homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Problema urgenta!

#1 2010-01-14 20:46:55

deeyanna
Full member
Inregistrat: 2009-12-19

problema urgenta!

ieri am avut ceva pete maro...azi tot asa..dar mai mult..apoi si cateva rosii...gen menstra.dar iau diane35 si mai am 7 pastile de luat?ce se intampla?din cauza ca am luat cam multe antibiotice de joia trecuta in coace sunt aceste modificari?mai iau dianele daca am aceste scurgeri?ce sa fac?ajutati-ma ca nu pot merge la medic deoarece am suferit o operatie grea l maxilar din cauza unor masele de minte si nu pot iesi afara:(

iubesc si sunt iubita...langa tine ma simt cea mai implinita!!!hjarta

#2 2010-01-14 20:52:07

persifona
Vizitator

Re: problema urgenta!

Da, e posibil sa fi scazut efectul Diane-lor de la antibiotice. Ia-le in continuare pana termini folia si fa pauza normala. Si in caz ca ai contacte sexuale, retine ca tb sa iei inca 7 pastile dupa ce termini tratamentul cu antibiotice, pana sa se instaleze protectia din nou. Intre timp foloseste o metoda de protectie suplimentara, de ex prezervativul

#3 2010-01-14 21:08:43

alexandrushca
Membru
Inregistrat: 2010-01-14

am si eu o problema...karissa interactioneaza cu alcoolul in vreun fel? adik alcool consumat ocazional si fara abuz?

#4 2010-01-14 21:14:28

delya85
Full member
De la: Tg-Jiu
Inregistrat: 2007-07-27

nu interactioneaza

Ca o ploaie in desert ai aparut
Am simtit ca ma pierd intr-un sarut
M-ai facut sa plutesc pe aripi de dor
M-ai facut sa te ADOR

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.