|
Nu esti logat.
Va rog dc puteti acum sami raspundeti?#1 2010-01-17 22:17:28
va rog dc puteti acum sami raspundeti?am scapat pasila in apa sa dizolvat ce fac o iau pe aia pe care trebuia sa o iau maine?si dupaia cum le reiau?va rog sami spuneti Offline #2 2010-01-17 22:23:05
Re: va rog dc puteti acum sami raspundeti?cel mai bine ar fi sa o iei pe urmatoarea si apoi sa iti cumperi o folie din care sa iei o pastila si pe care sa o tii de rezerva...asta in cazul in care iei AC.uri monofazice... O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! Offline #3 2010-01-17 22:24:10
Re: va rog dc puteti acum sami raspundeti?iau yasmin e monofazic? Offline #4 2010-01-17 22:25:40
Re: va rog dc puteti acum sami raspundeti?da,e monofazic Offline #5 2010-01-17 22:29:13
Re: va rog dc puteti acum sami raspundeti?multumesc f mult,deci iau pastila pe care trebuiau sa o iau maine si apoi imi cumpar un blister nou din care pun una deoparte si le iau in continuare Offline Publicitateloading...
#6 2010-01-17 22:31:01
Re: va rog dc puteti acum sami raspundeti?daca iei maine un blister...maine sa iei o pastila din el...si apoi sa mergi normal cu blisterul cel vechi ca sa nu te incurci.... O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! Offline #7 2010-01-17 22:34:16
Re: va rog dc puteti acum sami raspundeti?aha cred ca am inteles maine im i iau un blister nou inghit o pastila din el si apoi ma duc cu cel vechi pana le termin apoi incep iar cu ala nou dar o sa raman mereu cu o pastiluta in urma asa?va rog sa ma sdcuzati ca sunt asa de insistenta dar nu vr sa fac o gresala Offline #8 2010-01-18 00:43:22
Re: va rog dc puteti acum sami raspundeti?Iei pastila din blisterul nou pe care il tii ca blister de rezerva(in caz ca se mai intampla sa pierzi o pastila sau cine stie ce. ) si iei pastilele in continuare de pe cel vechi pana se termina. Dupa ce s-a terminat si ai luat toate cele 21 de pastilutze incepi alt blister, cu 21 de pastile, nou. Ala ce il incepi maine o sa aiba 20 pt ca tu ai luat deja una si nu trebuie sa ramai tot cu o pastila in urma... Ultima oara a fost editat de aadriana (2010-01-18 00:43:45) Si de ma vei iubi,/ Peste crivatul iernii ce vine.../ Fara brate, cu ochii pustii,/ N-am sa mai am ce intinde spre tine.... [Adrian Paunescu- Copaci fara padure] Offline #9 2010-01-18 00:52:58
Re: va rog dc puteti acum sami raspundeti?scuze claudia! ...am observat nelamurirea ta abia cand a postat adriana... O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|