homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Messenger-2

#20 2010-01-15 01:22:12

LadyPink
Platinum member
De la: el din brate
Inregistrat: 2008-12-20
Site

Re: messenger

Mai, da' web-ul ala ti se deschide asa, una, doua? Nu tre sa dai un accept, ceva?

#21 2010-01-15 01:22:48

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

MissO girl a scris:

si eu tot pe banda rulanta...grater(

doamne ce idioti...unul mi-a dat web si era dezbracat...am zis ca visez...am tot intrebat si eu si cik de pe un site...de iduri

auzi, dar tu de ce ai dat accept la camera cand nu stiai cine e? erai si tu un picut curioasa sa vezi ce si cum smile

in rest, fa asa cum ti-au zis fetele cu optiunea aia.

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

#22 2010-01-15 01:25:37

Finesse
Banat
Inregistrat: 2009-01-16

Dar nu i-a plăcut mărimea, numai cuculeţi o văzut.

Goodnight moon

#23 2010-01-15 10:41:20

Miss_B
Insomniac member
Inregistrat: 2009-11-07

am patit-o si eu rotfl2 eu mi-am schimbat id-ul respectiv pt k m-a pus cineva pe un site,mai exact vara-mea rotfl si scria acolo "fata buna,disperata dupa pl" rotfl2 si mi se blocase de atata add rotfl sau de pe imvisible.ro daca te cauta cineva iarasi te bombardeaza web show sau altii lol seteaza-ti c a zis Deuzza.eu asa am permanent si trebuie mereu sa dea add k sa vb cu tn.dak ai id pe vreun site afla care e,poate il poti sterge smile

#24 2010-01-15 15:22:46

Madalina85
Addicted member
Inregistrat: 2009-09-27

James
spre deosebire de tine eu nu imi pun idul la matrimoniale...nu de alta dar imi pot petrece ziua printre oamenii normali si am un iubit wink u care imi pot petrece timpul in loc sa injur lumea pe siteuri ...asta da dovada de o foarte proasta crestere si de lipsa unei ocupatii

deuzza ms mult pt sfaturi puss

lady webul mi s-a deschis singur si de asta am si crezut ca e vreun visrus ceva...sau vreo eroare din calc meu

intre timp mi-a bagat al meu idul nush  unde si s-a sters de pe siteruile astea...nu am mai gasit nicio cerere....

multumesc pt raspunsuri:*

Ultima oara a fost editat de MissO girl (2010-01-15 15:24:32)

Publicitate

loading...

#25 2010-01-15 18:55:56

majestik
Addicted member
Inregistrat: 2008-08-10

offtopic
finesse e james? spranceana

hjartahjarta Cat a trecut de la 10 septembrie 2011? rodnar hjartahjarta
Copil iubit, bine ai venit in viata noastra! 17.02.2013  hjarta
                    Lucruri crosetate ieftine

#26 2010-01-15 19:31:51

Miss_B
Insomniac member

majestik a scris:

offtopic
finesse e james? spranceana

da,el a facut rost d parola ei...sau i-o fi dat ea,asta nu stiu...si in ultimele 2 zile a fost james cu nick-ul finesse smile

#27 2010-01-15 19:58:44

majestik
Addicted member

rotfl2

#28 2010-01-15 21:15:52

JB
New member
Inregistrat: 2010-01-07

Adresa de mail poate fi aflata, nu stiu cum, insa si eu de expl primesc si pe mailul meu personal si pe cel de la locul de munca zeci de reclame, invitatii pe siteuri de matrimoniale, etc.  Dar sa se intre pe mess asa..  Nu pot avea mai multe persoane acelasi gand si sa intre pe tine, doar daca nu e o pandemie de obsesie sexuala in randul barbatilor   sjuk   eu zic ca o singura persoana face treaba asta.

#29 2010-01-16 01:31:44

saith
Banat
De la: smee hq
Inregistrat: 2010-01-16
Site

MissO girl a scris:

James
spre deosebire de tine eu nu imi pun idul la matrimoniale...nu de alta dar imi pot petrece ziua printre oamenii normali si am un iubit wink u care imi pot petrece timpul in loc sa injur lumea pe siteuri ...asta da dovada de o foarte proasta crestere si de lipsa unei ocupatii

lady webul mi s-a deschis singur si de asta am si crezut ca e vreun visrus ceva...sau vreo eroare din calc meu

intre timp mi-a bagat al meu idul nush  unde si s-a sters de pe siteruile astea...nu am mai gasit nicio cerere....

Dragă, tu eşti exact genul care-şi pune id-ul la matrimoniale, ?nsoţit de poze ?n care se urcă pe pereţi precum Tarzan prin copaci. Aşa că taci din gură, puţulicile alea care ţi-au fost fluturate prin faţa ochilor nu şi-au dat singure Accept, nici la ID şi nici la webcam.

