homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ciclu mai scurt de 20 zile

#1 2010-01-21 16:00:01

SophieSt
Membru
Inregistrat: 2009-09-22

Ciclu mai scurt de 20 zile

Buna ziua si bine v-am gasit! De fapt, v-am gasit de ceva vreme, insa pana acum am gasit si raspunsurile la dilemele mele...
Ultima mea nedumerire este legata de ciclurile mai scurte de 20 de zile. Cu toate ca am avut ultima menstruatie pe 30 decembrie, pe 18 ianuarie m-am trezit iar cu musafiri! Mi s-a mai intamplat odata in vara, insa m-am gandit ca o fi de la caldura, oboseala, etc. Insa de data asta eram in toiul testelor de ovulatie, deoarece in noiembrie am fost operata laparosopic de o trista sarcina extrauterina iar acum incerc sa fac o oarecare monitorizare sa ma asigur eu ca totul este in regula si ca peste 2-3 luni putem sa ne apucam linistiti iar de facut bebei. Ovulatie nu-mi dau seama daca am avut, au aparut numai liniute neclare vreo 3 zile. In plus, daca prima menstruatie de dupa operatie a fost exact ca la carte si dupa exact 28 de zile de la avort, menstruatia de luna trecuta a fost intarziata cu vreo 3 zile, foarte putin abundenta si mai mult maronie.
Ei bine, ma intreb: ce e cu menstrele astea? Sunt cicluri anovulatorii? Sunt tulburari hormonale dupa sarcina? Sunt normale dupa o etrauterina? Sau poate fi vreo infectie (Boala Inflamatorie Pelvina sau altceva gen)?
Astept parerile cu drag, ca sa stiu ce ar mai trebui sa fac! Dupa operatie mi-am facut toate analizele posibile si in afara de o candida (pe care am tratat-o intre timp cu Diflucan pastile) se pare ca nu e nimic...

#2 2010-01-21 22:51:13

YoHanna
Insomniac member
Inregistrat: 2007-05-31

Re: Ciclu mai scurt de 20 zile

eu zic k e o dereglare hormonala...si da...f probabil aceste cicluri sunt anovulatorii. la fel ca si cele peste 35 de zile.. (insa nu e o regula)
iti doresc sa iti revii curand...si sa ramai cat mai devreme insarcinata si de data asta sa o duci la capat si sa ai un bebel sanatos smile

hjarta "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.