|
Nu esti logat.
Ce v-ati sfatui copilul in materie de sex si relatii?-2#21 2010-02-08 22:48:29
Re: Ce v-ati sfatui copilul in materie de sex si relatii?probabil k i-as da niste sfaturi adecvate. dak ar fii fata i-as spune foarte deschis despre prima data, k trebuie sa fie cv special si mi-ar place sa cunosc si eu baiatul respectiv Impreuna suntem magnifici..separat insa suntem banali.. Offline #22 2010-02-11 19:48:01
Re: Ce v-ati sfatui copilul in materie de sex si relatii?De ce spuneti ca le-ati zice sa-si inceapa viata sexuala la 18-19 ani? si sa nu aiba relatii serioase inainte de 18 ani? Pai de unde vine experienta in relatie? Si de ce 18 ani? e un termen limita sau cum?O bariera? Faptul ca esti major nu inseamna neaparat ca esti pregatit sa faci sex, si unele dintre voi aveti peste 21 si sunteti virgine. Varsta de 17 ani ce are? Daca esti pregatit dpdv emotional iar corpul tau este suficient de dezvoltat, nu vad de ce am pune o limita de minim 18 ani, nu esti mai matur la 18, ci doar major, si da, faci avort fara acordul parintilor. Si o relatie serioasa de ce nu poate incepe la 17 ani?NU e iubire adevarata daca e sub 18-19? Nu cred...ba dimpotriva, am observat ca multe relatii care incep in jurul acestei varste sunt de durata. In rest sunt de acord cu protectia, fara sex in masina sau cat sunt eu acasa:)) In orice caz...un parinte nu va sti niciodata totul despre copilul lui, pentru ca un parinte care isi iubeste copilul ,poate exagerat de mult, isi va face griji non-stop si il va sufoca cu sfaturi si intrebari. Ultima oara a fost editat de kemikal (2010-02-11 19:50:19) Lips of splendor and tongue of deceit. All dying now as our fragile wrists hold only waste.. Yeah, that's my eye! Offline #23 2010-02-11 20:34:12
Re: Ce v-ati sfatui copilul in materie de sex si relatii?
exact!! plus ce a zis pako. plus faptul ca, daca, totusi, fac prostia s nu se protejeaza si iese cu ochisori... noi ii sustinem sa pasteze sarcina... ceva in genul "protejeaza-te, dar, indiferent ce faci, sa nu omori o fiinta nevinovata pt greselile tale" Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #24 2010-02-12 20:17:00
Re: Ce v-ati sfatui copilul in materie de sex si relatii?
katami, Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen Offline Publicitateloading...
#25 2010-02-12 20:54:18
Re: Ce v-ati sfatui copilul in materie de sex si relatii?le-as spune sa se protejeze, iar viata sexuala sa si-o inceapa atunci cand se consdera suficent de maturii din punct de vedere emotional, fizic...... si cum am baiat l-as sfatui in materie de relatii sa nu se limiteze la o singura domnisoara, dar sa acorde primului act sexual din viata sa o importanta ridicata ...... iar restul detaliilor nu ma privesc (cu sfaturi pana aici imi permit sa ma bag, ceea ce face el in pat nu e treaba mea) . Si as incerca sa il fac sa vorbeasca deschis despre problemele lui indiferent de natura lor. Offline #26 2010-02-12 20:58:53
Re: Ce v-ati sfatui copilul in materie de sex si relatii?in primul rand sa o faca cand e pregatit/a Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013 Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|