homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

O saptamana cu Jessica_M-9

#153 2010-01-21 19:25:28

anabella_n
Hero member
Inregistrat: 2009-04-17

Re: O saptamana cu Jessica_M

wild_wind a scris:

annabela,indiferent ce simti ptr un usser,din respect,nu trebuie sa dai vechiul nick.
ar fi bine sa editezi..

oricine il poate gasi in mesajele citate. eu asa l-am gasit in 3 minute
dar fie, am sa editez

#154 2010-01-21 19:27:14

dea_di
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-01-16

MissO girl a scris:

si daca te intalnesti cu un membru al forumului pe duci si te*** cu el???

rotfl
nu numai asta, mai faci si copii si te mai si casatoresti cu el!!!

"Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?"

#155 2010-01-21 19:28:31

Madalina85
Addicted member
Inregistrat: 2009-09-27

dea_di a scris:

MissO girl a scris:

si daca te intalnesti cu un membru al forumului pe duci si te*** cu el???

rotfl
nu numai asta, mai faci si copii si te mai si casatoresti cu el!!!

pai nu de alta dar mi-a propus si mie azi sa merg la intalnire cu ei si sunt cam tanara de asa ceva

#156 2010-01-21 19:32:38

dea_di
Platinum member
Inregistrat: 2008-01-16

daca nu esti nebuna, dar buna n-ai de ce sa-ti faci griji tongue

"Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?"

#157 2010-01-21 19:34:06

Madalina85
Addicted member
Inregistrat: 2009-09-27

pai poate ma duceasm si in calatoria cu trenul...of...pacat ca al meu ca a insistat sa plecam, rotfl

eu ma gandeam ca poate e si james prin zona ca prea nu a mai intrat deloc in ultimul timp...si nu cred ca avea el asa multa treaba pe acasa ca sa nu ne viziteze...asta dupa ce sapt trecuta a furat o alta parola

Ultima oara a fost editat de MissO girl (2010-01-21 19:38:22)

Publicitate

loading...

#158 2010-01-21 19:40:07

addicted
Hero member
Inregistrat: 2007-06-12

Toata treaba asta e eeeextrem de ciudata si.. nu o cred nici in ruptul capului smile

Ultima oara a fost editat de addicted (2010-01-21 19:40:23)

You can’t live a positive life with a negative mind.

#159 2010-01-21 19:44:01

majestik
Addicted member
De la: Craiova
Inregistrat: 2008-08-10

am citit toate paginile. interesant!

hjartahjarta Cat a trecut de la 10 septembrie 2011? rodnar hjartahjarta
Copil iubit, bine ai venit in viata noastra! 17.02.2013  hjarta
                    Lucruri crosetate ieftine

#160 2010-01-21 20:45:20

pinguin
Administrator
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2007-12-19

Monya a scris:

On sau off topic, nu am nimic de zis despre jessica_m sau free, dar vreau sa mentionez faptul ca se fura parole - nu am intrat vreo 2 zile pe forum acum 2 saptamani, iar acolo unde este afisata ultima vizita imi arata ca am intrat intr-o dimineatza in care nici nu am fost acasa sad

Pentru Monya si oricine suspecteaza furatul parolei:
Parolele de pe server nu se pot citi, nici eu ca admin nu pot, ele sunt scrise in baza de data codat, de exemplu parola mea daca ar reusi cineva sa o vada vreodata in baza de date este scrisa codat asa: 0471d9feaeb1a1c82a2s64dcbd56a150dd440c5737e

deci singurul mod in care cineva poate sa va stie parola e ori de la voi, ori daca e foarte simplu de exemplu user ciprian parola ciprian, ori daca ati spus parola de la mailul pe care ati primit-o cand v-ati inregistrat.

Dar solutia e simpla pentru oricine suspecteaza asa ceva: Mergeti in meniul Profil si schimbati-va parola. Si gata. Si aveti grija unde o scrieti si cui i-o dati.

Succes smile

#161 2010-01-21 20:48:50

ryanna22
Hero member
Inregistrat: 2008-10-08

Multumim pinguin pt sfaturi! angel

#162 2010-01-21 21:18:26

OmniaVincitAmor
Insomniac member
Inregistrat: 2009-03-22

Userul din spatele fostului nick al Jessicai avea o relatie stabila. smile Ma indoiesc ca a fugit la free . smile Zic.

#163 2010-01-21 21:26:12

SoareleMeu
Hero member
Inregistrat: 2007-11-16

imi pare rau sa o spun dar nici mie nu mi se pare adevarata situatia asta. Free mi se pare ca a cautat atentie inca de la topicul cu o fata complicata unde nici acolo nu se legau toate. Si  pana la urma daca au facut topicul asta sa puna poze, dovezi, nu sa lanseze bomba si gata.

#164 2010-01-21 21:35:38

kdeea
Platinum member
Inregistrat: 2008-06-13

Intrebarea mea, insa este ( si fac parte din categoria scepticilor, deci nu ma intelegeti gresit ): DE CE sa minta ? free, Jessica, sau oricine altcineva se afla in spatele acestor nick name-uri. DE CE ? Pentru ce, in virtutea carui scop ... ?

