua decat ce si cat ti-a prescris medicul. lasa putin organismul sa isi revina. 2 zile de intarziere nu e mult. daca intarzie de la 2 sapt in sus, mergi la doctor. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|