|
Nu esti logat.
MyVodafone Adventure - 19 destinatii de vacanta-2#20 2010-02-02 13:48:08
Re: MyVodafone Adventure - 19 destinatii de vacanta
Sunt atent la text, nu la emoticoni. Banuiesc ca acolo sunt semnele ironiei. Si totusi, care e ironia si cum leaga ea ultimele tale comentarii (alea cu emoticoni zambitori) de primul in care afirmai ca toate concursurile sunt tzepe, iar naivii nu s-au prins inca? Ok, esti prea profunda pentru mine.
Aaa, imi cer scuze, deci tu i-ai concediat pe ei. Vai, tocmai acum, pe timp de criza (atentie la emoticon).
Tocmai, ca nu mi se pare normal, insa tu ai reusit, cel putin asta reiese din relatarile tale cu emoticoni ironici. Offline #21 2010-02-02 14:01:45
Re: MyVodafone Adventure - 19 destinatii de vacanta baiatul are nevoie de schema logica.
^asta e ironia. Offline #22 2010-02-02 14:05:22
Re: MyVodafone Adventure - 19 destinatii de vacantaEu simt nevoia sa-mi cer scuze fata de el - am crezut ca si el e la nivelul de intelept al satului, si va intelege ce vreau sa transmit prin mesajele mele Offline #23 2010-02-02 14:17:57
Re: MyVodafone Adventure - 19 destinatii de vacantaMultumesc Anca, acum e lacrima. Deci ironia lui blue reafirma, prin alte cuvinte, ceea ce spusese initial. Of, cata risipa stilistica! Dincolo de licenta artistica, problema ramane una de fond sau de atitudine. Vrei sa joci sotron cu naivitatea unui copil si apare o figura "lucida" care-ti reminteste ca "life sucks and you're gonna die".
Anca, daca tu crezi ca entertainment inseamna sa castigi jocul, inseamna ca esti trista. Offline #24 2010-02-02 14:21:03
Re: MyVodafone Adventure - 19 destinatii de vacantayou can have entertainment for free Ultima oara a fost editat de anca90 (2010-02-02 14:21:29) Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|