homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Divort-rascruce in viata pt parinti si copii depotriva

#1 2010-01-15 13:15:32

cezady
New member
Inregistrat: 2010-01-04

Divort-rascruce in viata pt parinti si copii depotriva

Salut tuturor.Am revenit pe site dupa o absenta de vreo 2 ani,poate umpic suparata pe viata,dar cu siguranta mai matura angel  (sper)
Sunt in divort,mamica de trei copii mici,si marea mea problema,pt ca desi am prieteni care au trecut prin asa ceva,nu stiu ce se intampla cu copii unui cuplu divortat,si aici ma refer sentimental
Ca intotdeauna ei raman la mama,ca e un partaj ,asta se stiu,dar am nevoie de ajutor ,sa inteleg niste pc de vedere al unora dintre voi care au trecut prin asa ceva,in calitate de copii,sau parinti care au putut comunica cu copii lor..ai mei sunt prea mici pt a putea vorbi.
Ma gandesc cum sa fac ca aceasta hotarare a mea sa le fie mai usor,si pana se va ajunge la psiholog cu ei,pt ca acum nu am posibilitatea fizica sa ii tratez cu cineva autorizat,si nici macar nu s-a inceput actiunea de divort,legal vorbind...sa pot sa aflu niste experiente reale,sa ma ghidez oarecum,cam in ce directie e un suflet de copil atunci cand se intampla asa ceva.
Merci mult

#2 2010-01-15 13:24:15

alinda
Diamond member
Inregistrat: 2008-01-07

Re: Divort-rascruce in viata pt parinti si copii depotriva

incep prin a-ti spune ca eu n-am trecut prin asa ceva, incerc doar sa-mi spun parerea.
spui ca sunt mici copiii, asta cred ca e un punct in plus pentru ei in toata problema. vor sesiza cu siguranta lipsa tatalui, desi el parca nu era prezent foarte mult in viata lor (era sofer, parca asa imi amintesc, nu? am senzatia ca am retinut multe chestii despre tine, nu stiu cum si de ce). presupun ca era destul de tensionat climatul in casa, ori asa ceva sesizeaza pana si sugarii. s-ar putea (daca era climatul cum presupun eu) sa nu sufere prea tare copiii de pe urma despartirii.... ba mai mult, tu vei fi cu siguranta mai relaxata si mai destinsa decat pana acum...
eu zic sa-i urmaresti o perioada sa vezi daca apar manifestari anormale la ei, de genul: refuza hrana, fac in pat, refuza sa discute, etc..

"I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison

#3 2010-01-15 13:28:34

aadriana
Sr. member
Inregistrat: 2009-03-09

Parintii mei au divortat cand eram eu foarte mica... Cum ai zis, ca de obicei, am ramas cu mama. Cand eram mica, intrebam pe toata lumea de ce eu nu am tata si de ce la mine la serbari la gradinitza venea doar mama. La mine e si alceva, acum nu de mult am aflat ca mama mea i-a interzis tatalui meu sa ma vada neutral si asa eu nu am avut nici o legatura cu tatal meu.. Tu banuiesc ca n-o sa faci asa ceva. Deci, incearca sa ii tii totusi aproape de tatal lor, sai viziteze, sa duca copilasii in oras, sa fie si el prezent la serbari, la zile de nastere, etc. Acum cum sunt mici nu ar intelege ce se intampla, de aceea e bine sa il aiba si pe tata cat de cat langa ei. Pe mine m-a afectat mult cand eram micutza, mai ales ca peste tot unde mergeam, copii aveau un tata, si eu nici nu puteam vorbi cu el, sau macar sa-l vad. Cu cat cresc o sa fie mai ok, mai ales daca ajung sa fie intr-o buna relatie cu tatal si importan e sa le fi si tu alaturi mereu. Si vor trece cu bine...

Eu sper ca anul asta, dupa 20 de ani sa ma intalnesc cu tata chicot
PS: eu am raspuns fara sa cunosc povestea ta... Daca nu e prea ok ce am zis, scuze.

