homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Hotel-2

#20 2010-01-14 11:08:04

dana82
Hero member
Inregistrat: 2009-12-11

Re: hotel

December daca esti minor/minora si pensiunea respectiva respecta legea nu te cazeaza. Eu nu te cazez de exemplu, pentru ca fara act de la notar semnat de parinti, prezinti pericol pentru pensiunea mea:P . Intimitatea e respectata la fiecare client, in sensul in care nu prezentam datele persoanelor cazate numai politiei! Politia are dreptul sa iti incalce intimitatea daca ceea ce faci tu e ilegal.

LE cand calatoresti cu antrenorul pentru concursuri EL raspunde pentru tine si ceilalti colegi.

Ultima oara a fost editat de dana82 (2010-01-14 11:11:57)

#21 2010-01-14 11:32:55

December
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-09-09
Site

dana82 a scris:

December daca esti minor/minora si pensiunea respectiva respecta legea nu te cazeaza. Eu nu te cazez de exemplu, pentru ca fara act de la notar semnat de parinti, prezinti pericol pentru pensiunea mea:P . Intimitatea e respectata la fiecare client, in sensul in care nu prezentam datele persoanelor cazate numai politiei! Politia are dreptul sa iti incalce intimitatea daca ceea ce faci tu e ilegal.

LE cand calatoresti cu antrenorul pentru concursuri EL raspunde pentru tine si ceilalti colegi.

NU sunt minora  rotfl2 dar chiar si majora fiind pot sa am pretentia la respectarea intimitatii  18

La concursuri mergem pe cont propriu,  nu are de ce sa raspunda antrenorul pt noi yikes  (uneori nici nu ar avea cum, sunt concursuri care se desfasoara simultan in 2 orase... antrenorul nostru este la unul, noi mergem la celalalt  wink  ) Ne cazam de obicei la hotelurile recomandate de organizatori din cauza facilitatilor (reduceri pt sportivi si/sau apropiere de sala) dar cand organizatorii nu recomanda (ca se intampla si asa) sau nu ne convin preturile/conditiile  ne cautam singuri pe net  wink

Cum ziceam, cat timp calatoresc in scop competitional nu ma intereseaza... ca doar n-am innebunit acum sa platim 2 camere single doar ca sa nu-si faca receptionerul scenarii in cap  rotfl2 (si nici asta n-ar fi o garantie pana la urma ca nu ma opreste nimeni sa ma duc in camera cealalta daca vreau... iar receptionerul e... la receptie si nu vede  cool ) Dar cine stie ce-mi rezerva viata... poate voi inchiria si vreo camera in scopuri personale patfierbinte  si sigur nu-mi va placea sa-si bage nasul receptia in treburile mele diablo 

(presupun ca de spus la politie se pune problema doar daca ne omoram intre noi in camera  box nu daca doar  sexinpat  )

Dacă tu crezi că poți, sau dacă crezi că nu poți, oricum ai dreptate. (Henry Ford)

#22 2010-01-14 11:44:02

dana82
Hero member
Inregistrat: 2009-12-11

December eu nu am spus ca esti minora, am spus "daca esti". Mia culpa daca ai inteles gresit puss nu am avut intentia, crede-ma. Intimitatea iti e respectata....pe nimeni nu intereseaza daca ai venit cu sotul sau cu amantul, camera sa fie platita rotfl2  si sa nu faci daune in mijlocul "nebuniei" rodnar  smile  si atunci totul e ok wink

#23 2010-01-14 11:48:16

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

December, in orice scop te-ai caza, confidentialitatea se respecta.
si eu am mai patit ca au venit unii sau au sunat sa intrebe daca cutare e cazat la noi. si i-am zis clar, nu pot sa va spun, e confidential.

#24 2010-01-14 11:53:21

December
Hero member
Site

camysh a scris:

December, in orice scop te-ai caza, confidentialitatea se respecta.
si eu am mai patit ca au venit unii sau au sunat sa intrebe daca cutare e cazat la noi. si i-am zis clar, nu pot sa va spun, e confidential.

A, da? Asta e bine atunci  applause daca nu dati informatii oricui are curiozitati  wink

Dacă tu crezi că poți, sau dacă crezi că nu poți, oricum ai dreptate. (Henry Ford)

Publicitate

loading...

#25 2010-01-14 11:59:06

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

pai asa e legea
fiecare ar trebui sa o respecte

#26 2010-01-15 08:50:46

andreutza89.dreaming
Full member
Inregistrat: 2009-08-12

ce ma bucur ca am gasit topicu asta... puss am si eu o intrebare: stie careva vreo pensiune,vreun hotel mai ieftin prin bucuresti? eu sunt la facultate si stau cu matusa mea... bang .... si cu prietenul e problema,stie mama ca m-am despatit (dar ne-am impacat si... mama nu accepta..si ne vedem cam pe ascuns) ,si cand vin acasa...nicicum n-am prea avut cum si unde sa mergem...k la el nu mai vreau eu sa merg cesafac   stiti pe undeva unde se inchiriaza macar pt cateva ore bune? dar n cine stie ce scumpatate..k asa ma duc la marriot daca vreau scumpatate.. tongue

Ultima oara a fost editat de andreutza89.dreaming (2010-01-15 08:55:21)

“Dragostea noastra a inceput k o scanteie.Niciunul din noi nu a simtit cand sa aprins focul magic intre noi.Tot ce ne amintim e k am fost rapusi de o dragoste  puss si puss  de care nu ne putem vindeca...:k�ra:

