homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Anilingus aka rimjob/rimming-2

#20 2010-01-21 23:14:21

Pako
Full member
De la: Brasov
Inregistrat: 2010-01-04

Re: Anilingus aka rimjob/rimming

Lelaina a scris:

offtopic Numai eu urasc catusele cu puf roz? lol Imi strica tot cheful de actiune, zici ca-s o pitipoanca daia rotfl Daca tot sunt catuse, lasa-le nene cum erau de la mama natura, fara puf si sclipici si alte porcarii...

dar dupa aia iti faci rani la incheieturi.. si in plus,ai vazut cruel intentions?  applause mi-am amintit acum de o faza geniala din film,mi sa parut o inscenare perfecta,cap-coada big_smile saracul om..desi,si el era un nemernic coffestudiu

sa revenim la subiect,ideea e ca acele catuse normale sunt rigide,tari,etc,cik alea roz cu puf ar fi mai confortabile si kinky rotfl

Anyone can die.Stare into death's eyes but have the courage to live.

#21 2010-01-21 23:25:14

Lelaina
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-02-02

Da, am prins ideea lol Dar mie imi plac alea fara puf... ma rog, vara nu sunt tocmai oki lol Dar poti sa nu le strangi la maxim si asa nu ramai cu urme foarte rau. Mie cam in 2 ore imi trec.

Ce faza din Cruel Intentions? lol Am vazut filmele de cateva ori, dar nu-mi amintesc la ce te referi

Poor is the man whose pleasure depends on another

#22 2010-01-21 23:29:38

Pako
Full member

Lelaina a scris:

Da, am prins ideea lol Dar mie imi plac alea fara puf... ma rog, vara nu sunt tocmai oki lol Dar poti sa nu le strangi la maxim si asa nu ramai cu urme foarte rau. Mie cam in 2 ore imi trec.

Ce faza din Cruel Intentions? lol Am vazut filmele de cateva ori, dar nu-mi amintesc la ce te referi

pai aia ca sa il bage pe el la puscarie,i-a inscenat un viol. si-a pus singura un drog in sampanie,s-a legat cu catusele asa strans astfel incat sa-si faca urme,si-a rupt bluza inainte,si apoi a doua zi la politie a spus ca a drogat o si a violat o angel

#23 2010-01-21 23:31:11

Lelaina
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-02-02

Pako a scris:

Lelaina a scris:

pai aia ca sa il bage pe el la puscarie,i-a inscenat un viol. si-a pus singura un drog in sampanie,s-a legat cu catusele asa strans astfel incat sa-si faca urme,si-a rupt bluza inainte,si apoi a doua zi la politie a spus ca a drogat o si a violat o angel

rotfl2 Haha.... da, da, imi amintesc lol Da, uite vezi lol La fix - ma enerveaza tipul, il bag si la racoare o noapte rotfl2

Poor is the man whose pleasure depends on another

#24 2010-01-22 00:11:44

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

va  signof10  this is too much...

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

Publicitate

loading...

#25 2010-01-22 14:27:38

mayra19
Sr. member
Inregistrat: 2009-05-28

practic, in viata reala nici nu cred ca se practica asta...poate ca gay-ii...

" Practic e cam acelasi lucru cu sexul oral la fete... "

nu prea cred... de ce n-ar fi ca "sexul oral la baieti" ? nu e nici intr-un fel nici in celalalt, e altceva si atat.

pt tine rimming-ul asta e acelasi lucru cu sexul oral facut prietenei tale? atunci cum de toata lumea face sex oral cu o placere atat de mare si nu face rimming deloc?
nu se pot pune astea 2 pe cantar.

...

Ultima oara a fost editat de mayra19 (2010-01-22 14:39:17)

Voi fii mereu lângă tine hjarta La rău şi la bine hjarta Când ai nevoie de mine hjarta

#26 2010-01-22 15:24:25

angel89
Sr. member
Inregistrat: 2007-11-07

poate ca nu toata lumea vrea sa vorbeasca despre rimming..oralul este privit ca pe o crima, dar rimmingul..tre sa le luam capul celor care il practica!

In America, in sfarsit!big_smile

#27 2010-01-22 20:25:46

nimenialtu
Full member
Inregistrat: 2009-09-13

mayra19 a scris:

practic, in viata reala nici nu cred ca se practica asta...poate ca gay-ii...

" Practic e cam acelasi lucru cu sexul oral la fete... "

nu prea cred... de ce n-ar fi ca "sexul oral la baieti" ? nu e nici intr-un fel nici in celalalt, e altceva si atat.

pt tine rimming-ul asta e acelasi lucru cu sexul oral facut prietenei tale? atunci cum de toata lumea face sex oral cu o placere atat de mare si nu face rimming deloc?
nu se pot pune astea 2 pe cantar.

...

La rimming daca zona e spalata bine nu are absolut nici un gust, pe cand vrei nu vrei in timpul sexului oral dar de secretii (la fete... la baieti e cu explozie intarziata). Si le poti pune foarte usor pe cantar, ceea ce pe multi ii dezgusta e faptul ca dai cu limba pe unde se caca altul. Iar cei care nu au problema cu asta percep fapta in sine ca fiind degradanta (vezi post-ul lui Pillblast).

