|
Nu esti logat.
Anilingus aka rimjob/rimming-2#20 2010-01-21 23:14:21
Re: Anilingus aka rimjob/rimming
dar dupa aia iti faci rani la incheieturi.. si in plus,ai vazut cruel intentions? mi-am amintit acum de o faza geniala din film,mi sa parut o inscenare perfecta,cap-coada saracul om..desi,si el era un nemernic Anyone can die.Stare into death's eyes but have the courage to live. Offline #21 2010-01-21 23:25:14
Re: Anilingus aka rimjob/rimmingDa, am prins ideea Dar mie imi plac alea fara puf... ma rog, vara nu sunt tocmai oki Dar poti sa nu le strangi la maxim si asa nu ramai cu urme foarte rau. Mie cam in 2 ore imi trec. Poor is the man whose pleasure depends on another Offline #22 2010-01-21 23:29:38
pai aia ca sa il bage pe el la puscarie,i-a inscenat un viol. si-a pus singura un drog in sampanie,s-a legat cu catusele asa strans astfel incat sa-si faca urme,si-a rupt bluza inainte,si apoi a doua zi la politie a spus ca a drogat o si a violat o Anyone can die.Stare into death's eyes but have the courage to live. Offline #23 2010-01-21 23:31:11
Haha.... da, da, imi amintesc Da, uite vezi La fix - ma enerveaza tipul, il bag si la racoare o noapte Poor is the man whose pleasure depends on another Offline Publicitateloading...
#25 2010-01-22 14:27:38
Re: Anilingus aka rimjob/rimmingpractic, in viata reala nici nu cred ca se practica asta...poate ca gay-ii... Ultima oara a fost editat de mayra19 (2010-01-22 14:39:17) Voi fii mereu lângă tine La rău şi la bine Când ai nevoie de mine Offline #26 2010-01-22 15:24:25
Re: Anilingus aka rimjob/rimmingpoate ca nu toata lumea vrea sa vorbeasca despre rimming..oralul este privit ca pe o crima, dar rimmingul..tre sa le luam capul celor care il practica! In America, in sfarsit! Offline #27 2010-01-22 20:25:46
La rimming daca zona e spalata bine nu are absolut nici un gust, pe cand vrei nu vrei in timpul sexului oral dar de secretii (la fete... la baieti e cu explozie intarziata). Si le poti pune foarte usor pe cantar, ceea ce pe multi ii dezgusta e faptul ca dai cu limba pe unde se caca altul. Iar cei care nu au problema cu asta percep fapta in sine ca fiind degradanta (vezi post-ul lui Pillblast). What's the best thing about a blow job? Ten minutes of silence. http://27.media.tumblr.com/tumblr_lio9k … o1_500.jpg Offline #28 2010-01-22 20:48:57
pffffiu imi faceam griji ca s-a mai inventat vreo practica Offline #29 2010-01-22 20:49:03
Daca nu te pasioneaza un subiect, sau te scarbeste continutul acestuia, de ce mai postezi / citesti? Prin afisarea dezgustului tau, te-ai gandit ca poate jignesti vre-un practicant? Too often we lose sight of life's simple pleasures. Remember, when someone annoys you it takes 42 muscles to make your face frown, BUT, it only takes 4 muscles to extend your arm and bitch-slap that mother @#?*&! upside the head... Offline #30 2010-01-22 20:57:14
nu am comentat si nu am condamnat pe nimeni. mi-am spus doar parerea.asta e perspectiva din care privesc eu lucrurile.sunt total de acord cu ceea ce face omul in casa lui,dar nu inseamna ca o sa fluturi steaguri albe si sa strig ca sunt practicant de asa ceva. imi cer scuze ca nu am vazut scris in titlul topicului "EXCLUSIV pentru practicanti." dar parerea imi place sa cred ca am voie sa mi-o spun. Anyone can die.Stare into death's eyes but have the courage to live. Offline #31 2010-01-22 20:59:56
Din pct de vedere al functiilor organelor nu e mare diferenta (sau ma rog... ambele au aceeasi functie pe langa altele). Dar chiar si asa, sunt mai multe persoane scarbite de fecale decat de urina. Watersports mai gasesti pe net dar scatofilie cred ca e mai rara (daca e sa fie pe bune ca zilele astea parca se foloseste ciocolata), si sigur e ilegala prin multe tari). Deci totul tine de cum precep cei 2 fapta in sine si ce conotatii ii dau. What's the best thing about a blow job? Ten minutes of silence. http://27.media.tumblr.com/tumblr_lio9k … o1_500.jpg Offline #32 2010-01-22 21:04:35
exact !! totul tine de perceptie, de mentalitate, dar si de gust. Ultima oara a fost editat de adina84 (2010-01-22 21:05:41) Offline #33 2010-01-22 21:09:50
Re: Anilingus aka rimjob/rimmingStai linistit Pako. Nu cred ca ai jignit pe nimeni. Sau eu unu nu ma simt jignit daca cineva nu practica ceva si nu ar fii de acord cu ce fac eu. In cel mai rau caz ma apuca dracii daca comenteaza si incearca sa ma faca sa imi schimb "caile gresite". Dar cred ca oricine se simte bine in pielea lui si are fantezii indeplinite sau pe cale de a le indeplini nu are de ce sa fie jignit de ceea ce practica sau isi doreste. What's the best thing about a blow job? Ten minutes of silence. http://27.media.tumblr.com/tumblr_lio9k … o1_500.jpg Offline #34 2010-01-22 21:13:30
Re: Anilingus aka rimjob/rimming eu am observat ceva: de cate ori se intalnesc "masculi" pe forumul asta, se "ciocnesc", mai devreme sau mai tarziu. Offline #35 2010-01-22 21:14:48
Re: Anilingus aka rimjob/rimmingPako ai facut o paralela a rimming-ului cu zoofilia, si cu lipsa de satisfactie sexuala. Puteai sa spui doar ca nu-ti place, si nici n-o sa incerci. Punct. Too often we lose sight of life's simple pleasures. Remember, when someone annoys you it takes 42 muscles to make your face frown, BUT, it only takes 4 muscles to extend your arm and bitch-slap that mother @#?*&! upside the head... Offline #36 2010-01-22 21:16:08
Re: Anilingus aka rimjob/rimmingmaine il pun sa faca asta si va spun. il leg daca trebuie Offline #37 2010-01-22 21:24:52
chiar nu,eu si nimenialtul nu ne-am certat,ne intelegem ok
sa stii ca nu a fost in niciun caz intentia mea. uite,imi cer scuze celor care au inteles asta si s-au simtit oarecum lezate,chiar nu a fost intentia mea. eu mi-am expus un punct de vedere. Anyone can die.Stare into death's eyes but have the courage to live. Offline #38 2010-01-22 21:31:16
Re: Anilingus aka rimjob/rimming******** Ultima oara a fost editat de gargarita (2011-10-23 00:57:50) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|