|
Nu esti logat.
Oligoastenospermie - exista tratament care sa dea si rezultate?-2Pagini: 1 2
#20 2011-03-05 16:32:47
Re: Oligoastenospermie - exista tratament care sa dea si rezultate?nu poate nimeni sa imi dea un sfat? sau o parere? Offline #21 2011-03-07 19:52:36
Re: Oligoastenospermie - exista tratament care sa dea si rezultate? danyela spermograma nu este prea buna, dar nici dezastruoasa...mie mi se pare a fi chiar normospermie, doar ca la limita inferioara... ar fi foarte util sa mergi cu sotul la un medic androlog, sa vedeti daca nu cumva are vreo infectie, sau varicocel, care a condus la o spermograma mai slaba...spermograma se mai imbunatateste cu tratament, in cazul sotului meu s-a imbunatatit destul... O lupta-i viata, deci te lupta... Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! Are mama o fetitza frumusica foc Offline #22 2011-03-17 13:24:17
Re: Oligoastenospermie - exista tratament care sa dea si rezultate?buna fetelor.ma numesc karina,si sunt noua pe aici.sotul meu a fost diagnosticat cu astenospermie .imi doresc foarte mult un copil,dar se lasa asteptat de 2 ani.Sotii vostrii ce tratamente au luat?au dat randament?.Momentan ia vit e,supradin,apilarnil si niste antibiotice .sper sa dea rezultat Ultima oara a fost editat de karina13 (2011-03-17 13:29:10) Offline #23 2011-03-17 13:55:25
Re: Oligoastenospermie - exista tratament care sa dea si rezultate?buna Karina . astenospermia se poate trata , noi am primit selezin , am mers la androlog care ne-a recomandat : analize hormonale, eco scrotala si de prostata pentru a elimina prezenta unui eventual varicocel si anticorpi antispermatozoizi , apoi am facut tratament3 luni cu spermotrend. ati facut si spermocultura ? . Offline #24 2011-03-24 08:00:46
Re: Oligoastenospermie - exista tratament care sa dea si rezultate?am facut spermocultura,si a iesit un stafilococ coagulazo negativ.ia zanocin si flamexin antibiotice.mai are o luna de tratament si apoi o sa facem iar o spermocultura si spermograma. Ultima oara a fost editat de karina13 (2011-03-24 08:16:14) Offline Publicitateloading...
#25 2011-03-24 09:44:48
Re: Oligoastenospermie - exista tratament care sa dea si rezultate?Karina13, mult succes la repetarea spermogramei! . Offline #26 2011-07-07 21:30:22
Re: Oligoastenospermie - exista tratament care sa dea si rezultate?Buna fetelor, vin si eu cu o problema mare pt mine, de 1 an ne chinuim sa facem si noi un bebe, si la toate controalele si investigatiile la care am fost doctorii mi-au spus ca sunt f ok din punct de vedere al fertilitatii, ciclu regulat, ovulatie a 14 a zi. I-am facut o spermograma sotului si surpriza: problema era la el: oligospermie moderata cu astenospermie. am fost la dr cu spermograma si mi-a spus sa ia pt inceput un tratament naturist : fertility( si eu si el) si sa repetam dupa o luna spermograma. As vrea sa stiu cine s-a mai confruntat cu problema asta si daca sunt sanse sa fem si noi un bebel. astept pareri vreau sa fiu mamica Offline #27 2011-07-07 21:39:09
Re: Oligoastenospermie - exista tratament care sa dea si rezultate?
la ce dr. a mers? spermocultura a facut? eu ti-as recomanda o vizita la urolog, eventual si androlog, sa faca o ecografie scrotala si de prostata ...ii va zice medicul....exista tratamnet, oricum cele naturiste actioneaza intr-un timp mai indelunngat. . Offline #28 2011-07-07 22:49:12
Re: Oligoastenospermie - exista tratament care sa dea si rezultate?multumesc de raspuns, ideea e ca sotul meu lucreaza in armata, si in fiecare an are de facut vizita medicala, deci 2 zile le sta numai prin spital si isi face toate analizele si totul e ok. Spermograma a iesit nasoala de tot, doar 20 de milioane/ml din care doar 30% miscari vii si 60% sunt imobili, restul de 10% nu mai stiu ce era. O sa tinem luna asta tratamentul cu fertility si o sa facem o noua spermograma luna viitoare sa vedem cum o sa iasa si o sa vedem atunci ce o sa mai facem si unde o sa mai mergem, Ideea e ca trebuie sa renunte la fumat, ca fumeaza f mult, 2 pachete pe zi, si nu stiu cum o sa-l fac sa renunte ca e fumator inrait, o sa am de munca. Ultima oara a fost editat de dianamara (2011-07-07 22:53:08) vreau sa fiu mamica Offline #29 2011-07-07 22:53:28
Re: Oligoastenospermie - exista tratament care sa dea si rezultate?cu placere. nu doar fumatul poate afecta spermograma...mai sunt si alte cauze eu ti-am zis care ar fi pasii de urmat...ma rog, voi faceti cum stiti ca e mai bine pentru voi...niciun medicamnet naturist nu face minuni intr-o luna . Offline #30 2011-07-07 23:22:17
Re: Oligoastenospermie - exista tratament care sa dea si rezultate?sunt constienta ca nu rezolv intr-o luna, ideea e ca as vrea sa repet spermograma si la alt laborator sa vedem daca tot asa este, si o sa urmam toti pasii mentionati sa vedem unde e buba, multumesc de raspuns! vreau sa fiu mamica Offline #31 2011-07-08 08:03:38
Re: Oligoastenospermie - exista tratament care sa dea si rezultate?spermograma nu e chiar dezastroasa, aveti totusi 20 mil... Doamne, te rog, fa o minune si pentru noi! Offline
Pagini: 1 2
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|