#27 2010-01-15 08:54:30

December
Hero member
Site

Am auzit ca hotelurile Sir ar fi ieftine dar exact cat, nu stiu  nustiu  Sunt 2 stele n-ar avea de ce sa fie scumpe  wink

E unul la Orhideea langa Carrefour, altul la Lujerului (Militari) si unul in Colentina. Vezi si tu

www.sirgrup.ro

#28 2010-01-15 08:58:07

andreutza89.dreaming
Full member

pai...la cat cunosc eu bucurestiul.... chicot  Orhideea nu e acolo la grozavesti...k acolo am eu fac...e unu kiar acolo... "Sir"...nu-mi suna cunoscut..o sa intru pe vre-o adresa ceva...daca ma mai poate ajuta cineva...  puss

“Dragostea noastra a inceput k o scanteie.Niciunul din noi nu a simtit cand sa aprins focul magic intre noi.Tot ce ne amintim e k am fost rapusi de o dragoste  puss si puss  de care nu ne putem vindeca...:k�ra:

#29 2010-01-15 09:01:32

December
Hero member
Site

Pai tocmai ti-am dat mai sus adresa de la Sir - www.sirgrup.ro  tummenupp

... si e la Grozavesti langa Carrefour (mai exact vis-a-vis de Bricostore)

Mai multe oferte gasesti aici

http://www.kazare.ro/ro/locality/87/bucuresti/

Vezi ca sunt in ordine descrescatoare, cele de 1-2 stele sunt la sfarsit

Succes

#30 2010-01-15 09:04:26

andreutza89.dreaming
Full member

puss  puss  puss  puss  sarumanaaa...si e bn ca acum m-am dezmeticit  big_smile   si cunosc zona..la grozavesti...mesii fetelor...va puuuuppppppp duuuulceeeeeee puss  puss  puss  puss

#31 2010-05-03 10:23:09

Alessya_13
Sr. member
De la: in braţele lui :x
Inregistrat: 2009-11-16
Site

fetele, va rog sa ma ajutati putin.

in curand este ziua iubitului meu, si m-am gandit, drept cadou, sa inchiriez o camera la hotel, o noapte. la noi e mai greu cu locul in care sa stam si noi amandoi o noapte intreagan si de aceea. ar fi perfect. dar problema suna cam asa. eu sunt minora, el major si din cate stiu nu prea se poate ca un minor sa se cazeze, chiar daca rezervarea este facuta pe numele altcuiva, cer buletinele tuturor celor care stau in acea camera. cum as putea proceda sa rezolv asta?

Să nu batjocorim dragostea, cu ea nu se joacă nimeni, iar ea nu se joacă cu nimeni! http://nomoreclouds.wordpress.com

#32 2010-05-03 10:37:07

Madalina85
Addicted member
Inregistrat: 2009-09-27

ti s-a tot raspuns pe cealalta pagina la intrebarile astea...

totusi eu zic...traim in romania...de ce te tot stresezi atat pt o camera  de hotel?suni , rezervi pe numele lui si cand ajungeti acolo ii prezinti buletinul lui. daca tot iti e teama ca nu vrea ii dai o mica atentie si nu cred ca te mai refuza forgetit ...pe noi nu ne-a intrebat nicaieri, niciodata cu cine mai stam in camera samd.

#33 2010-05-03 10:49:32

OmniaVincitAmor
Insomniac member
Inregistrat: 2009-03-22

Da' ce naiba are, mai? Eu ma cazez cu tata uneori. El major bineinteles si eu minora. Nu a ceut niciodata nicaieri niciun buletin, cu atat mai putin pe al meu - care pana acum 2 ani era inexistent.

#34 2010-05-03 10:58:42

Alessya_13
Sr. member
De la: in braţele lui :x
Inregistrat: 2009-11-16
Site

din cate am inteles, este ilegal asta, la noi este extrem de clar ce cautam acolo, eu fiind minora, cine stie cum o simpla vizita a politiei, cere registrul pac pac...

wild, la tine era evident deoarece este diferenta de varsta care este sesizabila

Să nu batjocorim dragostea, cu ea nu se joacă nimeni, iar ea nu se joacă cu nimeni! http://nomoreclouds.wordpress.com

#35 2010-05-03 11:02:05

taisha
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2008-01-17

alessya, politia nu umbla sa caute persoane minore cazate cu prietenii la hotel. Nici persoana de la receptie nu are treaba. Nu te mai stresa atata. Mie niciodata nu mi-a zis nimeni, nimic, cu toate ca veam 16-17 ani, si prietenul meu era mult mai mare. Iti cere buletinul sa te treaca acolo si atat.
Politia vine, numai daca parintii tai fac o plangere ceva. in rest, au alte treburi

#36 2010-05-03 11:05:19

OmniaVincitAmor
Insomniac member
Inregistrat: 2009-03-22

Alessya, nu era deloc evident. smile Mi s-a intamplat sa aud comentarii cum ca "uita-te la asta, ce gagica tanara si-a tras mosu' ". Cum zicea si taisha, nu sta nimeni sa va caute fix pe voi la hotel.

#37 2010-05-03 11:14:07

persifona
Vizitator

Alessya, nu sunt probleme nici daca esti minora. Noi cand plecam la mare inainte de a avea 18 ani dadeam buletinele normal, dar nu comenta nimeni nimic de varsta, nu-ti face griji.

#38 2010-05-03 18:48:29

Madalina85
Addicted member
Inregistrat: 2009-09-27

in ce oras?

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.