Ultima oara a fost editat de aadriana (2010-01-15 13:30:40)

Si de ma vei iubi,/ Peste crivatul iernii ce vine.../ Fara brate, cu ochii pustii,/ N-am sa mai am ce intinde spre tine.... [Adrian Paunescu- Copaci fara padure]

#4 2010-01-15 13:31:09

deealexx
Hero member
De la: Hu
Inregistrat: 2009-07-30
Site

ai mei au divortat cand aveam 18 ani...si la 18 ani juma (dupa bac) ne`am mutat din casa tatalui. sufletul meu nu va mai fi niciodata la fel atata timp cat ei nu sunt impreuna. ceva s-a rupt si doare teribil de rau. chiar daca au trecut 2 ani de atunci, degeaba. nu o sa ma vindec niciodata. am noroc ca sunt plecata la facultate si stau acasa numai in vacante... aici ma mai iau cu scoala... ma ajuta enorm de mult si prietenul meu..mereu mi`a fost alaturi..si m-am legat de familia lui asa "sanatos"..in sensul ca acolo e caldura si e ...familie.. e foarte aiurea sa ma impart in 2 parti... e aiurea sa ma duc la tata in vizita doar.. e aiurea sa`l sun pe el..apoi separat pe mama..etc...

ai tai sunt mici...mi`e greu mie sa ma impac cu idee, dar lor... poate faptul ca sunt mici, ajuta ca nu inteleg exact ce se petrece...insa sa nu le rupi relatia cu tatal lor. doar daca lui nu`i pasa de ei...asta e alta problema. insa invata`i sa conteze mereu pe amandoi chiar daca nu mai locuiti impreuna. tatal sa vina regulat sa`i vada..sa iasa cu ei..etc.

multa putere iti doresc >big_smile<

#5 2010-01-15 13:37:13

x_ynna
Addicted member
Inregistrat: 2009-01-27

cezady si parintii mei au trecut printr-un divort si pot sa spun ca am crescut fara tata si fara mama, caci dupa ce s-au despartit am plecat din Bucuresti la bunica,iar mama la Suceava ca acolo si-a gasit serviciu (o vedeam doar in week-end)...iar tata trecea pe strada pe langa mine si de beat ce era nici nu ma recunoastea...desi a murit nu o sa il iert niciodata ca mi-a distrus familia si din luxul si banii pe care ii aveam am ajuns sa ne descurcam din ce in ce mai greu;

e un noroc totusi(cu ghilimelele de rigoare daca ma intelegi)...ca ai copii micutzi...asa nu o sa poata spune ca si-au pierdut tatal pentru ca nu au stiut cum e cu el si , in cazul asta, cel putin la mine asa e...am fost foarte putin marcata sau chiar deloc...dispretul fata de el mi-a inlaturat si suferinta oricum...

mai depinde si de tempermentul lor aici, de cum o sa se poata resemna cu asta si de cum o sa aleaga sa traiasca pe viitor...
eu nu am murit ca ai mei s-au despartit chiar deloc...am primit toata dragostea si intelegerea de care am avut nevoie, desi bunica mi-a fost mama...am avut o copilarie foarte fericita...la scoala am fost mereu printre primii iar acum sunt studenta la medicina in anul II. Deci nu a fost un capat de tzara...m-am descurcat si fara tata...e doar chestia de cum reusesti sa accepti situatia cred eu...

in ceea ce te priveste te pot sfatui sa le vorbesti deschis, sa nu le ascunzi adevarul despre tatal lor ca sa nu te condamne mai tarziu pe tine pentru divort...dar sa le-o spui intr-un mod care sa nu ii raneasca si la o varsta la care sa poata intelege totusi...sa nu fie nici prea devreme(pentru ca nu ar intelege care a fost treaba)...dar nici prea tarziu(pana sa dea piept cu problemele legate de scoala, de societate - frustrari de astea, eu zic ca ar fi bine sa fie obisnuiti cu ideea asta si sa nu le fie rusine sa recunoasca)...

sa le daruiesti toata dragostea ta si daca ai o familie mare...bunici, verisori, unchi, sa ii lasi sa isi petreaca cat mai mult timp cu ei...la mine a ajutat mult...

si sa nu uiti sa faci ceva si pentru tine...esti tanara...daca ai ocazia sa iti refaci viata fa-o fara sa stai pe ganduri si obisnuieste-i si pe ei cu ideea ca ar putea sa apara oricand un barbat care sa se indragosteasca atat de mult de familia voastra incat sa nu isi mai doreasca sa plece si sa va iubeasca pe toti 4 asa de mult incat sa va faca foarte fericiti...

cam atat am avut de spus...iti doresc mult succes si putere sa depasesti greutatile ce vor urma!!

