homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Secretie maro..:(

#1 2010-01-13 22:23:00

deeyanna
Full member
Inregistrat: 2009-12-19

secretie maro..:(

sunt cam la mijlocul zileleo de pauza fara menstra,si am observat o pata maro azi...ceva secretie maro...de la ce e?iau diane35...dar recent..adik de 4 zile m-a operat la ceva dinti..si iau ceva antibiotice si ceva vitamine..gen fier,calciu,magneziu..se poate de la ele?sau poate m-am racit..k ma cam dor ovarele...se poate sa fi racit si de aceea sa am acea secretie?multumesc:*

iubesc si sunt iubita...langa tine ma simt cea mai implinita!!!hjarta

#2 2010-01-13 22:28:15

EasternPrincess
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-07-30

Re: secretie maro..:(

Eu cred ca e tocmai menstra daca esti in pauza smile

Dragostea adevarata este ceea ce surzii pot auzi iar orbii pot vedea (Gabriel Garcia Marquez)
coffestudiu

#3 2010-01-13 22:33:42

deeyanna
Full member
Inregistrat: 2009-12-19

nunu..m-am exprimat aiurea...in 1 mi-a venit,iar in 6 s-a oprit mentra...acum suntem abia in 13...sad

iubesc si sunt iubita...langa tine ma simt cea mai implinita!!!hjarta

#4 2010-01-13 23:23:27

YoHanna
Insomniac member
Inregistrat: 2007-05-31

daca iei antibiotice in timp ce iei anticonceptionale scade eficienta si apare spottingul(acea secretie maro).
ai grija k trebuie sa te protejezi suplimentar pe durata trat cu antibiotic si ink 7 zile dupa.

hjarta "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.