Si ah, e trist ca a devenit asa de ciudat forumul asta ... Se deschid aproape in fiecare zi topicuri unde mai mult de jumatate din userii care posteaza isi afirma scepticismul in legatura cu cele scrise sau in legatura cu persoana care a deschis topicul ... Trist neutral

Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ?

#165 2010-01-21 21:37:27

pink_martini
Hero member
Inregistrat: 2006-08-08
Site

anca90 a scris:

pink_martini a scris:

de ce nu ai fost mai precauta si incumetata.

a fost chiar prea "incumetata"  rotfl2

cred ca trebuia sa zic cumpatata  roll

"Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand

Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare

#166 2010-01-21 21:42:05

QueenOfRoses
Moderator
De la: Where the wild roses grow.
Inregistrat: 2009-08-21

cum a zis si kdeea, si eu sunt foarte sceptică in general, deci de să minta. Şi cum orice e posibil,eu tind să cred. Adică free m-a ?ntrebat dacă pot iesi astăzi,fiind in acelaşi oraş. Dar am avut o problemă si nu m-am putut duce.. Eu tind să ii cred..acum măcar să ne inselăm noi...

"Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson

#167 2010-01-21 22:11:25

kdeea
Platinum member

Tocmai, deci ziceam ca eu tind sa nu cred povestea si faptul ca intreb de ce ar minti nu inseamna ca pun problema in celalalt mod, nu inseamna ca am impresia ca e real totul ... Dar pur si simplu ma intreb ce motiv in lumea asta ar avea sa inventeze ceva ?

Si ok, sa zicem ca e totul real pana in punctul in care e vorba de o posibila sarcina ... It's like .. e extrem de movie-like .. Ok, cunosc un tip pentru prima oara, ok, fac sex cu el pentru ca totul e euforic si totul e ideal, ok, nu ma protejez ... Si bang, dupa cat .. 7 zile ? banuiesc ca sunt insarcinata, n-am nicio problema cu asta si I'm like we're gonna live happily ever after si ca si cand l-as sti de o viata vreau sa fie tatal copilului meu si sunt deplin convinsa de sentimentele mele si mai ales ale lui ... ?

Nu stiu, poate sunt eu prea conservatoare ( cred ca sunt ) si ma gandesc ca doar pentru ca daca eu nu m-as culca cu cineva pe care il cunosc de incredibil de putin timp ( plus, ma rog, celelalte detalii, casatorie & stuff ), nimeni n-ar face-o. Zicea bine uffff ca daca 2 useri total noi ar scrie o poveste asemanatoare probabil i-am felicita ( poate ), iar daca 2 useri cu mii de  mesaje si minim 1 an pe forum ar scrie ceva de genul asta, cum de altfel e si cazul de fata, am fi in proportie de poate peste 90 % sceptici.

Cu toate astea, imi mentin parerea, I still don't believe it, cel putin pana la partea cu sarcina .. Dar nu pot sa ma abtin sa nu ma intreb ce motiv ar avea ei sau oricine altcineva ar fi scris asta, sa pur si simplu .. inventeze .. o asemenea poveste, doar de dragul de a deschide un topic pe forum ...

Oricum, cred ca prea mult am inceput sa o dam pe teorii ale conspiratiei, asa incat daca e pe bune, probabil ca vom afla, daca intr-adevar vor pune poze, iar daca nu .. cred ca oricine poate sa traiasca cu ideea ca e o poveste falsa smile

#168 2010-01-21 22:18:21

QueenOfRoses
Moderator
De la: Where the wild roses grow.
Inregistrat: 2009-08-21

Şi mie mi se pare partea cu sarcina puţin cam exagerată,dar in rest eu sper sa fie fericiţi.

"Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson

#169 2010-01-21 22:29:00

extra
Banat
Inregistrat: 2009-06-11

kdeea, eu cred ca ei sunt de vina, pentru ca au lasat o atmosfera secretoasa. ceva se ascunde in spatele acestei povesti; e ceva ce "free" si "Jessica_M" nu vor ca noi sa aflam. (am folosit ghilimele pentru ca nu mai stii care din ei scrie smile )
aici nu e vorba de gelozie, ci de prietenie. daca tot vrei sa faci cunoscut un lucru, atunci fa-l pana la capat. pe cand free si jessica au spus cate ceva; dar raspunsul lor a fost -daca nu sarcastic, atunci... incomplet.
nu condamn pe nimeni -probabil sunt useri pe aici pe care cei doi(sau macar unul) nu ii pot inghiti. probabil si din pricina asta raspunsurile lor au iesit asa de vagi. deh.

http://setapartlife.com/Faithfully_%7BOriginal%7D.html

"...Orice ni se da bun si orice dar desavarsit este de sus, pogorandu-se de la Tatal luminilor, in care nu este schimbare, nici umbra de mutare"Iacob 1:17

#170 2010-01-21 22:32:12

YoHanna
Insomniac member
Inregistrat: 2007-05-31

ce fac unii oameni din plictiseala... lol
eu cred k de mult puneau poze daca era reala faza...
eu pe Jessica o stiu...din poze...(am avut-o si pe hi5 la friends) deci nu ar avea de ce sa ramana in anonimat...
iar faza cu sarcina... permiteti-mi va rog.. rotfl rotfl2

hjarta "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" hjarta

#171 2010-01-21 22:32:33

kdeea
Platinum member

Mda ... God knows.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.