homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Problema menstruatie

#1 2010-01-19 23:49:10

blondutzik
New member
Inregistrat: 2007-03-16

problema menstruatie

Buna
Am o problema cu menstruatia.In mod normal e regulata,dar am luat un postinor  la o saptamana dupa ce incetase...si apoi la o saptamana dupa ce am luat pastila  mi-a venit din nou.Asta se intampla pe 10,adica acum 9 zile si e din ce in ce mai rau,adica e mai puternica sangerarea.Stiu ca postinorul are efecte secundare de genul,dar m-am cam speriat pentru ca sunt 9 zile deja si  neutral .Sa fie numai de la el?Sa ma duc la un control?pls help

#2 2010-01-20 00:20:31

moksha
Hero member
Inregistrat: 2009-12-19

Re: problema menstruatie

Foarte clar e ca trebuie sa mergi la control, chiar in contextul postinorului nu e ok, in timpul asta cred ca ai devenit deja anemica saraca de tine. Deci fuguta la un control.

#3 2010-01-20 00:32:16

blondutzik
New member
Inregistrat: 2007-03-16

Asta o sa fac.Multumesc mult pentru raspuns!

#4 2010-01-20 00:49:27

moksha
Hero member
Inregistrat: 2009-12-19

blondutzik a scris:

Asta o sa fac.Multumesc mult pentru raspuns!

Nu neaparat pentru ca ai fi patit ceva grav, dar sangerarea trebuie oprita cumva si tu nu ai sa reusesti asta acasa. Deci nu trebuie sa te sperii rau, am incercat sa te conving sa mergi la medic. Era important si ce consistenta are, daca e sange normal sau are caracter de menstruatie ca de obicei sau are cheaguri, daca te doare ceva etc, dar asta o sa le zici medicului care o sa te vada.

Ps. De aia in tarile civilizate postinorul se ia doar de la medic, nu de la orice farmacie, in sensul in care in situatia ta particulara, doctorul ar fi stiut deja cand ti-a dat, daca era chiar nevoie sa iei, ce s-a intamplat cu tine si erai deja in legatura cu un medic, nu ar fi trebuit acum, cand presupun ca nu iti e deloc bine, sa umbli dupa programari si sa te apuci sa povestesti. Suntem departe de asta, asa ca din pacate trebuie sa te descurci asa.

Multa sanatate si astept vesti!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.