|
Nu esti logat.
Hotel-2#20 2010-01-14 11:08:04
Re: hotelDecember daca esti minor/minora si pensiunea respectiva respecta legea nu te cazeaza. Eu nu te cazez de exemplu, pentru ca fara act de la notar semnat de parinti, prezinti pericol pentru pensiunea mea:P . Intimitatea e respectata la fiecare client, in sensul in care nu prezentam datele persoanelor cazate numai politiei! Politia are dreptul sa iti incalce intimitatea daca ceea ce faci tu e ilegal. Ultima oara a fost editat de dana82 (2010-01-14 11:11:57) Offline #21 2010-01-14 11:32:55Re: hotel
NU sunt minora dar chiar si majora fiind pot sa am pretentia la respectarea intimitatii Dacă tu crezi că poți, sau dacă crezi că nu poți, oricum ai dreptate. (Henry Ford) Offline #22 2010-01-14 11:44:02
Re: hotelDecember eu nu am spus ca esti minora, am spus "daca esti". Mia culpa daca ai inteles gresit nu am avut intentia, crede-ma. Intimitatea iti e respectata....pe nimeni nu intereseaza daca ai venit cu sotul sau cu amantul, camera sa fie platita si sa nu faci daune in mijlocul "nebuniei" si atunci totul e ok Offline #23 2010-01-14 11:48:16
Re: hotelDecember, in orice scop te-ai caza, confidentialitatea se respecta. Offline #24 2010-01-14 11:53:21Re: hotel
A, da? Asta e bine atunci daca nu dati informatii oricui are curiozitati Dacă tu crezi că poți, sau dacă crezi că nu poți, oricum ai dreptate. (Henry Ford) Offline Publicitateloading...
#26 2010-01-15 08:50:46
Re: hotelce ma bucur ca am gasit topicu asta... am si eu o intrebare: stie careva vreo pensiune,vreun hotel mai ieftin prin bucuresti? eu sunt la facultate si stau cu matusa mea... .... si cu prietenul e problema,stie mama ca m-am despatit (dar ne-am impacat si... mama nu accepta..si ne vedem cam pe ascuns) ,si cand vin acasa...nicicum n-am prea avut cum si unde sa mergem...k la el nu mai vreau eu sa merg stiti pe undeva unde se inchiriaza macar pt cateva ore bune? dar n cine stie ce scumpatate..k asa ma duc la marriot daca vreau scumpatate.. Ultima oara a fost editat de andreutza89.dreaming (2010-01-15 08:55:21) “Dragostea noastra a inceput k o scanteie.Niciunul din noi nu a simtit cand sa aprins focul magic intre noi.Tot ce ne amintim e k am fost rapusi de o dragoste si de care nu ne putem vindeca...:k�ra: Offline #27 2010-01-15 08:54:30Re: hotelAm auzit ca hotelurile Sir ar fi ieftine dar exact cat, nu stiu Sunt 2 stele n-ar avea de ce sa fie scumpe Dacă tu crezi că poți, sau dacă crezi că nu poți, oricum ai dreptate. (Henry Ford) Offline #28 2010-01-15 08:58:07
Re: hotelpai...la cat cunosc eu bucurestiul.... Orhideea nu e acolo la grozavesti...k acolo am eu fac...e unu kiar acolo... "Sir"...nu-mi suna cunoscut..o sa intru pe vre-o adresa ceva...daca ma mai poate ajuta cineva... “Dragostea noastra a inceput k o scanteie.Niciunul din noi nu a simtit cand sa aprins focul magic intre noi.Tot ce ne amintim e k am fost rapusi de o dragoste si de care nu ne putem vindeca...:k�ra: Offline #29 2010-01-15 09:01:32Re: hotelPai tocmai ti-am dat mai sus adresa de la Sir - www.sirgrup.ro Dacă tu crezi că poți, sau dacă crezi că nu poți, oricum ai dreptate. (Henry Ford) Offline #30 2010-01-15 09:04:26
Re: hotelsarumanaaa...si e bn ca acum m-am dezmeticit si cunosc zona..la grozavesti...mesii fetelor...va puuuuppppppp duuuulceeeeeee “Dragostea noastra a inceput k o scanteie.Niciunul din noi nu a simtit cand sa aprins focul magic intre noi.Tot ce ne amintim e k am fost rapusi de o dragoste si de care nu ne putem vindeca...:k�ra: Offline #31 2010-05-03 10:23:09
Re: hotelfetele, va rog sa ma ajutati putin. Să nu batjocorim dragostea, cu ea nu se joacă nimeni, iar ea nu se joacă cu nimeni! http://nomoreclouds.wordpress.com Offline #32 2010-05-03 10:37:07
Re: hotelti s-a tot raspuns pe cealalta pagina la intrebarile astea... Offline #33 2010-05-03 10:49:32
Re: hotelDa' ce naiba are, mai? Eu ma cazez cu tata uneori. El major bineinteles si eu minora. Nu a ceut niciodata nicaieri niciun buletin, cu atat mai putin pe al meu - care pana acum 2 ani era inexistent. Offline #34 2010-05-03 10:58:42
Re: hoteldin cate am inteles, este ilegal asta, la noi este extrem de clar ce cautam acolo, eu fiind minora, cine stie cum o simpla vizita a politiei, cere registrul pac pac... Să nu batjocorim dragostea, cu ea nu se joacă nimeni, iar ea nu se joacă cu nimeni! http://nomoreclouds.wordpress.com Offline #35 2010-05-03 11:02:05
Re: hotelalessya, politia nu umbla sa caute persoane minore cazate cu prietenii la hotel. Nici persoana de la receptie nu are treaba. Nu te mai stresa atata. Mie niciodata nu mi-a zis nimeni, nimic, cu toate ca veam 16-17 ani, si prietenul meu era mult mai mare. Iti cere buletinul sa te treaca acolo si atat. Offline #36 2010-05-03 11:05:19
Re: hotelAlessya, nu era deloc evident. Mi s-a intamplat sa aud comentarii cum ca "uita-te la asta, ce gagica tanara si-a tras mosu' ". Cum zicea si taisha, nu sta nimeni sa va caute fix pe voi la hotel. Offline #37 2010-05-03 11:14:07
Re: hotelAlessya, nu sunt probleme nici daca esti minora. Noi cand plecam la mare inainte de a avea 18 ani dadeam buletinele normal, dar nu comenta nimeni nimic de varsta, nu-ti face griji. © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|