O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! grater

Publicitate

loading...

#6 2010-01-15 13:49:26

cezady
New member

Imi doresc sa se termine cat mai repede partea legala a divortului,si sa vad exact cam cat de mult isi vrea copii...deocamdata din momentul despartirii si pana acum nu a facut decat cam ce i-a picat lui bine,nu neaparat si pt copii...degeaba a luat baietii de sarbatori la el,trei saptamani,daca ei nu au fost despartiti NICIODATA de mine,iar cel mic e dependent de mine..si mi i-a adus intr-o stare deplorabila,tristi plansi si vai de capul lor,si asta ca sa imi demonstreze ca poate sa aiba grija de ei....in condiintiile in care el nu schimbat ever un scutec,sau sa pregateasca un biberon,sau vreo lingurita de mancare,niciodata la niciunul.
Cand mi i-a adus el era foarte fericit ca s-a petrecut de sarbatori,era aranjat,parfumat imbracat,copii in haine vechi,cel mic chiar avea pantalonii rupti,febra pe el ,bolnav,2 zile 38-39 febra,trist,plans,.....cel mare a mai fost invata cu el,sa mearga cu masina,nu era chiar asa....dar de 10 zile nu se dezlipeste de ine..si mai are momente in care plange fara motiv in brate la mine.
Eu nu vreau sa ii interzic accesu la copii,dar deo camdata omul face lucruri care implica copii,dar pt orgoliul propriu si nu neaparat in folosul lor.

#7 2010-01-15 13:54:31

SoareleMeu
Hero member
Inregistrat: 2007-11-16

in primul rand sa nu iti folosesti copiii ca arma importiva lui. ( sunt sigura ca nu o vei face dar e important de mentionat )
tatal trebuie sa fie o prezenta constanta si chiar daca nu vrea sa ii vada trebuie sa ii vada regulat.
Tot ce a fost intre voi sa fie trecut si asta este. Viata merge mai departe.

#8 2010-01-15 13:56:02

x_ynna
Addicted member

cez nu te nelinisti in privinta copiilor...in scurt timp ei o sa fie cei care o sa refuze sa mai mearga la el...si unui animal daca ii dai in cap a 2 a oara nu mai vine daca il chemi...

cu partea legala nu stiu ce sa iti spun...depinde si de el...daca e dispus sa coopereze si daca isi doreste la fel de mult ca si tine sa se termine totul...la mama a durat vreo 2 ani ca el nu vroia sa se desparta...la primul termen...dupa ce mama a facut drum Suceava - Bucuresti el a venit si in sictir a zis: ''nu am femeie de lasat eu'' ...s-a ridicat si a plecat...si cu faze din astea a tarait-o 2 ani pe drumuri...

sper sa nu fie si cazul tau si sa terminati cat mai repede...
mult succes!!

#9 2010-01-15 14:16:33

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

cezady, iti zic si eu din experienta mai multor prieteni care au avut parintii divortati :
- lasa copiii sa petreaca timp cu tatal lor
- nu-l vorbi de rau in fata copiilor
- nu le cere copiilor sa aleaga intre el si tine (in diferite contexte)
- pe cat posibil, nu le arata cat suferi si mai ales nu-i face partasi la probleme care nu sunt ale lor (sa le spui lucruri de genul : tatal vostru nu ne ajuta/  nu ne iubeste / ne-a parasit etc.)
- la eventualele lor intrebari raspunde-le ca mai si tati ii iubesc la fel de mult, doar ca nu mai locuiesc impreuna
in ciuda a ceea ce se crede, copiii sufera mai putin din cauza absentei unui parinte decat in conditiile in care parintii nu se inteleg
iar daca tu nu le atragi atentia asupra faptului ca tatal lor e absent si te comporti firesc nu vor fi foarte traumatizati... doar ca modul in care tu simti / vorbesti despe el se rasfrange si asupra lor

inteleg ca el nu se poarta chiar cum ar trebui si ca tu ai niste resentimente - firesti - dar incearca sa nu lasi asta sa se vada
daca nu-i lasi sa se vada cu tatal sau el nu vrea sa-i vada nu le spune lor motivul real, spune-le ca tati are treaba etc
copiii nu au de unde sti ca divortul e ceva tragic daca nu le spui tu... pentru ei e doar o schimbare, si copiii se adapteaza mai usor decat noi la schimbari

