homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Am o teama permanenta ca ma va parasi....

#1 2010-01-13 22:07:35

Zizika
Full member
Inregistrat: 2008-10-16

am o teama permanenta ca ma va parasi....

Suntem impreuna de aproape 9 luni, insa in tot acest timp n-am reusit sa scap de teama asta...ca la un moment dat ma va parasi. Il iubesc mult, nici nu stiu cum am ajuns sa il iubesc asa mult, totul s-a intamplat pe parcurs. El nu a mai avut relatii de asa lunga durata si nici o relatie stabila... poate de aici si teama mea ca la un moment dat se va plictisi. Sau ar mai fi ceva.... cand am hotarat prima oara sa fim impreuna ..el dupa o saptaman mi-a zis pa... printr-un mesaj pe motivul ca eu sunt prea cuminte si pusa pe o relatie serioasa si ca n-ar vrea in viitor sa ma faca sa sufar. Dar dupa o alta saptamana a realizat ca nu ii este bine fara mine si ca s-a grabit in decizia lui...si ne-am impacat. Suntem si acum impreuna, nu mi-a dat motive de ingrijorare in sensul ca m-ar insela... din contra a fost sincer cu mine. Mi-a zis ca nu ma iubeste, dar tine la mine mult.... Nu avem probleme majore..insa ce sa fac cu teama asta? Nu apare mereu, cand totul e bine si frumos sunt si eu linistita, insa atunci cand il vad un pic schimbat apare.. El mi-a explicat ca ori este obosit, ori are o stare mai putin buna... il cred pt ca nu tot timpul poti avea aceeasi stare sau nu poti zambi tot timpul daca nu simti asta. Dar cum sa fac eu cu teama mea? sad

#2 2010-01-13 22:15:51

OneOnly
Insomniac member
Inregistrat: 2008-07-14

Re: am o teama permanenta ca ma va parasi....

eu zic sa te controlezi k altfel o sa dai in paranoia si e de rau atunci smile
nu trebuie sa stai mereu cu frica'n san

They can because they think they can.

#3 2010-01-13 22:17:22

Tucinela
New member
Inregistrat: 2008-08-21

ii dau dreptate lui only si mai gandeste-te la ceva exista intotdeauna IMPREVIZIBILU

#4 2010-01-13 22:20:17

my_aa
Insomniac member
Inregistrat: 2007-10-29

Si daca te-ar parasii ce? Stiu ca suna aiurea sa-ti spun asta in situatia de fata, dar niciodata nu stii ce iti rezerva ziua de maine. Poate vei vrea tu sa il parasesti peste un timp, si acum nici nu concepi viata fara el.
Sunt anumite lucruri asupra carora nu ai nici o garnatie. Sunt riscuri pe care trebuie sa ti le asumi. Trebuie sa fii in stare sa-ti vezi viata si fara el, pentru ca altfel nu-i a buna.

„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”

#5 2010-01-13 22:20:27

cezady
New member
Inregistrat: 2010-01-04

Nu cred ca poti a scapi de teama asta..daca ai face-o intradevar,inseamna ca il consideri deja proprietatea ta(asa cum consideri ca sifonierul cu haine din dormitor e al tau si ti se pare imposibil ca cineva sa vina sa spuna intr-o buna zi..."asta e al meu")
Poti doar sa iti temperezi teama..sau sa nu o afisezi in fata lui...gandeste-te ca ai acceptat o relatie cu un om care ti-a spus ca nu te iubeste..la fel iti accepti si teama asta

Ultima oara a fost editat de cezady (2010-01-13 22:21:11)

Publicitate

loading...

#6 2010-01-13 22:23:13

skumpi
Vizitator

cred ca esti asa si datorita sperieturii de la inceput si din cauza faptului ca nu esti sigura pe sentimentele lui, respectiv ca ti-a spus ca tine la tine dar nu te iubeste !
ca ai tu ganduile astea e una , sa i le areti si lui nu ar fi foarte indicat, tocmai pentru ca o sa-l indepartezi; de obicei cand cineva tine la tine f mult si tu mai putin , cu cat iti arata mai mult cu atat tu parca ai tendinta sa te indepartezi...nu am stare acuma sa dezvolt subiectu lol
Ideea e sa traiesti relatia; puteti f bine sa va casatoriti si apoi sa se desparta de tine deci certitudine nu exista in nimic iar decat sa te chinui cu ganduri rele mai bine bucura-te de el, de voi, de relatie ca daca e sa va despartiti sau sa ramaneti impreuna se va intampla cu sau fara voia ta smile
Si sa ti cont de faptu ca barbatilor, si nu numai, le place o partenera sigura pe ea nu una care sta sa dea in carti ca sa isi "citeasca" viitorul !
Si nu ar strica din cand in cand sa fi mai indiferenta, sa nu te arati atat de indragostita si dependenta de el...

