homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Voi iesiti in doi?-3

#39 2010-01-22 12:43:12

YoHanna
Insomniac member
Inregistrat: 2007-05-31

Re: voi iesiti in doi?

cel place cel mai mult la relatia mea...e ca...iesim si impreuna ...si cu prieteni
dar din cand in cand ies doar eu cu fetele...si el doar cu baietii tongue

hjarta "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" hjarta

#40 2010-01-22 12:55:13

anabella_n
Hero member
Inregistrat: 2009-04-17

nu plecam niciodata cu nimeni in concediu si de cele mai multe ori iesim doar noi doi. cam o data pe luna, uneori chiar si la doua luni mai iesim cu prieteni, ca sa nu creada ca i-am uitat, dar in general preferam doar compania celuilalt.
asa e de aproape 8 ani, de cand suntem impreuna si pentru noi e cea mai buna metoda. nu ne place sa socializam, cred smile

#41 2010-01-22 16:44:21

Jacqui
Platinum member
Inregistrat: 2008-09-18

noi iesim numai noi doi...la cumparaturi de mancare ...peste tot big_smile:hjartahjarta: big_smile

#42 2010-04-09 20:12:05

syd
Sr. member
Inregistrat: 2008-09-01

si noua ne place sa iesim in doi,de multe ori am refuzat sa mai iesim cu prietenii numai sa fim noi doi,chiar si la un suc din ala ieftin si tot ne place ,daca e sa iesim la restaurant sau altundeva si mai bine dar ne multumim si cu putin

#43 2010-04-10 00:09:52

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

noi aveam o perioada in care ieseam mai mereu cu prietenii. rar se intampla sa iesim singuri; era f frumos si atunci, dar din pacate nu toti prietenii sunt "prieteni", iar mie nu mi place sa ma prefac asa de amorul artei...
nu ca as fi f mare acum, dar toate astea merg pana la o anumita varsta sad

si acum mai iesim "in gasca" dar rarut big_smile

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.