Ultima oara a fost editat de heimdall (2010-01-15 14:28:52)

#10 2010-01-15 14:20:52

ioana_4
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2006-11-13

Ai mei s-au despartit cand eu aveam 14 ani. Mi-a fost greu sa aleg intre a pleca cu mama(ceea ce implica si mutat in alt oras) sau a ramane cu bunicul meu(tata nu intra oricum in calcul). Am ales cu greu pana la urma sa plec cu mama, desi mi-a fost foarte greu sa plec din casa bunicului meu care ma crescuse, dar era insuportabil sa fiu chiar si in preajma tatalul meu care devenise alcoolic, asta fiind si motivul pt care mama nu a mai suportat sa stea cu el. Ce sa zic, mi-a fost greu, am plans, am avut si ceva probleme de sanatate dar intr-un final m-am adaptat la noua situatie.
Cred ca sfaturile date de heimdall sunt foarte bune pentru situatia ta. Eu zic ca cei mici o sa fie bine pt ca ei au puterea sa se adapteze mai usor la noua situatie si daca tu le vei fi alaturi si tatal lor va sti sa se comporte cu ei nu vor suferi prea mult.

#11 2010-01-15 17:49:24

lucia05
Insomniac member
De la: tara lui Papura Voda
Inregistrat: 2008-09-13

cezady, nu stiu pentru cine e mai greu divortul! parinti sau copii...cert este ca toti il resimt.
ca voi nu mai puteti continua casnicia e una si e perfect de inteles insa sper sa fiti atat de maturi si de puternici incat sa lasati orgoliu deoparte pentru copii.
-in primul rand tu va trebui sa fii mult mai atenta cu ei, nu cocolositoare insa sa incerci sa acoperi si lipsa celuilat parinte ca sa nu resimta plecarea lui ca pe un abandon ( cam asa o interpreteaza )
- amandoi ar trebui sa petreceti timp cu copii, pe rand - ok! dar nici unul sa nu lipsiti din viata lor
- sa nu aveti discutii in fata copiilor si sa nu le spuneti vreodata ceva de rau unul despre celalalt

Nu stiu cat de micuti sunt ei acum dar, in functie si de varsta lor, ai putea chiar sa ii intrebi pe ei cum percep situatia ( prinzi un moment in care va jucati sau faceti altceva care va apropie ) si din raspunsul lor vei putea gasi si tu raspunsurile tale pentru ei.

Nu-i deloc placut! Iti spune o persoana care a trecut prin asa ceva cand avea 9-10 ani neutral

I am who I am and I choose to be me!

He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader
He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion!

#12 2010-01-15 19:05:05

wild_wind
Platinum member
De la: tara nimanui
Inregistrat: 2008-08-14

pai...cezady,eu fac 9 ani de cand sunt divortata. exul a plecat cand fimiu avea 3 ani si a mai venit cand avea 8. copilul meu a crescut cu tata la telefon,din poze si din vorbele mele,dar sa stie cum este cu tata,nu a stiut niciodata. l-am crescut in spiritul..vrei sa il iubesti esti liber,vrei sa il urasti,la fel. nu l-am vb de rau ,insa i-am spus mereu  ce avea sa fie si cand constata fimiu ca am avut dreptate,cred ca ma ura..insa timpul a demonstrat ca are mai multe motive sa il urasca decat iubeasca. la 8 ani,am facut psihoterapie cu el,ptr ca nu intelegea cu ce a gresit de tati a ales sa plece si mai ales,de ce face un alt bebe...a fost greu dar nu imposibil.
vreau sa iti zic ca l-am crescut in asa fel incat sa nu devina un pampalau mamos si frustrat..ba chiar i-am explicat ca nu e deloc handicapat daca tata nu e..poate trai si fara,iar asta il face mai puternic si pe mine la fel.
de prisos sa iti spun ca am fost mai intai de toate mama,iar apoi tata,ptr ca daca fetele isi iau model de viata din familie mama...baietii il au pe tata,deci a trebuit sa gandesc si din punct de vedere masculin si sa vorbesc cu el,sa il invat.
a suferit si cred ca in tacere inca mai sufera.
cine spune ca ,copii nu simt ca sunt mici..minte.
degeaba ii oferi toata dragostea ta...lipseste inca un parinte,deci trebuie sa te chinui sa suplinesti doi..

