|
Nu esti logat.
Ce se intampla?#1 2010-01-13 11:42:19
ce se intampla?am luat ac Karissa timp de timp de un an si ceva (recomandate de medic) si la un moment dat au inceput sa imi apara si problemele. Am fost la medic,mi`am facut analize,mi`a iesit multe,printre care si Candida! dupa indelungi tratamente de un an si ceva,si eu si partenerul,d`abea ne`am scapat de ea Acum intrebarea este urmatoarea. Sa aiba AC legatura cu aceasta candida? innainte sa iau AC nu am avut nici un fel de problema...nimic. Faza e ca vreau sa incep din nou sa le iau,dar mi`e teama sa nu dau iar in acea Candida pacatoasa Offline #2 2010-01-13 11:45:46
Re: ce se intampla?Candida e o ciupercuta care traieste linistita in organismul tau si cand gaseste conditii favorabile (imunitate scazuta, tratamente cu antibiotice, dereglari ale florei sau ph-ului local...) se inmulteste excesiv. Stiu ca exista ideea ca AC ar favoriza candida, dar daca tu ai grija la factorii de mai sus n-or sa fie probleme. Offline #3 2010-01-13 12:54:04
Re: ce se intampla?eu as merge pe ideea ca AC scad imunitatea si pe fondul asta apar si candida si alte minuni. La mine s-a instalat si lucreaza un HPV care zau ca nu ar trebui sa fie atat de agresiv, intr-un organism normal. Deci inseamna ca a avut un mediu prielnic. Dar nu vad de ce organismul meu n-ar fi normal, nu mi-a dat niciodata prin cap ca as avea probleme de imunitate, de imbolnavit nu m-am imbolnavit de nu mai stiu cand (nu tu raceli, gripa, nimic) si nu prea-mi vine sa cred ca imunitatea a fost scazuta de stres, oboseala etc tocmai pentru ca traiesc una din cele mai linistite perioade din viata mea (si credeti-ma, stiu ce inseamna stres si oboseala). Iar candida a venit si ea din senin, in conditiile in care chiar daca luam antibiotic, luam antimicotic in acelasi timp si chiar si dupa terminarea tratamentului. Plus lactobacili la greu, pe termen lung. Singurul lucru pe care nu l-am respectat a fost un regim alimentar fara dulciuri si fainoase, dar zau ca nu mi se pare normal ca ORICE femeie sa tina un astfel de regim doar ca sa nu faca o candidoza. Si nu e total aiurea ca atunci cand nu tin acest regim, sa puna de o candida? Adica femeile traiesc de mii de ani pe acest pamant si nu am auzit sa aiba problema asta atat de frecvent. Maica-mea a facut candida o singura data in viata, la nastere, in spital, cand au imbuibat-o cu antibiotice. Atat! Or eu fac asa, de florile marului, fara niciun motiv. Si nu sunt singura, vad o gramada de cazuri pe forum. Deci ce naiba se intampla? Offline #4 2010-01-13 13:04:21
Re: ce se intampla?Oricum generatia noastra are imunitatea mai scazuta din cauza conditiilor de mediu si a porcariilor pe care le ingurgitam zi de zi... cat despre regimul fara dulciuri si fainoase, mie mi se pare normal pentru oricine sa le evite, avand in vedere ca sunt lucruri nesanatoase, foarte calorice si cu valoare nutritionala aproape nula... evident, nu zic sa nu mananci o prajitura din cand in cand sau o felie de paine, ma refer la cum se mananca in ziua de azi... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|