Si legat stric de teama ta, ca aici trebuie lucrat de fapt, incearca sa intelegi ca nu exista nici o garantie legat de nimeni, ca daca vrea s ate insele o poate face si cu tine de mana iar daca vrea sa se desparta iti trimite un msg si nu poti face nimic sa-l opresti ! Nici pe el si nici alt barbat ! Fii mai egoista si centreaza-te mai mult pe tine, ai grija de tine, de hobbyurile tale iar el sau relatia sa nu fie scopu vietii tale !

Ultima oara a fost editat de skumpi (2010-01-13 22:26:11)

#7 2010-01-13 22:48:19

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

gandeste-te asa: daca e sa se termine se va termina fie ca iti faci tu griji fie ca nu. Te inteleg perfect, am trecut prin aceeasi chestie la inceputul relatiei, insa dupa 3 luni nu dupa o saptamana...si apoi am inceput sa fiu si eu paranoia, ca daca ma paraseste, ca daca e cu alta etc...pana mi-am dat 2 palme si am zis ca fiind asa o sa il pierd sigur, asa ca daca nu imi da nici un motiv am ales sa ma bucur de relatie...

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

#8 2010-01-13 22:56:12

December
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-09-09
Site

In popor se spune ca "de ce te temi, nu scapi" sad

S-ar putea sa sune drastic dar... psihicul chiar are o mare influenta asupra vietii noastre prin atitudinea pe care o avem fata de ceilalti, fata de situatii etc. Suntem ceea ce gandim. Cu alte cuvinte... daca te tot gandesti"sa nu... sa nu... sa nu..." s-ar putea sa "ti-o chemi" singura... si sa se intample exact ce nu doresti sad

Daca se va termina intr-o zi, asta este, viata merge inainte. Nimic nu e vesnic pe lumea asta, totul se termina intr-o zi, chiar si viata, a noastra sau a celor dragi... Dar asta nu inseamna ca trebuie sa traim in suferinta numai la gandul ca "intr-o zi se va termina"...

Eu zic sa lasi gandurile negre, sa multumesti lui Dumnezeu pentru ceea ce ai rugaciune si sa te bucuri de viata par

Dacă tu crezi că poți, sau dacă crezi că nu poți, oricum ai dreptate. (Henry Ford)

#9 2010-01-13 23:07:07

anka9mai
Hero member
De la: Iasi
Inregistrat: 2008-03-28

eu iti zic doar atat: nu idolatiriza pe cineva care iti ofera doar prezenta fizica si cel mult o prietenie....

pc  pc

#10 2010-01-14 12:26:23

ioana.cristina83
Full member
De la: cluj napoca
Inregistrat: 2008-11-06

zizika...in aceeasi situatie sunt si eu...cu toate ca nu am motive...
noi ne vedem numai in weekend si crede ma in timpul saptamanii sunt nopti in care nu dorm...din nebunia mea...
ma gandesc ca e cu alta...ca o sa ma lase...de ce iese in fiecare seara in oras...porcarii din astea..si din motive stupide il acuz pe nedrept...
sunt sigura ca daca nu voi inceta il voi sufoca si da...ma va parasi intr o zi..
incerc sa ma controlez,stiu ca nu fac bine ceea ce fac..
dar e greu ..

one day we're gonna get somehow...rodnar

#11 2010-01-14 12:31:30

alinda
Diamond member
Inregistrat: 2008-01-07

offtopic  cezady, tu nu intrai pe vremuri? (cu 2 copii, etc).
sau esti altcineva?

