|
Nu esti logat.
Schimbare pastile#1 2010-01-14 10:44:46
schimbare pastilepana aku am luat karissa.as vrea sa le schimb,sa iau rigevidon k am auzit k sunt la fel de bune dar mai ieftine . astazi e prima zi din pauza de 7 zile. dak iau rigevidon ...iau la fel k si karissa,dupa 7 zile? pe net am vazut k se ia in a 5a zi de menstruatie.dar pe mine nu ma tine asa mult menstuatia.. Offline #2 2010-01-14 10:47:06
Re: schimbare pastiledaca te intelegi bine cu karissa, eu zic sa nu le schimbi Offline #3 2010-01-14 10:49:17
Re: schimbare pastilesi eu zic sa nu le schimbi, cel putin nu dupa ureche! daca ti se par prea scumpe karissa intoarce-te la medic si spune-i sa-ti recomande el ceva mai ieftin... "Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?" Offline #4 2010-01-14 14:28:04
Re: schimbare pastileContraceptivele nu se recomanda in fucntie de pretul lor, ci in fuctie de fiecare femeie in parte. Parerea mea este sa nu folosesti pretul ca un motiv de a schimba contraceptivele. Iti poti face mai mult rau decat bine. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #5 2010-01-14 14:40:50
Re: schimbare pastiledar daca insisti sa le schimbi incepi noua folie cum ai fi luat si celelalte pastile, dupa 7 zile pauza, in a8-a zi. Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|