|
Nu esti logat.
Efectele postinorului#1 2010-01-19 00:20:08
efectele postinoruluiBuna. Desi am gasit pe forum nenumarate intrebari si raspunsuri despre postinor am si eu cateva nelamuriri deoarece situatiile descrise sunt foarte variate. Referitor la efectele postinorului, da...am citit prospectul dar acesta nu spune foarte multe. Se mentioneaza ca pot aparea sangerari usoare, greturi, dureri de cap etc. Am citit si o serie de raspunsuri de pe forum. Am inteles cam ce este cu spottingul. Am observat ca simptomele variaza enorm de la o persoana la alta deci nu exista nici o certitudine exacta despre efectele adverse care apar imediat dupa administrarea postinorului. Eu am respectat regulile de administrare a postinorului, m-am incadrat si in intervalul de timp.La 6 zile am avut o sangerare care a durat 3-4 zile, foarte similara cu o menstruatie, cu crampe, oboseala etc. La o saptamana dupa incheierea acestei sangerari am din nou crampe si mici pete ( spotting?).Mentionez ca este prima data cand iau postinor( si ultima ! ).Intrebarea mea specifica este : daca sangerarea se amplifica ar trebui sa consult un ginecolog? A mai avut cineva experiente similare? Daca da, as vrea sa mi le descrieti, deoarece multe persoane spun ca nu au avut nici un fel de sangerare, nici nimic. Multumesc ! Offline #2 2010-01-19 00:26:13
Re: efectele postinoruluiAmelie nu este cazul sa te prezinti la ginecolog decat daca aceste simptome persista o perioada lunga de timp...luni de zile...desi eu spun ca nu o sa persiste si ca e un efect al postinorului... O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! Offline #3 2010-01-19 00:35:31
Re: efectele postinoruluiBuna, multumesc ca ai raspuns asa de repede. Realitatea este ca sunt inevitabil stresata. Ar fi foarte nepotrivit sa am ceva asemanator cu menstruatia de 3-4 ori pe luna. Din moment ce nu stiu cum reactioneaza organismul meu la postinor imi fac griji fara sa vreau.Apoi e si extrem de inconfortabil desi as putea tolera un simplu spotting, dar nu o sangerare de 3-4 zile...deobicei am caderi de calciu si ameteli...De asta as dori sa stiu daca exista ceva medicamente care sa reduca din efectele acestea negative. Multumesc inca o data ! Offline #4 2010-01-19 10:31:52
Re: efectele postinoruluiBuna, azi mi-a venit din nou menstruatia? M-am uitat pe calendar si coincide cu data menstruatiei de luna trecuta, doar ca a venit cu 2 zile mai devreme . Ar trebui sa-mi fac griji? Atunci ce a fost cu sangerarea abundenta de acum 10 zile? Va rog raspundeti-mi...Multumesc ! Offline #5 2010-01-19 11:36:59
Re: efectele postinoruluiasadar asta e menstra ta.... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline Publicitateloading...
#6 2010-01-19 11:43:46
Re: efectele postinoruluiMultumesc pt raspuns.Acum cateva luni am renuntat la anticonceptionale din motive obiective.Sper sa nu mai fiu nevoita sa iau postinor niciodata. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|