"I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison

#12 2010-01-14 12:35:21

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

ea e, alinda

#13 2010-01-14 13:06:42

Zizika
Full member

ioana.cristina83 a scris:

zizika...in aceeasi situatie sunt si eu...cu toate ca nu am motive...
noi ne vedem numai in weekend si crede ma in timpul saptamanii sunt nopti in care nu dorm...din nebunia mea...
ma gandesc ca e cu alta...ca o sa ma lase...de ce iese in fiecare seara in oras...porcarii din astea..si din motive stupide il acuz pe nedrept...
sunt sigura ca daca nu voi inceta il voi sufoca si da...ma va parasi intr o zi..
incerc sa ma controlez,stiu ca nu fac bine ceea ce fac..
dar e greu ..

Noi ne vedem in fiecare zi, rar se intampla sa nu putem unul dintre noi sa nu ne intalnim, iesim in oras cu prietenii, cand n-am eu chef iese doar el sau invers, numai ca si eu cateodata incerc sa-mi explic de unde teama asta. Si poate da, dupa cum zicea skumpi mai sus... teama mea se trage si din faptul ca eu stiu ca el nu ma iubeste si i-ar fi mai usor sa renunte la mine. Nu stiu cum esti tu, insa eu nu-i arat chiar de fiecare data cand mi se nazare mie chestia asta cu frica.... cateodata tac, incerc sa nu ma mai gandesc acolo, ma abtin ...dar eu vreau pt mine sa scap de chestia asta. La tine intr-adevar e mai nasol cu vazutul decat in weekend, pt ca nu aveti asa mult timp...

#14 2010-01-14 15:05:09

ioana.cristina83
Full member
De la: cluj napoca
Inregistrat: 2008-11-06

e foarte bine ca nu i arati frica ta ...si chiar daca nu ti a spus ca te iubeste inca asta nu inseamna ca te va parasi...crezi ca daca iti spune nu o va face?
de ex pe mine ma iubeste si simt asta,,,si tot mi e teama ...
nu ai de ce sa ti fie frica...sunteti impreuna in fiecare zi...bucurati va de momentele alea smile si o sa vina si cuvantul "magic" wink

one day we're gonna get somehow...rodnar

#15 2010-01-14 15:36:14

skumpi
Vizitator

Zizika, gandestet-te asa: din moment ce e cu tine si nu cu alta inseamna ca reprezinti ceva pentru el smile
Nu o sa-ti spun sa-l faci sa te iubeasca mai mult pentru ca mi se pare o aberatie insa fii tu insuti si poate va ajunge sa te iubeasca asa cum iti doresti tu big_smile

#16 2010-01-14 18:03:03

Wendy
Full member
Inregistrat: 2008-08-18

nu mai trai in viitor ... esti cu el, fii fericita, traieste clipa. te consumi aiurea gandindu-te la prostii si trece timpul pe langa tine fara sa-ti dai seama.. si dupa cu ce te alegi?

#17 2010-01-14 18:36:22

Alessya_13
Sr. member
De la: in braţele lui :x
Inregistrat: 2009-11-16
Site

Dragutza, te inteleg perfect deoarece si eu sufar de sindromul asta, la mine s-a si agravat. Ce iti spun din prorpie experienta, cu paranoia asta nu faci altceva decat sa il indepartezi de tine. Wendy, la fel cred si e acum, nu are rost sa iti faci sange rau cu niste ganduri produse de imaginatia ta. Atata timp cat nu ai motive sa te indoiesti de el, stai linistita.

Să nu batjocorim dragostea, cu ea nu se joacă nimeni, iar ea nu se joacă cu nimeni! http://nomoreclouds.wordpress.com

#18 2010-01-15 10:49:00

Zizika
Full member

Multumesc mult fetele! puss ce m-as face fara voi... smile

#19 2010-01-15 11:00:21

mrn
Full member
Inregistrat: 2009-12-21

mie mi se pare km ciudat faptul k in 9 luni tot ce poate spune e k tine la tn mult dar nu te iubeste.....dar de knd l-ai cunoscut stiai ce fel d baiat este, si cum au fost relatiile lui anterioare. dar probabil dak a stat cu tn 9 luni incepe sa se schimbe.. nu mai sta cu teama asta...profita acum de tot ce se intampla smile

Impreuna suntem magnifici..separat insa suntem banali.. hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.