ce sa iti mai zic?certuri?nu are rost...sa zici..uite tati nu ti-a dat,nu ti-a facut?nu are rost..rolul tau este sa ii feresti de tot uratul dintre tine si sot si niciodata sa nu ii impingi la inaintare..
o sa fie f greu..te asigur,nu am de ce sa mint sau sa te menajez..ai cerut sfaturi sincere....insa nu esti singura care a patit asa  ceva,asta trebuie sa te intareasca si sa nu cedezi si sa te lasi,ptr ca ai trei copii nu unul ca mine si trebuie sa devii model de viata ptr ei. apropo,fimiu face 17 ani si la ora actuala a recunoscut ca tot timpul am avut dreptate in ceea ce il priveste pe tatal sau,pe care a hotarat sa il uite definitiv.(dar cati ani mi-au trebuit sa astept aceste cuvine si cata rabdareee)
daca mai ai intrebari..cu mare drag

VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!!

#13 2010-01-15 19:28:14

x_ynna
Addicted member

cez si eu sunt de parere cu wild...nu ai de ce sa il vorbesti de rau in fata lor...dar nici sa nu il pui intr-o lumina extrem de favorabila...fiecare om isi castiga respectul...unii tati in aceste cazuri poate o fac...cei mai multi insa nu...ei o sa realizeze si o sa se simta asta...sa nu ii obligi sa mearga la el daca nu ii vor...

#14 2010-01-18 12:04:29

cezady
New member

fetelor va multumesc mult.wild stiu ce ma asteapta,sunt clar pt cresterea in normalitate,si nu in ura...nu am de ce sa fac din copii astia niste oameni inraiti fara motiv.daca el vrea sa fie tata ,atat cat ii permite legea ok,daca nu e iarasi ok...din pacate momentele in care mai luam contact se lasa cu injuraturi si certuri,tocmai pt faptul ca nu accepta ca i-a plecat sacul de box de acasa..prefer ca pana la finalizarea divortului sa nu mai vina,oricum nu s-a catadicsit nici cu un telefon de vreo 2 saptamani...ma rog sunt multe de spus despre el
in esenta il vad doar ca pe un om care si-a considerat copii un trofeu..ne falim cu ei si atat.in lume suntem mandri,in casa nu pun mana sa fac nimic,si ultimele contacte pe care le-a avut cu copii  tot ce a facut a fost bine doar din pc lui e vedere..copii au suferit extrem de mult,dupa ce ca erau debusolati,si traumatizati i-a terminat cu totul...se recupereaza dar greu..si ma doare pt ca nu stiu de ce trebuiau si ei chinuiti in plus,mai mult decat oricum erau.
Sincera sa fiu ,nu mi-e teama ca o sa vina vremea in care o sa spuna vreau la tata...sunt liberi sa o faca atunci cand vor dori asta,si mai ales cand vor fi destui de constienti sa poata sa aleaga..acum nu sunt capabili de asta,nu vorbesc,sunt mici ,mult prea mici,si nu am incredere ca altcineva ii poate ingriji mai bine decat mine(mancat ,pampersi,somn de amiaza)cine are copil mic,stie ce spun,unul singur si te lasa fara timp sa iti faci un dus,daramite trei.
vreau sa fiu impartiala,ma abtin sa discut cu ei de fata despre el,si mai ales cand sunt suparata,sau imi aduc aminte....mi-e frica si sa ridic putin tonul pt ca cel mare cum aude voce mai puternica cum se lipeste de mine si i se citeste frica in ochi..noaptea nici la baie nu pot sa ma duc ca el e langa usa....
dupa divort o sa caut un psiholog bun..sper sa ma ajutai cu ceva nume..pt ca trebuie sa ii tratez,au vazut mult prea multe violente intre mine si el,ca sa ma imbat cu apa rece ca sunt copii afectati doar de plecarea lui.
si cu toate ca ei nu au fost agresati fizic sau verbal,(multumesc lui D-zeu ca nu a avut apucaturi dintrastea pana acum)la varsta lor au deja frica in sange,frica de bataie pt mama lor.....