Ultima oara a fost editat de saith (2010-01-16 01:32:56)

#30 2010-01-16 01:35:09

pokemon
Diamond member
Inregistrat: 2006-10-06

saith a scris:

MissO girl a scris:

James

Dragă, tu eşti exact genul care-şi pune id-ul la matrimoniale, ?nsoţit de poze ?n care se urcă pe pereţi precum Tarzan prin copaci. Aşa că taci din gură, puţulicile alea care ţi-au fost fluturate prin faţa ochilor nu şi-au dat singure Accept, nici la ID şi nici la webcam.

aici sunt de acord.

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

#31 2010-01-16 02:16:18

Loveable
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2008-02-12

MissO girl a scris:

unul mi-a dat web si era dezbracat...am zis ca visez...

rotfl
scuze neutral

hjarta

#32 2010-01-16 10:28:53

majestik
Addicted member

ontopic.

pot sa ma pun on la mess doar la o singura prsoana, la internet pe mobil?

#33 2010-01-16 12:55:49

Miss_B
Insomniac member

pokemon a scris:

saith a scris:

MissO girl a scris:

James

aici sunt de acord.

si eu!
nu am mai auzit sa se deschida web-ul singur  roll
dupa cum am zis k am patit si eu din astea,dadeau web si dadeam decline k imi imaginam c arata  rotfl2  si la add-uri,tot decline-din moment c ma deranjau si am vazut cum e,e logic sa nu mai accept.

#34 2010-01-16 21:41:30

Madalina85
Addicted member

imi pare rau ca voi considerati ca am facut acesta afirmatie doar ca sa ma aflu in treaba...am si specificat ca poate e ceva din calculatorul meu care da accept automat...au fost sute de obsedati care intrau direct si apareau mesajele fara sa dau accept...m-am interesat ulterior si am avut dreptate...nu e nevoie de accept sa sa vb cu tine
ma rog ...nu m-am suparat .fiecare cu ideile lui...

dar .....in legatura cu james care nu e altceva decat un frustrat care se razbuna pe forumiste pentru ca de-a lungul vietii numeroase femei l-au refuzat ....sper sa mai taca din gura pentru ca nu avem nevoie de opiniile lui si mai bine sa se duca si el la un suc cu un prieten(daca il are si pe ala) ...doar doar l-o baga si pe el cineva in seama ca deh...are si el de rezolvat niste "probleme"...

in al doilea rand eu nu am nevoie sa imi pun idul pe un site pentru ca reusesc si singura sa imi fac o viata in afara calculatorului...spre deosebire de tine...care saracutu probabil ca stai si enervezi lumea pe aici ...pentru ca la viata ta asa ai fost si tu tratat;)

#35 2010-01-17 22:53:05

lalky
Full member
Inregistrat: 2008-07-20

am patit si io faze din astea.m-o pus dracu sa caut pe la mesenger pe acolo si am intrat la yahoo chat e chiar in mess.acolo sunt o gramada de cam si  am intrat ca fraiera sa vad ce si cum si sa vezi tu dupa aia ce de pagini deschise care intrau doar asa si vroiau sa se arate in cam. rotfl2

nu poate intra nimeni pe adresa ta daca nu l-ai acceptat si si daca nu e in lista de prieteni nici asa.

#36 2010-01-17 22:55:07

Madalina85
Addicted member

ba se poate  skitarg
ce naiba nu oi fi nebuna???daca intrau direct??? apareau ferestrele asa...intereseaza-te daca nu crezi, dar daca eu spun asta inseamna ca am patit-o

#37 2010-01-17 23:03:24

lalky
Full member
Inregistrat: 2008-07-20

da nu te supara draga yikes eu asa stiu , si cei de aici tot asa ti-au spus ..eu ti-am dat doar un ex.daca ti-a intrat careva pe messenger si a umblat pe acolo? n-ai de unde sa stii ....poti sa-ti schimbi adresa..da eu stiu ca n-are cum sa intre cineva doar asa si si nefiind in lista de prieteni

#38 2010-01-17 23:06:05

Madalina85
Addicted member

lalky a scris:

da nu te supara draga yikes eu asa stiu , si cei de aici tot asa ti-au spus ..eu ti-am dat doar un ex.daca ti-a intrat careva pe messenger si a umblat pe acolo? n-ai de unde sa stii ....poti sa-ti schimbi adresa..da eu stiu ca n-are cum sa intre cineva doar asa si si nefiind in lista de prieteni

pai nu m-am enervat dar ma simt ca in filmele alea cu nebuni in care eu vad stafia si nimeni nu ma crede...am rezolvat acum problema nu mai intra ca am sters idul de acolo.dar chiar au intrat pe mine fara sa le dau accept...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.