|
Nu esti logat.
Diagnostic vertigo persistent?#1 2010-01-21 22:31:03
diagnostic vertigo persistent?stie cineva ce inseamna acest diagnostic de vertigo persistent? Atunci când m-am asteptat mai putin ... viata m-a surprins ! Atunci când eram sigura de ceva ... viata m-a dezamagit ! Offline #2 2010-01-21 22:51:16
Re: diagnostic vertigo persistent?vertigo inseamna vertiij, adica o ameteala mai severa, insotita si de alte modificari de genul greata, imposibilitatea de a sta in picioare sau de a te uita intr-un pct fix pret de mai mult timp, plus ca simti ca iti fufe pamantul de sub picioare. Omul nu se naşte pentru a fi fericit. Omul îşi cumpără fericirea şi o cumpără numai cu preţul suferinţei. Aici nu e vorba de nicio nedreptate... (F. Dostoievski) Offline #3 2010-01-21 23:31:30
Re: diagnostic vertigo persistent?pe rezultat scrie asa: Atunci când m-am asteptat mai putin ... viata m-a surprins ! Atunci când eram sigura de ceva ... viata m-a dezamagit ! Offline #4 2010-01-23 13:03:58
Re: diagnostic vertigo persistent?este vb de mai multe leziuni (solide?) de pana la 1 cm in substanta alba de o parte si de alta si de o alta leziune lichida, probabil vreun chist l anivelul puntii stangi. in rest totul e ok... Omul nu se naşte pentru a fi fericit. Omul îşi cumpără fericirea şi o cumpără numai cu preţul suferinţei. Aici nu e vorba de nicio nedreptate... (F. Dostoievski) Offline #5 2010-01-23 14:02:30
Re: diagnostic vertigo persistent?e ok sa apelezi si la un neurolog. Offline Publicitateloading...
#6 2010-01-28 18:08:02
Re: diagnostic vertigo persistent?ms Atunci când m-am asteptat mai putin ... viata m-a surprins ! Atunci când eram sigura de ceva ... viata m-a dezamagit ! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|