homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Augmentin

#1 2010-01-22 09:15:33

camelia21
New member
Inregistrat: 2009-09-03

augmentin

Buna fetelor, fac tratament cu augmentin si alte medicamente de 4 zile, nu am avut contacte si daca voi avea vor fi cu prezervativ pana iau 7 pastilute consecutive dupa ce termin tratamentul. Vreau sa fiu sigura ca nu am surprize si augemntinul este atibiotic=> scade efectul ac. Eu nu inteleg cum unii doctori de pe alte forumuri pot spune asa:

"Autor: M.D. | Dr. Mihnea DRAGOMIR - Medicina de familie , Bucuresti  Data: 11-08-2009 , ora 21:52

Augmentin nu scade efectul anticonceptionalelor, nici o masura nu este necesara.
wow

Voi ce spuneti?

si din prospect: " Augmentin poate reduce eficienta contraceptivelor orale si pacientii trebuie avertizati asupra acestui aspect."
Ce doctorii lu' peste is si astia, sa le zica celor care au facut tratament cu augmentin ca nu trebuie protectie suplimentara, sau sa nu ai postinor daca au avut contact in timpul tratamentului. Nu imi vine sa cred, si se trezesc saracile fete ca sunt insarcinate, si spun ca anticonceptionalele folosite de ele nu sunt bune!

Ultima oara a fost editat de camelia21 (2010-01-22 09:21:50)

Viata este ceea ce ti se intampla in timp ce esti ocupat sa faci alte planuri.

#2 2010-01-22 09:28:23

danielutza
Full member
De la: maramu'
Inregistrat: 2006-09-25

Re: augmentin

nu stiu ce sa spun , dar de cate ori fac un tratament cu medicamnente pe care nu le-am mai folosita pana atunci citesc prospectul si daca scrie ca scad efectul contraceptivelor orale prefer sa ma protejez suplimentar. nu ma iau neaparat dupa doctor.
sau intreb pe forum si fetele care au mai facut tratament ne ajuta, si ne raspund din propie experienta.
si eu sunt foarte dezamagita de doctori. am fost la ginecolog si i-am spus ca am facut tratament cu atibiotic si m-am trezit cu o secretie nasoala, normal ca candida. si el imi da tratament tot cu antibiotice, ovule si ceva unguent. dupa ce am terminat tratamentul 2 zile a fost ok iar apoi iar am avut secretie. deja nu mai stiu ce sa fac. mergi si dai si o gramada de bani si nici nu te trateaza cum trebuie.

Ultima oara a fost editat de danielutza (2010-01-22 09:32:15)

#3 2010-01-22 12:14:24

YoHanna
Insomniac member
Inregistrat: 2007-05-31

Re: augmentin

astia is doctorii aia care au copiat la examene cand faceau facultatea lol

hjarta "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.