Cat despre cine practica... citeste al doilea 3-lea post din thread.

What's the best thing about a blow job?
Ten minutes of silence.

http://27.media.tumblr.com/tumblr_lio9k … o1_500.jpg big_smile

#28 2010-01-22 20:48:57

albinuta_vesela
Insomniac member
Inregistrat: 2007-07-23

nimenialtu a scris:

adina84 a scris:

mie nu imi e clar. asa ca o sa intreb direct: adica limba intra in rect ... ? va

Nu... nu prea merge... Ori ai o limba EXTREM de bine dezvoltata... ori are ala/aia o gaura destul de larga. Penetrarea e destul de grea, daca nu chiar imposibila. Dar ideea e sa dai cu limba pe rect, e destul de sensibil cat sa nu trebuiasca sa intre.

dumbom pffffiu imi faceam griji ca s-a mai inventat vreo practica big_smile

degradant... ? hm.. nu stiu.. de ce ar fi mai degradant decat sexul oral, de exemplu. ca doar il lingi pe unde face pipi. care ar fi diferenta ? nu e foarte mare... 
dar nu e ceva ce as vrea sa incerc. nu cred ca as avea senzatii extra. si nici lui nu i-as face, ca e paros lol
cand imi face masaj, din cap pana in picioare (ne-erotic tongue) maseaza si zona aia si nu e decat relaxant, nu excitant, pentru mine. cei carora le place asa mult, probabil sunt mai sensibili.

#29 2010-01-22 20:49:03

_alexa_
Hero member
De la: ghinioane mi se trage!!
Inregistrat: 2008-03-20

Pako a scris:

credeam ca vazusem tot ce puteam vedea pe forum aici...de acu mai urmeaza un topic 'sex cu animalele de companie,ce parere aveti?'  neutral

cat de nesatisfacatoare sa fie viata sexuala a cuiva ca sa ajungi sa o diversifici asa? disperat  imi cer scuze daca ma vezi considera old-fashioned,chiar sunt genul deschis la minte,dar asta mi se pare chiar..prea mult..  huh

Daca nu te pasioneaza un subiect, sau te scarbeste continutul acestuia, de ce mai postezi / citesti? Prin afisarea dezgustului tau, te-ai gandit ca poate jignesti vre-un practicant?

Tocmai, atunci cand ai o viata sexuala satisfacatoare, lipsita de inhibitii, si plina de placeri explozive, tinzi sa mergi mai departe, experimentezi noi teritorii, noi senzatii. Nu te cramponezi la clasicele orale urmate de plictisitorul misionar. Ma rog... intelegi ce vreau sa zic.
Cand iubesti cu adevarat, consider ca e imposibil sa-ti faca scarba vre-o particica din corpul partenerului, iar dorinta de a-i darui senzatii noi, tari, nu poate fi departe. Parerea mea.

OT: Chiar n-am avut parte de asa ceva pana acum, dar nici n-as refuza.

Too often we lose sight of life's simple pleasures. Remember, when someone annoys you it takes 42 muscles to make your face frown, BUT, it only takes 4 muscles to extend your arm and bitch-slap that mother @#?*&! upside the head...

#30 2010-01-22 20:57:14

Pako
Full member

_alexa_ a scris:

Pako a scris:

credeam ca vazusem tot ce puteam vedea pe forum aici...de acu mai urmeaza un topic 'sex cu animalele de companie,ce parere aveti?'  neutral

cat de nesatisfacatoare sa fie viata sexuala a cuiva ca sa ajungi sa o diversifici asa? disperat  imi cer scuze daca ma vezi considera old-fashioned,chiar sunt genul deschis la minte,dar asta mi se pare chiar..prea mult..  huh

Daca nu te pasioneaza un subiect, sau te scarbeste continutul acestuia, de ce mai postezi / citesti? Prin afisarea dezgustului tau, te-ai gandit ca poate jignesti vre-un practicant?

Tocmai, atunci cand ai o viata sexuala satisfacatoare, lipsita de inhibitii, si plina de placeri explozive, tinzi sa mergi mai departe, experimentezi noi teritorii, noi senzatii. Nu te cramponezi la clasicele orale urmate de plictisitorul misionar. Ma rog... intelegi ce vreau sa zic.
Cand iubesti cu adevarat, consider ca e imposibil sa-ti faca scarba vre-o particica din corpul partenerului, iar dorinta de a-i darui senzatii noi, tari, nu poate fi departe. Parerea mea.

OT: Chiar n-am avut parte de asa ceva pana acum, dar nici n-as refuza.

nu am comentat si nu am condamnat pe nimeni. mi-am spus doar parerea.asta e perspectiva din care privesc eu lucrurile.sunt total de acord cu ceea ce face omul in casa lui,dar nu inseamna ca o sa fluturi steaguri albe si sa strig ca sunt practicant de asa ceva. imi cer scuze ca nu am vazut scris in titlul topicului "EXCLUSIV pentru practicanti." dar parerea imi place sa cred ca am voie sa mi-o spun.

