homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Relaxirem

#1 2010-01-20 15:08:04

Lorena_deea
New member
Inregistrat: 2009-03-17

relaxirem

Buna fetelor!stiti cumva daca relaxirem interactioneaza cu anticonceptionalele?Am avut un examen zilele trecute si aveam f multe emotii,asa ca am luat 2 zile la rand cate 3 pastilute de relaxirem si niste capsule cu magnesium si vit C.Am vazut ca relaxiremul contine valeriana si imi este frica sa nu ma trezesc cu surprize!Multumesc

#2 2010-01-20 16:27:23

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Re: relaxirem

E ok, sunatoare sa nu aiba, valeriana n-are nimic

#3 2010-01-20 18:07:31

Lorena_deea
New member

Multumesc mult!deci nu e nevoie de protectie suplimentara?asta e prospectulRelaxirem

Indicatii:
Asocierea celor doua extracte vegetale reprezinta o combinatie traditionala utilizata in anxietate, hiperexcitabilitate nervoasa, stres, tulburari de somn.

Are un usor efect sedativ, favorizeaza relaxarea si creste calitatea somnului natural.

Administrare:
Se administreaza oral cate 2-3 comprimate pe zi. Pentru tulburari de somn 1-2 comprimate seara.

Compozitie:
Extract uscat de Valeriana officinalis 80 mg, extract uscat de Passiflora incarnata 40 mg si excipienti pentru un comprimat

Caracteristici:
Valeriana (odoleanul) are proprietatea de a micsora starile de excitatie, de a regla palpitatiile inimii si de a aduce un somn linistitor. Calmeaza spasmele muschilor, recomandandu-se in colicile stomacale de natura nervoasa, in astma, combate sensibilitatea la vomare.
Passiflora (floarea pasiunii) este cunoscuta (datorita prezentei alcaloizilor harmanici si flavonelor) pentru efectele: sedativ, analgezic. Inhiba activitatea motorie, creste frecventa respiratorie. Este hipotensiva, anxiolitica, antispasmodica. Studiile clinice au aratat ca passiflora are actiune sedativa la doze mari si anxiolitica la doze mici.

Precautii:
Nu este recomandat in timpul sarcinii sau alaptarii.

Conditii de pastrare:
In ambalajul original, ferit de lumina si umiditate, la temperaturi cuprinse intre 15-20?C

Prezentare:
Cutie cu 3 blistere a 10 de tablete.

Producator:
Laboratoarele Remedia

#4 2010-01-21 13:26:32

Lorena_deea
New member

Dar Relaxiremul e si el un fel de calmant!Sigur nu interactioneaza cu anticonceptionalele?

#5 2010-01-21 13:55:06

lady in black
Insomniac member
Inregistrat: 2007-11-28

Lorena_deea a scris:

Compozitie:
Extract uscat de Valeriana officinalis 80 mg, extract uscat de Passiflora incarnata 40 mg si excipienti pentru un comprimat

=> nu interactioneaza cu ac desi are proprietati calmante

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.