#15 2010-01-18 18:48:44

wild_wind
Platinum member
De la: tara nimanui
Inregistrat: 2008-08-14

offf,asta e rau cezady..si indiferent cat de greu iti va fi...sa mergi cu ei sau cu care crezi tu,la psiholog,ptr ca ii va ajuta sa isi recapete increderea in sine si in cei din jur...
eu nu cred ca stiu..cati ani au??

VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!!

#16 2010-01-20 15:15:23

mamytzica
New member
Inregistrat: 2009-12-20

cezady a scris:

Salut tuturor.Am revenit pe site dupa o absenta de vreo 2 ani,poate umpic suparata pe viata,dar cu siguranta mai matura angel  (sper)
Sunt in divort,mamica de trei copii mici,si marea mea problema,pt ca desi am prieteni care au trecut prin asa ceva,nu stiu ce se intampla cu copii unui cuplu divortat,si aici ma refer sentimental
Ca intotdeauna ei raman la mama,ca e un partaj ,asta se stiu,dar am nevoie de ajutor ,sa inteleg niste pc de vedere al unora dintre voi care au trecut prin asa ceva,in calitate de copii,sau parinti care au putut comunica cu copii lor..ai mei sunt prea mici pt a putea vorbi.
Ma gandesc cum sa fac ca aceasta hotarare a mea sa le fie mai usor,si pana se va ajunge la psiholog cu ei,pt ca acum nu am posibilitatea fizica sa ii tratez cu cineva autorizat,si nici macar nu s-a inceput actiunea de divort,legal vorbind...sa pot sa aflu niste experiente reale,sa ma ghidez oarecum,cam in ce directie e un suflet de copil atunci cand se intampla asa ceva.
Merci mult

Buna, eu acuma am terminat cu divortul.....am 2 copii, si pt ei am facut acest pas...nu e usor, mult mai usor decat atunci cand incasezi pumni si injurii si esti supusa la perversiuni!
copiii mei au 14 si 12 ani.....statul mi i a incredintat mie....el nici nu s a prezentat la proces, decat ultima oara....copiii au fost interogati de catre un asistent social, apoi de catre judecatoare....au urmat martorii...am avut 2 din familia mea...si s a terminat.....
acum astept cu multa groaza partajul.....m a amenintat ca imi ia tot, sora lui fiind un om fff influent aici la noi in oras.....de copii nu i pasa, nu i a iubit, a spus ca oricum au fost o povara....si la iesirea din tribunal, mi a ras in fata, spunindu mi ca voi vedea pensia alimentara la pastile cailor......a fost obligat la plata unei sume de 180 ron....100 fetita 80 ron baiat.....
Doamne ajuta ti kram

.....Niciodata sa nu insulti o femeie care cade....
cine stie ce povara ii copleseste sarmanul suflet .....
.....mamytzica....

#17 2010-01-21 12:30:18

cezady
New member

chiar nu-mi pasa de pensia lui,sau de lucrurile facute impreuna...am toata viata inainte sa le mai fac odata,marturisesc ca am putina teama ca de acum sunt si mama si tata,si ca nu pot sa ma bazez pe nimeni ca va face in locul meu..dar asta e,asa cum nu m-am bazat pe nimeni ca ma ajuta cu copii mici sa ii ingrijesc(mama,tata,soacra)nici acum nu ma dau batuta.Ma bucur ca mi-am dat seama acum de ce fel de om e..si nu dupa 10 15 ani.cand chiar ca e greu sa o iei de la capat.Iar partaj,nu vreau si nu am nevoie de nimic..sa se ingroape cu ele daca vrea,ca pentru niste amarate de lucruri am mancat si bataie si injurii,si pe langa copii,ca vezi doamne ,sa creasca cu tatal lor,am acceptat 6 ani cu om nebun..

#18 2010-05-08 11:13:55

sleeping_beauty
Addicted member
Inregistrat: 2006-11-23

mamytzica cum te mai descurci? puss

cezady puss

#19 2010-05-09 11:33:47

mrn
Full member
Inregistrat: 2009-12-21

off cezady.... eu sper sa poti pastra tu copii, de fapt sunt mai mult k sigura k vor ramane la tn, dupa tot ce ti-a facut fostul tau barbat, si vei vedea k totul va fii bine. gandeste-te doar la tine si la ei. ai toata viatza inainte, lumea nu se va opri aici.

Impreuna suntem magnifici..separat insa suntem banali.. hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.