#31 2010-01-22 20:59:56

nimenialtu
Full member

adina84 a scris:

nimenialtu a scris:

adina84 a scris:

mie nu imi e clar. asa ca o sa intreb direct: adica limba intra in rect ... ? va

Nu... nu prea merge... Ori ai o limba EXTREM de bine dezvoltata... ori are ala/aia o gaura destul de larga. Penetrarea e destul de grea, daca nu chiar imposibila. Dar ideea e sa dai cu limba pe rect, e destul de sensibil cat sa nu trebuiasca sa intre.

dumbom pffffiu imi faceam griji ca s-a mai inventat vreo practica big_smile

degradant... ? hm.. nu stiu.. de ce ar fi mai degradant decat sexul oral, de exemplu. ca doar il lingi pe unde face pipi. care ar fi diferenta ? nu e foarte mare... 
dar nu e ceva ce as vrea sa incerc. nu cred ca as avea senzatii extra. si nici lui nu i-as face, ca e paros lol
cand imi face masaj, din cap pana in picioare (ne-erotic tongue) maseaza si zona aia si nu e decat relaxant, nu excitant, pentru mine. cei carora le place asa mult, probabil sunt mai sensibili.

Din pct de vedere al functiilor organelor nu e mare diferenta (sau ma rog... ambele au aceeasi functie pe langa altele). Dar chiar si asa, sunt mai multe persoane scarbite de fecale decat de urina. Watersports mai gasesti pe net dar scatofilie cred ca e mai rara (daca e sa fie pe bune ca zilele astea parca se foloseste ciocolata), si sigur e ilegala prin multe tari). Deci totul tine de cum precep cei 2 fapta in sine si ce conotatii ii dau.

Ten minutes of silence.

#32 2010-01-22 21:04:35

albinuta_vesela
Insomniac member

nimenialtu a scris:

Deci totul tine de cum precep cei 2 fapta in sine si ce conotatii ii dau.

exact !!  totul tine de perceptie, de mentalitate, dar si de gust.

asta nu ma oripileaza ca sexul anal.  analul il percep altfel...

Ultima oara a fost editat de adina84 (2010-01-22 21:05:41)

#33 2010-01-22 21:09:50

nimenialtu
Full member

Stai linistit Pako. Nu cred ca ai jignit pe nimeni. Sau eu unu nu ma simt jignit daca cineva nu practica ceva si nu ar fii de acord cu ce fac eu. In cel mai rau caz ma apuca dracii daca comenteaza si incearca sa ma faca sa imi schimb "caile gresite". Dar cred ca oricine se simte bine in pielea lui si are fantezii indeplinite sau pe cale de a le indeplini nu are de ce sa fie jignit de ceea ce practica sau isi doreste.

Si topicul e pentru oricine a practicat sau vrea sa practice. Dar sunt liberi sa posteze si cei care nu vor, de preferat si  motivul pentru care nu vor.

Ten minutes of silence.

#34 2010-01-22 21:13:30

albinuta_vesela
Insomniac member

offtopic eu am observat ceva: de cate ori se intalnesc "masculi" pe forumul asta, se "ciocnesc", mai devreme sau mai tarziu. neutral
hai, mai, baieti !

#35 2010-01-22 21:14:48

_alexa_
Hero member
De la: ghinioane mi se trage!!
Inregistrat: 2008-03-20

Pako ai facut o paralela a rimming-ului cu zoofilia, si cu lipsa de satisfactie sexuala. Puteai sa spui doar ca nu-ti place, si nici n-o sa incerci. Punct.

O fata care a primit asa ceva ce simte oare?

Too often we lose sight of life's simple pleasures. Remember, when someone annoys you it takes 42 muscles to make your face frown, BUT, it only takes 4 muscles to extend your arm and bitch-slap that mother @#?*&! upside the head...

#36 2010-01-22 21:16:08

albinuta_vesela
Insomniac member

maine il pun sa faca asta si va spun. il leg daca trebuie lol

#37 2010-01-22 21:24:52

Pako
Full member

adina84 a scris:

offtopic eu am observat ceva: de cate ori se intalnesc "masculi" pe forumul asta, se "ciocnesc", mai devreme sau mai tarziu. neutral
hai, mai, baieti !

chiar nu,eu si nimenialtul nu ne-am certat,ne intelegem ok storstark

_alexa_ a scris:

Pako ai facut o paralela a rimming-ului cu zoofilia, si cu lipsa de satisfactie sexuala. Puteai sa spui doar ca nu-ti place, si nici n-o sa incerci. Punct.

O fata care a primit asa ceva ce simte oare?

sa stii ca nu a fost in niciun caz intentia mea. uite,imi cer scuze celor care au inteles asta si s-au simtit oarecum lezate,chiar nu a fost intentia mea. eu mi-am expus un punct de vedere.

#38 2010-01-22 21:31:16

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

Ultima oara a fost editat de gargarita (2011-10-23 00:57:50)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.